24x7.lt

Lieknėjimo programos klinikoje ,,Grožio pasaulis“Lieknėjant labai svarbu pasirinkti metodus, kurie ne tik padėtų ištirpdyti nepageidaujamus kilogramus, bet ir nepakenktų sveikatai. Kauno estetinės medicinos ir dermatologijos klinikoje ,,Grožio pasaulis“ patyrusi kūno priežiūros specialistė kiekvienam klientui individualiai sudaro lieknėjimo programas, į kurias įtraukiamos kelios labiausiai tinkančios kūno formų korekcijos ir celiulito gydymo procedūros:

daugiau
Pasidarykime pačios: 7 būdai, paspartinti plaukų augimąKartais, kad ir ką darytume, plaukai, atrodo, visai neauga. Ir pas kirpėją vaikštome, ir galiukus kerpame, ir kaukėmis lepiname... Teigiama, kad plaukai neauga dėl kelių pagrindinių priežasčių: tai gali būti užprogramuota genetiškai, pamirštama jiems skirti pakankamai kruopštaus dėmesio arba trūksta tam tikrų vitaminų ir mikroelementų. Siūlome išbandyti septynias plaukų kaukes, kurios stimuliuoja plaukų augimą, maitina juos ir padeda įveikti anksčiau minėtas problemas.
daugiau
Savaitės grožio programa: kasdien užtruksite tik pusvalandįIšsaugoti jaunatvišką išvaizdą visai nesunku – tam reikia tik šiek laiko kasdien. Sakysite, kad vis pritrūksta jo? Tuomet jums praverstų grožio programa. Tereikės kasdien skirti vos pusvalandį kuriai nors kūno daliai palepinti. Tiek tikriausiai savo dienotvarkėje gali rasti kiekviena... Išbandykite!
daugiau
9 aktualūs faktai apie dantų balinimąJei svajojate apie baltus dantis ir seniai audžiate mintį ryžtis dantų balinimo procedūrai – šaunu. Tačiau ką reikėtų žinoti apie šią procedūrą, kokių rezultatų galite tikėtis? Kokiais atvejais šios idėjos geriau atsisakyti? Taigi skaitykite žemiau pateiktus punktus ir, tikimės, jums nebeliks jokių su dantų balinimu susijusių neaiškumų.

1. Balinimo efektas priklauso nuo dantų emalio storio, įgimto atspalvio, žmogaus amžiaus, gyvenimo būdo (mitybos, žalingų įpročių ir t. t.), burnos higienos.

daugiau
Močiučių grožio paslaptys: išbandykite!Šiais laikais, kai kosmetikos industrija tiesiog virte verda, atrodo, nėra jokio tikslo atsigręžti į praeitį, dairytis, kuo gražinosi įvairių šalių vyresnių kartų moterys. O vis dėlto...

Dailios garbanos
Atrodo, kad tam priemonių daugybė: garbanojimo ir tiesinimo žnyplės akimirksniu plaukus pavers dailia šukuosena, o jeigu norisi ilgalaikio efekto, tuomet kai kurios moterys vis dar renkasi cheminį plaukų sušukavimą... Ką pasiūlytų močiutės? Sukarpykite nenaudojamą minkštą audinį juostelėmis ir susukite ant jų plaukus bei suriškite. Geriausia plaukus tvarkyti iš vakaro – taip ryte visus žavėsite natūraliomis garbanomis. Išlaidų jokių ir puikus efektas!

daugiau
„Ant bangos“ rankas jauninanti procedūraSakoma, rankos labiausiai išduoda moters amžių. Gal todėl kaip įmanydamos garsiausios pasaulio žvaigždės savo rankas slepia po pirštinėmis ir kitokiais aksesuarais... Daily Mail žurnalistė Liz Jones pasakoja, kad niekuomet nevirdavo, neplaudavo indų, o rankas ištisus metus lepindavo įvairiausiais kremais, procedūromis, miegodavo su pirštinėmis, nelakuodavo nagų, kad šie nepagelstų. Deja, rankos vis tiek ėmė senti... Moteris nusprendė nepasiduoti.
daugiau
Stiprink raumenis teniso kamuoliuku! Žvaigždžių trenerės patarimaiTam, kad palaikytumėte tobulas kūno formas, tikrai nebūtina išleisti krūvos pinigų sporto klubo abonementams ar brangiems treniruokliams. Savo užpakaliuko, kojų ar rankų raumenis sustiprinti galite naudodami vien teniso kamuoliuką. Beje, teniso kamuoliukas ne tik padės sustiprinti kūno raumenis, bet ir palengvins kojų skausmus po sunkių ir alinančių bėgimo treniruočių. Tad griebkite kamuoliuką į rankas ir imkitės darbo!
daugiau
Provokuojantis eksperimentas įrodė, kad grožis yra sąmonės būsenaAsmens higienos prekių ženklas „Dove“ Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) atliko unikalų eksperimentą, kuris įrodė, kad moters grožis yra ne kas kita, kaip jos pačios sąmonės būsena. Penkiolika dienų trukusiame eksperimente dalyvavo penkios moterys. Apie šio eksperimento eigą ir rezultatus buvo paskelbtas trumpas dokumentinį filmas. Filmo herojės buvo pakviestos dalyvauti eksperimente, kurio metu turi išbandyti naują sensacingą, revoliucinį produktą – grožio pleistrą. Jis neva padeda moterims atskleisti savo pačių natūralų grožį. 15 dienų moterys ant kūno nešioja šį grožio pleistrą ir dalinasi savo potyriais su JAV gerai žinoma psichologijos mokslų daktare ir išvaizdos eksperte dr. Ann Keamey-Cooke.

 

daugiau
Ką būtina žinoti lankantis soliariumuoseArtėjančią vasarą – atvirų drabužių sezoną – daugelis nori pasitikti įdegę, tad apsilankymai soliariumuose tampa vis dažnesni. Vilniaus visuomenės sveikatos centro specialistai primena, kaip saugiai naudotis soliariumais ir ką reikėtų žinoti, kad dirbtinė saulė nekeltų sveikatos problemų.
daugiau
Gelinis lakavimas: „už“ ir „prieš“Kaip teigia specialistai, ilgalaikis gelinis lakavimas – tikras išsigelbėjimas moterims, neturinčioms pakankamai laiko rūpintis savo nagų grožiu. Kita vertus, ne visoms dailiosios lyties atstovėms šis pasirinkimas tinka: vos po vienos tokios procedūros kai kurios pradeda skųstis lūžinėjančiais nagais, išsausėjusia rankų oda ir gelinio lako nepatvarumu. O kur dar paskutiniai tyrimų duomenys, teigiantys, kad tai netgi didina riziką susirgti odos vėžiu! Bent jau taip tikina Niujorko universiteto medicinos profesorius Chrisas Adigunas.
daugiau
681 - 690 iš 794 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  61 62 63 64 65 66 67 68 69 70  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke