24x7.lt

Vokietija įtraukė Šiaulių regioną į koronaviruso paveiktų vietų sąrašą (154/0) 

Vokietija įtraukė Šiaulių regioną į koronaviruso paveiktų vietų sąrašąAtsižvelgdama į padidėjusį susirgimų skaičių, Vokietijos Sveikatos ministerija įtraukė Šiaulių regioną į koronaviruso (COVID-19) paveiktų vietų sąrašą – atvykusiems iš šio regiono taikomas izoliavimosi reikalavimas. Kiti Lietuvos regionai į rizikingų vietų sąrašą nėra įtraukti, atvykus iš jų izoliacija ir kitos viruso valdymo priemonės nebus taikomos.

Pagal Vokietijoje nustatytą tvarką, žmogus, atvykęs iš Šiaulių regiono, turės registruotis vietos sveikatos institucijoje ir izoliuotis 14 dienų pagal atskirose Vokietijos žemėse nustatytą tvarką. Norintieji sutrumpinti izoliacijos terminą galės iškart po atvykimo pasidaryti koronaviruso testą, kuris yra nemokamas, jei asmuo atvyksta iš paveikto regiono. Sulaukus neigiamo testo atsakymo – izoliuotis nebereikia. Taip pat atvykę asmenys gali atsivežti ne senesnius nei 48 valandų Europos Sąjungos šalyje jau atlikto testo rezultatus.

Primename, kad Vokietijoje teritorija laikoma paveikta koronaviruso, jei per 7 dienas joje užfiksuoti 50 atvejų 100 000 gyventojų.

SAM Spaudos tarnybos informacija

Informacija iš:

www.sam.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus. 

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke