24x7.lt

Kankina išsiplėtę kapiliarai? Patarimai iš dermatologės lūpų (5932/0) 

Kankina išsiplėtę kapiliarai? Patarimai iš dermatologės lūpųPasak Birutės Adomavičienės, klinikos „Grožio pasaulis“ gydytojos dermatologės, išsiplėtę kapiliarai – dažno žmogaus problema. Tai patvirtina ir tyrimai, pavyzdžiui, Anglijoje atliktas tyrimas parodė, kad su išsiplėtusių kapiliarų problema susiduria 80 proc. visuomenės**. Žinoma, ši problema aktualesnė moterims – ją sukelia ne tik tokie veiksniai kaip paveldimumas, senėjimas, antsvoris ar per didelis saulės kiekis, bet ir hormoniniai pokyčiai, nėštumas. Be to, skirtingai nei vyrams, moterims tai kelia ir estetinį diskomfortą. B. Adomavičienė atkreipia dėmesį, kad labai svarbu problemą spręsti kuo greičiau, kol ji – tik estetinė.

Birutė Adomavičienė, klinikos „Grožio pasaulis“ gydytoja dermatologė„Išsiplėtę kapiliarai – tai tarsi smulkus violetinės ar rausvos spalvos voratinklis ant odos paviršiaus. Jį galima aptikti ant pilvo, tačiau dažniausiai pastebima ant kojų, veido. Būtent šiose kūno vietose jie yra pavojingiausi, – sako dermatologė. – Daugelis besikreipiančių dėl išsiplėtusių kapiliarų, ypač kojų srityje, jaudinasi dėl estetinio vaizdo, tačiau nesiimant prevencinių priemonių, kapiliarai gali virsti rimta medicinine diagnoze – venų varikoze, kuri gali sukelti rimtų sveikatos problemų. Kam laukti?“

Šiandieninė medicina siūlo kelias skirtingas priemones išsiplėtusiems kapiliarams gydyti: kompresinės kojinės ar pėdkelnės, lazerio terapija, skleroterapija. Tiesa, kiekviena iš jų turi tam tikrą šalutinį poveikį:  atrodo neestetiškai, sukelia pigmentaciją, skausmą, reikia kelių procedūrų, neužtikrina ilgalaikio rezultato. Atsižvelgdama į tai B. Adomavičienė siūlo ieškoti naujovių, preparatų, kurie būtų saugūs, pagaminti iš kelių skirtingų medžiagų, turėtų ilgalaikį gydomąjį poveikį ar net garantuotų veiksmingumą iš karto.

Dermatologė linki mylėti save, savo kūną ir nepamiršti juo rūpintis tada, kai tam pats tinkamiausias laikas – dabar.

SUMAŽINA IŠSIPLĖTUSIUS KAPILIARUS IKI 51 %**

Remescar Spider VeinsKliniškai įrodyta, kad unikali medicinos priemonė Remescar Spider Veins padeda gydyti ir užkirsti kelią išsiplėtusiems kapiliarams.

Ši priemonė apsaugo ir suteikia struktūrinę apsaugą. Tai užkerta kelią susiformuoti naujoms kraujagyslėms, mažina pakitusių kraujagyslių paraudimą ir gerina mikrocirkuliaciją.

Remescar Spider Veins yra medicininė, ne kosmetinė priemonė. Nepriklausomas klinikinis tyrimas parodė, kad pasitepus vos vieną kartą sumažėjo išsiplėtusių kapiliarų raudonumas. Be skubaus poveikio, tyrimu taip pat nustatyta, kad bėgant laikui odos būklė smarkiai pagerėja – iki 51 %**.
Dėl veikliųjų savybių produktas apsaugo odą nuo nuodingų agresorių ir neleidžia pažeisti kraujagyslių.

Produktą galima tepti ant viso kūno ir veido, kur matosi kapiliarų tinklelis, tačiau turėkite omenyje tam tikras atsargumo priemones, paminėtas naudojimo instrukcijoje.

Privalumai:

  • Gydo išsiplėtusius kapiliarus
  • Neleidžia susiformuoti naujoms kraujagyslėms
  • Akivaizdūs rezultatai iškart
  • Saugus, neturi sisteminio šalutinio poveikio

Esame užtikrinti produktų kokybe, todėl siūlome klientams 30 dienų pinigų grąžinimo garantiją, kurią vykdo oficialus distributorius Baltijos šalyse UAB „Sophimeda“. Visas salygas galite rasti www.remescar.com

REMESCAR SPIDER VEINS galima įsigyti vaistinėse “Eurovaistinė” ir “Benu”. Prieš naudojimą būtina perskaityti naudojimo instrukciją, o kilus klausimų, pasitarti su gydytoju ar vaistininku.

Daugiau informacijos www.remescar.com

*(London et al. ABC of arterial and venous disease: Varicose veins. BMJ VOLUME 320 20 MAY 2000)
** Išsiplėtusių kapiliarų sumažėjimas buvo pastebėtas per 3 mėnesius trukusį klinikinį tyrimą, taikant raudonojo spektro metodą. )

Grožio pasaulis
tel. (8 - 37) 31 39 00,
,
http://www.groziopasaulis.lt/

Klinikos adresas:
Savanorių pr. 421, Kaunas.






Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke