24x7.lt

Liekninamosios grožio procedūros (2013/0) 

Liekninamosios grožio procedūrosŽmonės kūno linijas dailina pačiais įvairiausiais būdais. Kai kurie sportuodami, koreguodami mitybą. Kai kurie pasitelkia plastinės chirurgijos ar grožio salonų siūlomas galimybes. Pastarąsias ir norime trumpai apžvelgti… Taigi pasidomėkime salonų procedūromis, kurios pastebimai dailina kūno linijas, padeda atsikratyti kelių nepageidaujamų kilogramų ir stangrina odą.

Vakuuminis kūno masažas LPG aparatu

Šis masažas – veiksminga priemonė norinčiosioms sulieknėti, patobulinti kūną ir atsikratyti celiulito. Atliekant jį, gerėja limfos tekėjimas, odos tonusas (ypač po gimdymo, smarkiai sulieknėjus) ir tekstūra. LPG derina vakuuminį masažą su mechaniniu poveikiu: specialūs velenėliai išjudina gilesnius odos sluoksnius ir riebalų sankaupas. Šio masažo propaguotojai teigia, jog viena 50 min. procedūra atitinka 4 val. intensyvaus sporto.

LPG pasiekiami rezultatai: sumažėja poodinis riebalų sluoksnis, pastangrėja suglebusi oda, sumažėja celiulitas, padidėja vidinių šlaunų pusių odos elastingumas, pagerėja kraujotaka, dėl to oda geriau aprūpinama deguonimi ir gražėja  jos atspalvis.

Skulptūrinis masažas

Šis masažas veiksmingai tobulina kūno formas, mažina riebalų sankaupas įvairiose kūno srityse. Jo pagrindą sudaro trynimas, gnaibymas ir maigymas, todėl aktyviai veikiamas poodinis riebalinis audinys ir raumenys. Šis masažas atliekamas atsižvelgiant į medžiagų apykaitos ypatumus moters ciklo metu, taip pat derinant su mėnulio fazėmis.  Teigiamas poveikis paprastai pastebimas jau po kelių procedūrų. Kiek jų reikia, priklauso nuo kiekvieno žmogaus svorio ir kūno sudėjimo.

Skulptūrinio masažo rezultatai: tobulina kūno linijas, stiprina organizmą, mažina raumenų įtampą, gražina odą, mažina raukšles, palaiko odos jaunatviškumą, spartina limfotaką ir kraujotaką.

Presoterapija (limfodrenažas)

Ši procedūra spartina riebalų pertekliaus pasišalinimą per limfos takus į raumenis, kur jie sudeginami, be to, stiprinamas jungiamasis audinys, jame neužsilaiko skysčiai su juose esančiais toksinais. Procedūra naudinga esant bet kokios kilmės patinimams, išsiplėtus kojų kapiliarams, kenčiant dėl antsvorio, celiulito, kai oda kūno oda pradeda glebti. Procedūros metu spartinamas odos ląstelių atsinaujinimas. Tinka, kai dažnai tinsta kojos, jaučiamas nuolatinis jų sunkumas arba jos šąla. Presoterapija atliekama naudojant specialius kojas arba rankas apgaubiančius vibruojančias slėgio bangas sudarančius aplikatorius, stipriai aktyvinančius limfos tekėjimą norimoje kūno srityje (kojų, rankų ar pilvo).

Presoterapijos rezultatai: jau po pirmos procedūros truputį sumažėja kūno apimtys, oda tampa lygesnė.

Kūno įvyniojimai

Jie veiksmingai stangrina odą ir lieknina. Yra atliekami kaip atskira procedūra arba derinami su kitomis (limfodrenažo, vakuuminio masažo) procedūromis. Atliekami su įvairiomis veikliosiomis medžiagomis (jūros dumbliais, karnitinu, parafinu, kofeinu, šokoladu), kurios veiksmingai degina kūno riebalus, gerina limfotaką ir kraujotaką. Suaktyvėjus šiems procesams, iš organizmo geriau šalinami toksinai. Įvyniojimų metu pašalinami ne tik paviršutiniame, bet ir gilesniuose sluoksniuose susikaupę toksinai ir šlakai, kitos balastinės medžiagos.

Kūno įvyniojimų rezultatai: rezultatui pasiekti rekomenduojamos ne mažiau kaip 3 procedūros. Oda tampa lygesnė, elastingesnė, stangresnė, mažėja celiulitas ir ryškiai matomos strijos, dėl drenuojamojo poveikio mažėja kūno apimtys.

Ultragarso terapija

Ji ypač veiksminga esant stipriai išvešėjusiam celiulitui, taip pat nudribusiam pilvui. Procedūros metu naudojami švelnūs elektros impulsai ir ultragarso bangos, kurios itin giliai prasiskverbia į audinius ir aktyvina enzimų, skaidančių riebalines sankaupas, veiklą. Jo metu juntama šiluma ir mechaninis mikromasažas, audiniai gauna daugiau deguonies, gerėja kraujotaka, limfotaka, atpalaiduojami raumenys.

Ultragarso terapijos rezultatai: mažėja celiulitas, gerėja odos elastingumas, gražėja kūno linijos, kūnas tampa grakštesnis.

 

Informacija iš:

Ji24.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke