24x7.lt
Pasidarykime pačios: kaukės nuo raukšliųPavasaris mus, moteris, skatina vis dažniau žvilgtelėti į veidrodį. Tuo metu daugumai mūsų kyla nenumaldomas noras atsinaujinti, pakeisti šukuoseną ar tiesiog ryškiau apsirengti. Deja, neretai po žiemos šalčių, rūpesčių ir streso pastebime, kad mūsų veido oda papilkėjusi, o kur ne kur ryškėja raukšlelės... Tik nereikia iškart galvoti apie plastinę operaciją! Štai trys puikios ir efektyvios kaukės, užkirsiančios kelią pirmosioms ar net įsisenėjusioms raukšlėms. Maža to, odai jos suteiks pavasariško švytėjimo!
daugiau
Kokių klaidų darome šalindamos nepageidaujamus plaukelius?Lygi ir švelni oda – štai ko mes trokštame po depiliacijos, tačiau ne visada ji atrodo taip, kaip norėtume. Kartais vietoj to atsiranda bėrimų, paraudimų, oda išsausėja. Žinoma, viso to galima išvengti ar bent jau sušvelninti. Pasitikslinkite, ar nedarote didžiausių nepageidaujamų plaukelių šalinimo klaidų?
daugiau
Kaip pasigaminti natūralų kūno dezodorantą?Portalo treehugger.com žurnalistė Katherine Martinko teigia susidūrusi su dilema: vadinamieji natūralūs ar ekologiški dezodorantai, nesvarbu, ar tai būtų purškiamas, ar rutulinis dezodorantas, merginos teigimu, neapsaugo nuo prakaitavimo ir nemalonaus kūno kvapo. Lieka įprasti dezodorantai, tačiau gamintojai į juos deda daug pavojingų medžiagų, kurios gali būti ir kancerogeninės. Tuomet mergina nusprendė pati pasigaminti kūno dezodorantą iš įvairių natūralių medžiagų ir buvo nustebinta, jog visą dieną, net ir po apsilankymo sporto salėje jautėsi gaiviai.
daugiau
Pasidarykime pačios: 3 rankas švelninančios kaukėsNors pavasaris ne už kalnų (bent jau kalendorinis), atšiauri žiema vis dar taikosi nugairinti mūsų skruostus, nosis ar rankas. O pastarosioms kaip tik ir reikėtų skirti kuo daugiau dėmesio – juk grubios, šiurkščios ir sausos rankos neprideda grožio... Palepinkite rankas, kad jos taptų lyg aksominės, greitai paruošiamomis kaukėmis. Kviečiame išbandyti!
daugiau
Grožio ritualas prieš miegąMiegas visada buvo laikomas veiksmingiausiu grožio receptu. Ir aišku, kodėl: naktį odos ląstelės atsinaujina, atsipalaiduoja mimikos raumenys, oda stangrėja, išsilygina ir maksimaliai sugeria naudingąsias kremų medžiagas. Tad nepatingėkite bent kelių minučių prieš miegą skirti gražinimuisi. Žiemos speigų, šalčių, temperatūros kaitos ir sauso šildomų patalpų oro išvarginta mūsų oda šaukiasi pagalbos. Dermatologai teigia, kad aktyviuoju paros metu organizmas susiduria su neigiamais aplinkos veiksniais ir stresu, todėl kartais odos ląstelės iš dieninių kosmetikos priemonių sugeria ne visas būtinas biologiškai aktyvias medžiagas.
daugiau
Pasidarykime pačios: nagus stiprinančios priemonėsPuikuotis dailiu manikiūru norime kiekviena, tačiau nuolat lakuojami nagai praranda spindesį, pagelsta, pradeda sluoksniuotis, lūžinėti, trūkinėti kampučiuose. Žinoma, galime juos stiprinti pirktomis nagų priežiūros priemonėmis, bet pačioms pasidaryti stiprinančias voneles daug sveikiau, paprasčiau ir, žinoma, pigiau. Be to, jos dar ir gardžiai kvepia. Taigi dalijamės puikiais receptais!
daugiau
Procedūros, kurios sugrąžina odai švytėjimąŠveitimas – paviršinio suragėjusio epidermio sluoksnio (arba negyvų odos ląstelių) pašalinimas. Yra daugybė priemonių ir būdų, kaip jį atlikti. Svarbu paisyti odos poreikių ir stengtis, kad ji neišsausėtų ir netaptų dirgli. Veidą galima šveisti namie, tačiau bent retkarčiais (atsižvelgiant į odos tipą) šią procedūrą verta atlikti ir kosmetikos salone. Ypač po žiemos, kai į pabaigą eina odą itin alinantis šildymo sezonas.
daugiau
Pasidarykime pačios: makiažo valiklisNereikia nė sakyti, kad makiažo sluoksnis nėra dovanėlė odai. Mūsų oda mėgsta būti lepinama. O kas gali būti geriau už natūralias priemones? Makiažui valyti įsigyjame daugybę brangių veido odo priežiūros priemonių, o juk galime išbandyti tokių, kurių nesunkiai rastume namuose. Ko reikės? Vos kelių sudedamųjų dalių. Būtinai išbandykite!
daugiau
Būsimoji mamytė ir kosmetika. Ar tai suderinama?Motinystei besirengiančios moterys dažniausiai griežtai laikosi gydytojų nurodymų: renkasi sveiką maistą, daugiau ilsisi. Tačiau dažna nė nesusimąsto, kad pavojų sveikatai gali kelti ir, rodos, tokia nekalta kosmetika. Žinoma, ir nėštukės nori išlikti gražios bei patrauklios. Tad ko vertėtų vengti, o kokią kosmetiką vis dėlto galima naudoti? Nėščios moterys pastebi, kad oda, laukiantis kūdikio, tampa ypač jautri. Tai ne viskas, į ką derėtų atkreipti dėmesį. Ištirta, kad žmogaus organizme gali būti apie trys šimtai pramoninių chemikalų rūšių.
daugiau
Pasidarykime pačios: stipriname blakstienasNors šiuolaikinė grožio pramonė mūsų blakstienoms siūlo įvairiausių priemonių, atrodo, kad nuo jų jos tik dar labiau retėja... Tik pagalvokite: blakstienų tušas, akių šešėliai, blakstienų rietiklis, jų priauginimas, dažymas, cheminis užrietimas... Nieko keista, kad po daugybės procedūrų ant akių vokų besilaiko vos keli plaukeliai. Be to, įtakos turi ir stresas, mikroelementų trūkumas ir pan. Taigi, jeigu pasiilgote gražių blakstienų ir nesate pasirengusi išlaidauti ar naudoti cheminių priemonių, siūlome pasinaudoti šiais patarimais. Gal jūsų blakstienoms tik to ir trūksta!
daugiau
701 - 710 iš 789 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  71 72 73 74 75 76 77 78 79  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke