24x7.lt

Atgauti žavesį po švenčių padės kavos terapija (1058/0) 

Atgauti žavesį po švenčių padės kavos terapijaKeli gurkšniai stiprios karštos kavos kaipmat pastato ant kojų. Kvapi kava naudinga ir grožiui, ypač jei po švenčių maratono jaučiatės mažumėlę „pasidėvėjusi“. Išbandykite kelis receptus!

Kavoje yra ne tik visiems žinomo kofeino, bet ir odai naudingų riebalų, alkaloidų, geležies, magnio, kalio, vaisių ir lanolino rūgščių, kurios gerina odos elastingumą, stabdo jos senėjimą. Kuo odai naudingas kofeinas? Gerina odos kraujotaką, tonizuoja ją, stimuliuoja daugelį odoje vykstančių fiziologinių ir biocheminių procesų. Kofeinas aktyvina ląstelių atsinaujinimą, gerina limfos apytaką, todėl jis – dažna preparatų nuo celiulito, taip pat naktinių paakių kremų sudedamoji dalis (padeda išvengti paakių paburkimo).

Grožiui naudinga ne tik pirktinė kosmetika su kofeinu, bet ir pačios ruošta su kvapia kava.

Tonizuojamasis veido kompresas. Kelių sluoksnių veido dydžio marlės skiautę suvilgykite vėsia šviežiai plikyta kava ir 5 minutėms uždėkite ant veido. Nuėmusi palikite, kad oda nudžiūtų.

Gaivinamieji ledukai. Šviežiai plikytą atvėsusią kavą perkoškite per marlę. Supilstykite į ledukų formeles ir įkiškite jas į šaldymo kamerą. Į švarią skepetaitę įvyniotu leduku masažuokite papilkėjusį veidą.

Stangrinamoji kaukė. Šaukštą rugių miltų išsukite su vėsia stipria kava, kad gautumėte košelę. Įmaišykite kiaušinio trynį ir aptepkite veidą. Po 15 minučių nusiprauskite šiltu vandeniu.

Šlaunis stangrinantys įvyniojimai. Reikiamą kiekį kremo nuo celiulito sumaišykite su stiklinaite kavos tirščių ir aptepkite šlaunis. Paskui apvyniokite jas polietileno plėvele ir pusvalandį pabūkite. Nuėmusi plėvelę, 5 minutes šlaunis pamasažuokite specialiu dantytu masažuokliu, nusiprauskite po šiltu dušu.

Kūno šveitiklis. Saują susicukravusio medaus išmaišykite su keliais šaukštais stiprios juodos plikytos kavos, kad gautumėte granuliuotą standžią masę. Ja sukamaisiais judesiais ištrinkite drėgną kūną ir nusiprauskite po šiltu dušu. Šiuo šveitikliu galite šveisti ir normalią, ir riebią veido odą.

Tamsius plaukus žvilginantis losjonas. 2 kiaušinių trynius išplakite su šaukšteliu romo ir 2 šaukšteliais šilto vandens. Įmaišykite po šaukštelį maltos kavos ir alyvuogių aliejaus. Mišiniu ištepkite plaukus per visą ilgį ir 10 minučių pabūkite. Ištrinkite galvą įprastu šampūnu.

Žvaigždė pataria

Iki vakarėlio liko vos valanda, o plaukai matiniai it šiaudai? Galbūt jums pravers aktorės Jennifer Love Hewitt patarimas: „Šviežiai plikytą juodą kavą atvėsinkite, perkoškite ir, supylusi į buteliuką su purkštuvėliu, apipurkškite tamsius plaukus. Kruopščiai iššukuokite. Paryškės natūrali jų spalva, plaukai akinamai žvilgės.“

 

Informacija iš:

Ji24.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke