24x7.lt

5 natūralios grožio gudrybės. Verta išbandyti! (1192/0) 

5 natūralios grožio gudrybės. Verta išbandyti!Tiek siekiančios gyventi sveikiau, tiek naujų grožio puoselėjimo būdų ieškančios moterys niekada neprašaus pro šalį, jei pirmenybę teiks tam, kas natūralu.

1. Silpnus, įskilti linkusius nagus sustiprinsite reguliariai panardindama rankas į voneles su jūros druska.
 
2. Šampūnas iš kiaušinių pamaitins nusilpusius ir žvilgesį praradusius plaukus. Jam pasigaminti prireiks 1 kiaušinio baltymo, 2 kiaušinių trynių, 1 arbat. š. medaus ir 1 valg. š. alyvuogių aliejaus. Suplakite kiaušinio baltymą ir atsargiai įmaišykite trynius. Sudėkite medų, supilkite alyvuogių aliejų ir išsukite. Mišiniu įtrinkite galvos odą ir kruopščiai ištepkite plaukus. Laikykite pusvalandį, paskui gerai išskalaukite vandeniu.
 
3. Maitinamoji morkų ir obuolių kaukė atgaivins papilkėjusią veido odą. Sutarkuokite 2 morkas, obuolį ir į šią tyrelę įmaišykite šaukštą medaus. Paruošta kauke aptepkite nuplautą veido ir kaklo odą. Laikykite 20 min., nuplaukite iš pradžių šiltu, paskui šaltu vandeniu.
 
4. Jautrios odos šveitiklis gali būti ir natūralus. 3 valg. š. alyvuogių aliejaus sumaišykite su 2 valg. š. cukraus. Mišiniu įtrinkite kūną, paskui palįskite po dušu. Cukrus puikiai pašalina negyvąsias odos ląsteles, o alyvuogių aliejus suteikia odai glotnumo.
 
5. Nepasiduokite pleiskanoms! Į 500 ml vandens įpilkite 2 valg. š. citrinų sulčių ir perskalaukite plaukus. Kitas būdas: natūraliu jogurtu įtrinkite galvos odą ir plaukus, palaikykite valandą, tada ištrinkite galvą šampūnu.

 

Informacija iš:

Ji24.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke