|
Dr. OHHIRA geriamas skystas kolagenas 20ml N10Maisto papildas |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
PASIEKIA ODĄ TEN, KUR KITI NEPRASISKVERBIA!
Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai odos, kaulų, kremzlės, dantų ir dantenų, kraujagyslių funkcijai, susidarymą; padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
Kraunama e-parduotuvių informacija... |
Dr. OHHIRA geriamas skystas kolagenas 20ml N10 |
Informacinis lapelis |
Maisto papildas Pakuotėje yra 10 buteliukų po 20 ml / Grynasis kiekis - 200 ml
PASIEKIA ODĄ TEN, KUR KITI NEPRASISKVERBIA!
ANTI-AGE TRIO® kompleksas: kolageno tripeptidai + elastinas + hialurono rūgštis SINBIOTINIS EKSTRAKTAS OM-X® iš uogų, vaisių, daržovių, grybų, dumblių ir gerųjų bakterijų ANTIOKSIDANTAI: CoQ10, vitaminas C, mėlynių sultys
I, II, III tipo jūrinis kolagenas KolagenoTRIPEPTIDAI (Gly-Pro-Hyp) Jūrinis elastinas 93% grynumo hialurono rūgštis MIKROmolekulinė veikliųjų medžiagų masė Saldarūgščio uogų skonio
Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai odos, kaulų, kremzlės, dantų ir dantenų, kraujagyslių funkcijai, susidarymą; padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.
Sudedamosios dalys: hidrolizuotas kolagenas ir kolageno tripeptidai (iš jūrinės kilmės žuvų), mėlynių sultys, koenzimas Q10 (ubichinonas), 5-is metus fermentuotas ekstraktas OM-X® (oligosacharidai, VAISIAI (slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė), DARŽOVĖS (daržinis špinatas, tamsusis kopūstas), GRYBAI (valgomasis dantenis, kuokštiniai sėdžiai, braziliškas agarikas), UOGOS (kininių ožerškių uogos, šilauogės), JŪRŽOLĖS IR DUMBLIAI (Hizikia fusiforme, Undaria pinnatifida, Laminaria japonica) ir gyvybingos gerosios bakterijos: BIFIDOBAKTERIJOS (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®), LAKTOBACILOS (L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), S.THERMOPHILUS NBRC 13957), jūrinės kilmės žuvų elastinas, tirštiklis Konjako derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, L-askorbo rūgštis (vitaminas C), dažiklis paprastoji karamelė, kvapiosios medžiagos, sacharozė, hialurono rūgštis.
20 ml yra:
*RMV – referencinė maistinė vertė.
Kolageno tripeptidų molekulinė masė: 500 Da Kolageno molekulinė masė: 1 000 Da Elastino molekulinė masė: 1 100 Da Hialurono rūgšties molekulinė masė: 150 000 Da
Vartojimas. Vienas vartojimo kursas skirtas trims savaitėms ir jį sudaro dvi pakuotės po 5 buteliukus (iš viso 10 buteliukų). Pirmąsias 5 dienas rekomenduojama gerti po vieną buteliuką (20 ml) vieną kartą per dieną, geriausia - vakare. Po to, praleidus dvi dienas, pradėti antrąją pakuotę. Gerti po vieną buteliuką per dieną kas tris dienas. Jei norisi, galima užgerti vandeniu. Per metus rekomenduojami 3-4 kursai. Atidarius buteliuką - suvartoti nedelsiant. Retais atvejais galimas produkto sudedamųjų dalių spalvos pasikeitimas ar ant buteliuko dugno susidariusios nuosėdos, tačiau tai neturi įtakos produkto kokybei. Jei susidarė nuosėdų, prieš vartojimą gėrimą suplakite.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti kambario temperatūroje, vengti drėgmės ir tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Japonijoje atliktos klinikinės studijos:
Improvement in the Moisture Content of the Stratum Corneum Following 4 Weeks of Collagen Hydrolysate Ingrestion. Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi, 56, 137-145 (2009).
Synergistic effect of collagen peptide and elastin peptide derived from salmon on promoting hyaluronic acid production and cell growth of normal human dermal fibroblast cells (SF-TY). Nippon Suisan Gakkaishi, 75, 86-88 (2009).
Final Test Report. Validation of skin-care effect on taking collagen drink. Face Survey Corporation, Osaka, Japan. Study No. 3120504. Date: 21-09-2012.
|