24x7.lt

Apgamų šalinimas – kada rinktis lazerį? (298/1) 

Apgamų šalinimas – kada rinktis lazerį?Apgamų šalinimas lazeriu bent jau kol kas yra nepamainomas būdas, norint pašalinti nepageidaujamą gėrybinį odos darinį. Technologija atspindi aukščiausią mokslo evoliuciją ir išlieka auksiniu standartu šalinant apgamus, papilomas, iškilimus, adenomas bei atjauninant veido ar kūno odą. Tad šiandien plačiau būtent apie apgamus bei jų šalinimo būdus.

REVÙ CLINIC dermatologų komandą sudaro patyrę specialistai gydytojai, kasdien dirbantys su odos darinių apžiūra, įvertinimu ir šalinimu, todėl atsižvelgę į apgamo vietą bei požymius rekomenduos tinkamiausią šalinimo metodą. Jei apgamas neturi piktybiškumo požymių, įprastai rekomenduojama procedūra lazeriu – ji labai greita ir neskausminga. Tačiau jei apgamas gydytojui kelia kokių nors įtarimų, jį įprastai rekomenduoja šalinti chirurginiu būdu – tokią procedūrą gali atlikti tiek gydytojas dermatovenerologas, tiek plastikos chirurgas. Šiuo atveju apgamo audinys pašalinamas skalpelio pagalba ir siunčiamas į laboratoriją detalesniam histologiniam ištyrimui. 

Net jei apgamai ir nekelia nerimo, juos būtina reguliai tikrinti kas 1-2 metus, pasirodant pas gydytoją dermatovenerologą bei sekant jų pokyčius patiems namuose. Sveikas apgamas įprastai pasižymi tolygia spalva, simetriškumu, lygiais krašteliais, jo dydis su laiku nesikeičia. Jei visgi pastebėjote kokius nors apgamo pokyčius, juos įvertinti turėtų dermatologas – tokio patikrinimo verčiau neatidėlioti. 

Atsigavimas po šių procedūrų yra labai panašus į žaizdų gijimą ir įprastai ilgai neužtrunka bei kliento ilgai nevargina. Kelias dienas po procedūros matomas žaizdelės gijimas, vėliau ji traukiasi, mažėja, formuojasi nedidelis randelis. Šiuo laikotarpiu itin svarbu sekti gydytojų rekomendacijų, kad būtų išvengiama infekcija bei užtikrinamas kuo mažesnis randas. Na o vengiant odos spalvos pasikeitimo, zonas, kuriose buvo šalinti apgamai, būtina saugoti nuo saulės spindulių – gydytas vietas pridengti rūbais arba naudoti SPF50, reaplikuojant kas kelias valandas. 

Apgamo šalinimas tiek lazeriu, tiek chirurginiu būdu gali būti tikras išsigelbėjimas ir tais atvejais, kai apgamas atsiranda itin nepatogioje kūno vietoje, dėl ko yra nuolat traumuojamas, pavyzdžiui, užtrauktuku, skutimosi peiliuku ar kitais būdais. Tokį apgamą kur kas lengviau pašalinti, nei kaskart rūpintis jo gydymu. 

Apgamo šalinimas lazeriu – greita ir neskausminga procedūra, dažnai nesukelianti didelio diskomforto klientui nei pačio vizito metu klinikoje, nei po jo. REVÙ CLINIC naudojamos lazerinės technologijos atitinka aukščiausius kokybės reikalavimus, todėl čia galite jaustis saugūs dėl savo grožio ir sveikatos.  







Komentarai (Viso žinučių: 1)

Parašė Svečias 2023-12-22 10:55:13
Aš jau daug metų renkuosi plaukų šalinimą lazeriu Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke