HANG-OVER
Funkcinis gėrimas
VARTOJIMAS: rekomenduojama vakarėlį pradėti ir pabaigti Vitruvin. Buteliuko dugne gali būti nuosėdų. Laikyti tiesioginiams saulės spinduliams nepasiekiamoje vietoje, 0o C – 25o C temperatūroje. Atidarytą pakuotę suvartoti per 48 valandas.
SUDEDAMOSIOS DALYS:
filtruotas vanduo, sulčių koncentratai (mango 5,55%, obuolių 5.0%, citrinų 2.2%), ciberžolė, natūralūs skonio stiprikliai ir dažikliai, vitaminai (askorbo rūgštis, B1, B6, B3), aminorūgštis N-acetil-L-cisteinas. Gėrimas pasterizuotas. Pagrindinės sudedamosios dalies kilmės šalis: ES.
100 ML GĖRIMO MAISTINGUMAS:
Energetinė vertė – 102 kJ (25 kcal); riebalai - <0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0 g; angliavandeniai – 6,1 g iš kurių cukrų – 5,9 g; baltymai - 0,21 g; druska – 0.02 g.
Pagaminta Lietuvoje. Užsakovas: UAB “Novus Creatus”, Vilniaus g. 20, Giedraičiai, LT-33274 Molėtų r., info@novuscreatus.com, www.vitruvin.com
Šįvakar vakarėlis? Apsisaugok nuo rytinio pragaro!
Patiekti atšaldytą.
Geriausias iki pabaigos:
Partijos numeris: žr. užrašą ant buteliuko.
Grynasis kiekis 200 ml
Kas sudėtyje?
- Natūralūs ekstraktai, juose gausu funkcinių junginių pasižyminčių specifiniu biologiniu aktyvumu.
- Gėrimas praturtintas vitaminais.
- Sudėtyje nėra pridėtinio cukraus, tik 50 kCal.
Kur pagamintas?
- Pagamintas Lietuvoje pagal aukščiausius kokybės standartus. Naudojamas kokybiškas šaltinio vanduo!
Kaip jis veikia?
- Suprasdami alkoholio metabolizmą (skaidymą ir pašalinimą) organizme sukūrėme funkcinių junginių mišinį, padedantį organizmui pasiruošti ir suteikiantį reikalingų medžiagų greičiau skaidyti alkoholį ir šalinti nepageidaujamus ryto padarinius.
- Stebuklų nebūna! Nuo ūmaus apsinuodijimo alkoholiu padeda tik laikas ir medicininiai būdai, visa kita tik pasakos.
Kokie komponentai leidžia ryte jaustis geriau?
- Pagirios tai uždegimas, todėl Hang-Over sudėtyje yra vienas stipriausių natūralių priešuždegiminių agentų. Malšindami vietinius uždegimus, slopiname citokinų išsiskyrimą, kurie yra viena pagrindinių nemalonių pojūčių (šaltis, karštis, drebulys, pykinimas, nerimas, galvos skausmas ir kt.) priežasčių.
- Skaidant alkoholį organizme mažėja oksidacinis potencialas, kalbant moksliškai – eikvojami glutationo resursai. Hang-over sudėtyje esantis N-acetilcisteinas yra glutationo šaltinis. Jis atstato oksidacinę pusiausvyrą. Ne gana to, Hang-Over praturtintas antioksidantais, kurie sugaudo laisvuosius radikalus.
- Daugelis girdėjo, kad etanolis organizme skaidomas dviem etapais. Tačiau ne visiems žinoma, kad du fermentai yra pagrinde atsakingi už šį kelią: alkoholio ir aldehido dehidrogenazės. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad polifenoliai (natūralūs junginiai) didina šių fermentų koncentraciją ir aktyvumą. Būtent todėl mūsų gėrimas praturtintas polifenoliais turtingų vaisių ekstraktais ir koncentratais.
- Galiausiai ląstelėms reikalinga energija efektyviai funkcionuoti „streso“ sąlygomis. Deja būtent tai jos jaučia kol mes linksminamės. Vitaminas B3 yra ląstelių energijos NAD+ šaltinis, kuris padeda organizmui atlaikyti įtampą. Šiuos teiginiu pagrindžia ir Olandijoje vykdytas tyrimas: nustatyta, kad studentai vartoję Vitaminą B3 jautė kur kas lengvesnius pagirių simptomus nei kontrolinė grupė (J. Clin. Med. 2019, 8, 1316).
Kada vartoti?
- Geriausias efektas pasiekiamas, kai organizmą paruošiame vienu buteliuku Hang-Over prieš vakarėlį ir papildome funkcinių junginių nakčiai – antras butelius.
- Kai pirmas ir paskutinis vakarėlio gėrimas bus Hang-Over, užtikriname rytas bus šviesesnis.
Ar galima perdozuoti?
- NE! sudėtyje tik natūralios medžiagos – galima mėgautis iki soties.
|