|
Artilane Classic skystis 30ml N15Maisto papildas |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Fermentais hidrolizuotas ypač grynas kolagenas, Hialurono rūgštis, Magnis ir cinkas, Antioksidantai: Kofermentas Q10, likopenas, kvercetinas, vitaminas C
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Kraunama e-parduotuvių informacija... |
Artilane Classic skystis 30ml N15 |
|||||||||||||||||||||||||||
Informacinis lapelis | |||||||||||||||||||||||||||
Maisto papildas Artilane Classic N15
Fermentais hidrolizuotas ypač grynas kolagenas, Hialurono rūgštis, Magnis ir cinkas, Antioksidantai: Kofermentas Q10, likopenas, kvercetinas, vitaminas C
Vartojimas: Gerti po 1 buteliuką (30 ml) per parą. Gerti visą buteliuką iš karto, arba jo turinį ištirpinus pusėje stiklinės (150 ml) vandens. Prieš vartojimą suplakti. Vartojant dideliais kiekiais gali sukelti viduriavimą. Gali būti spalvos, kvapo bei skonio skirtumų, kurie neturi įtakos produkto kokybei. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Sudedamosios dalys Išgrynintas vanduo, užpildas sorbitolis, fermentais hidrolizuotas kolagenas (kiaulių), užpildas glicerolis, magnio chloridas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kofermentas Q10, konservantas kalio sorbatas, valgomojo pomidoro (Solanum lycopersicum) vaisių koncentratas, L-askorbo rūgštis, aviečių kvapioji medžiaga, kvercetinas, natrio hialuronatas, stingdiklis ksantano derva, saldiklis sukralozė, cinko sulfatas.
*RMV % - referencinė maistinė vertė procentais
Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Laikymas: Laikyti gėrai vėdinamoje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių ir kitų šilumos šaltinių. Produktą laikyti originalioje pakuotėje. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Grynasis kiekis: 450 ml (30 ml x 15 vienadozių buteliukų)
Gamintojas: OPKO Health Spain S.L.U, Ispanija Platintojas: UAB Herba Humana, Konstitucijos pr. 9-123, Vilnius, Tel.: 8 5 2754127, El. p.: www.herba.lt |