24x7.lt

Lazerinė lipolizė. Ką reikia žinoti apie šią procedūrą? Sportas, dietos, specialūs masažai, maisto papildai ir aparatinės procedūros ne visada padeda ištirpdyti riebalus, esančius probleminėse zonose – pilvo srityje, vidinėje šlaunų pusėje, pasmakrėje. Tokiu atveju rekomenduojama Holivude ir Rusijoje pamėgta lazerinė lipolizė. Carmen Electra, Nicole Kidman, Demi Moore – tai tik dalis žvaigždžių, kurios padailino figūrą lazerinės lipolizės pagalba. Kauno estetinės medicinos ir dermatologijos klinikos ,,Grožio pasaulis“ plastikos chirurgas Mindaugas Kazanavičius pasakoja apie šį riebalų šalinimo metodą.

daugiau
SANTE – būk žavinga!Ar tikrai grožis turi reikalauti aukų? Nuo šiol grožis gali būti sveikas. Sante dekoratyvinė kosmetika sukurta itin jautriai odai. Sertifikuota BDIH, pagaminta iš natūralių augalinių ekstraktų ir aliejų. Jie padeda odai išlikti jaunai, sveikai ir spindinčiai. Sante dekoratyvinė kosmetika pagaminta be parabenų, mineralinių aliejų, sintetinių dažiklių, dirbtinių kvapų ar konservantų. Būk graži, būk pati gražiausia!
daugiau
Natūralios dekoratyvinės kosmetikos žvaigždė - Logona!Odos jaunystės išsaugojimas ir vertingų brangakmenių energija. Logona savo ištikimybę patikimiems su senėjimu kovojantiems ingredientams įkūnijo ir naujojoje dekoratyvinės kosmetikos linijoje. Kosmetikos produktai, kuriuos kasdien naudojate norėdamos pabrėžti savo grožį, taip pat mažina raukšleles ir stangrina odą. Skamba neįtikėtinai? Išbandykite išskirtinio grožio ir tvirtumo ametisto, skaidriojo kvarco bei šiluma alsuojančio gintaro derinio energiją, kuomet dažotės blakstienas ar ryškinate lūpas.
daugiau
Dr. Hauschka Cover Stick 03 – skubi pagalba spuogeliais išbertai odai!Odos problemos dažniausiai pasireiškia brendimo laikotarpiu ir pačiu netikėčiausiu  gyvenimo laikotarpiu, pavyzdžiui, prieš svarbų verslo susitikimą arba didelę reikšmę turintį įvykį.  Čia esantys skaistinamieji arbatmedžio ir manukos krūmo aliejai, paprastojo perluočio bei medetkų ekstraktai skatina odos gijimo procesus, kurių dėka odos nešvarumai greitai išnyksta. Kreminis pieštuko pagrindas, sukurtas iš natūralaus vaško, suteikia idealią priežiūrą odai ir saugo ją nuo išsausėjimo. O nauja pieštuko spalva ypatingai tinka mūsų, Baltijos merginų odos tonui.
daugiau
Kosmetikos gaminiai – su Europos Sąjungos ekologiniu ženkluJei nusipirkote kosmetikos gaminį, paženklintą vadinamąja Europos Sąjungos gėle, žinokite, kad jis atitinka tam tikrus ekologinius kriterijus. Teisė šiuo ženklu žymėti gaminius suteikiama tik tada, kai jie atitinka griežtus Europos Komisijos nustatytus reikalavimus. Europos Sąjunga, įgyvendindama tvaraus vartojimo ir gamybos politiką bei siekdama mažinti neigiamą produktų vartojimo ir gamybos poveikį aplinkai, sveikatai, klimatui ir gamtos ištekliams, 2009 m. lapkričio 25 d. nustatė savanorišką ES ekologinio ženklo produktams suteikimo sistemą.
daugiau
Kosmetikos vartotojai turi teisę gauti informaciją apie nepageidaujamą poveikį ir pavojingas medžiagasValstybinė visuomenės sveikatos priežiūros tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos (VVSPT) primena, kad kiekvienas kosmetikos vartotojas gali kreiptis tiesiogiai į kosmetikos gamintoją ar jo įgaliotą asmenį ir prašyti informacijos apie konkretaus gaminio kokybinę...
daugiau
Renkantis plaukų dažus būtina atidžiai perskaityti etiketęĮvairių plaukų dažymo produktų pasaulyje per metus yra parduodama už maždaug 12 bilijonų JAV dolerių. Manoma, kad plaukų dažymo priemones naudoja daugiau nei 50 proc. ekonomiškai išsivysčiusiose šalyse gyvenančių suaugusiųjų.
daugiau
Netinkamai paženklinta kosmetika gali virsti sveikatos problemomisDaugelio grožio paslaugų kokybė ir saugumas priklauso ne tik nuo jas tiekiančio meistro profesionalumo bei atsakingumo, bet ir nuo paslaugai naudojamų kosmetikos priemonių. Visuomenės sveikatos specialistai atkreipia dėmesį, kad ne visi grožio paslaugų teikėjai įsigyja tinkamai paženklintą kosmetiką. Lyg ir smulkmena – ne pagal reikalavimus etiketėje pateikta informacija. Tačiau ši smulkmena gali virsti rimta problema, jei dėl to nukentės klientas.
daugiau
Blend-a-medNuo dantis ėdančių bakterijų apsaugantis, tvirtesnis emalis šiandien jau virsta realybe. Po ilgų ir kruopščių tyrimų sukurta nauja specializuota dantų pasta „Blend-a-med Complete 7 Expert Enamel Protection“...
daugiau
Sniego baltumo šypsena be specialių, dantis balinančių procedūrų odontologo kabinete – tai jau įmanoma. Blend-a-med Lietuvoje, pristato 3D White Luxe – naują efektyviai dantis balinančios pastos liniją. Ši dantų pasta buvo sukurta tam, kad suteiktų ją naudojantiems žmonėms kerinčiai baltą šypseną bei pašalintų net iki 90 procentų dėmių nuo dantų emalio paviršiaus.
daugiau
781 - 790 iš 790 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  71 72 73 74 75 76 77 78 79  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke