|
Scholl Stipraus poveikio maitinamasis pėdų kremas 75ml |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Stipraus poveikio maitinamsis pėdų kremas 'Scholl' su 5 % UVIT ComplexTM.
Skirtas sausai ir kietai odai. Suteikia pėdoms minkštumo ir glotnumo*. |
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Kraunama e-parduotuvių informacija... |
Scholl Stipraus poveikio maitinamasis pėdų kremas 75ml |
Informacinis lapelis |
SCHOLL Intense Nourish Foot Cream Dry Hard Skin, 75ml Maitinamsis pėdų kremas „Scholl“
Stipraus poveikio maitinamsis pėdų kremas „Scholl“ su 5 % UVIT ComplexTM. Skirtas sausai ir kietai odai. Suteikia pėdoms minkštumo ir glotnumo*.
Įvertintas kliniškai. Sukurtas specialiai pėdų odai.
Sudėtyje: 5 % šlapalo, vitamino E ir provitamimo B5 junginys bei mūsų ypatingas mišinys „PediCreamTM“. Momentinis efektas: sudrėkina labai sausą ir grubią odą. Ilgalaikis poveikis: naudojant reguliariai, neleidžia odai sukietėti, suteikia glotnumo ir saugo. *lyginant su oda, kai nenaudojamas joks kremas.
„Scholl“ yra įmonių grupės „ Reckitt Benckiser“ registruotasis prekių ženklas.
Ingredients: Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Urea, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Myristyl Alcohol, Cyclohexasiloxane, Panthenol, Dimethicone, Paraffin, Phenoxyethanol, Parfum, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Bisabolol, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben.
Naudojimas:pagal poreikį tepti ant švarios sausos pėdų odos ir švelniai masažuojant įtrinti. Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant pažeistos, perštinčios ir sudirgintos odos. Pasireiškus dirginimui, tuoj pat nutraukti naudojimą. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.
Jei naudojate daug kremo, reguliariai keiskite produktu persisunkusius drabužius, patalynę ir tvarsliavą bei saugokite juos nuo ugnies, nes tai gali kelti gaisro pavojų. Vengti patekimo į akis. Jei sergate diabetu arba skundžiatės prasta kraujotaka, prieš naudodami produktą pasitarkite su sveikatos priežiūros specialistu.
Laikyti ne aukštesnėje nei 25°C temperatūroje. |