Royal Green Imbieras ekologiškai auginamas Indijoje ir Šri Lankoje. Po vienerių metų šaknys yra iškasamos, išplaunamos ir saulėje džiovinamos apie 6 dienas. Per šį procesą imbieras praranda maždaug pusę ar tris ketvirčius savo pradinio svorio. Tai vienintelis būdas, kuriuo mes koncentruojame Royal Green imbierą, t.y. pašalinant vandenį. Taip gauname koncentruotus miltelius, kuriuose išlieka visos augalo maistinės medžiagos. Tai lemia optimalų veiksmingumą.
Royal Green Imbieras ekologiškai auginamas Indijoje ir Šri Lankoje. Po vienerių metų šaknys yra iškasamos, išplaunamos ir saulėje džiovinamos apie 6 dienas. Per šį procesą imbieras praranda maždaug pusę ar tris ketvirčius savo pradinio svorio. Tai vienintelis būdas, kuriuo mes koncentruojame Royal Green imbierą, t.y. pašalinant vandenį. Taip gauname koncentruotus miltelius, kuriuose išlieka visos augalo maistinės medžiagos. Tai lemia optimalų veiksmingumą.
Royal Green Imbieras ekologiškai auginamas Indijoje ir Šri Lankoje. Po vienerių metų šaknys yra iškasamos, išplaunamos ir saulėje džiovinamos apie 6 dienas. Per šį procesą imbieras praranda maždaug pusę ar tris ketvirčius savo pradinio svorio. Tai vienintelis būdas, kuriuo mes koncentruojame Royal Green imbierą, t.y. pašalinant vandenį. Taip gauname koncentruotus miltelius, kuriuose išlieka visos augalo maistinės medžiagos. Tai lemia optimalų veiksmingumą.
|