24x7.lt
Lūpų mankštaNuobodžiaujate, keliaujate automobiliu ar vartotės ant pievutės kokioje kaimo sodyboje? Šį poilsio laiką galite išnaudoti labai produktyviai – įvairioms grožio procedūroms. Pavyzdžiui, lūpų mankštai. Kuo dažniau darysite šią mankštą, tuo lūpos bus putlesnės, „sultingesnės“, įgaus sveiką rausvą atspalvį.
 
Kaip mankštinti lūpas 
♦ Atkiškite lūpas į priekį, ties jų viduriu prispauskite rodomąjį pirštą. Įtempkite lūpas, tarsi norėdama pabučiuoti mylimą žmogų, o pirštu šiam judesiui priešinkitės. Po 5 sekundžių lūpas atpalaiduokite. Kartokite 10–12 kartų.
daugiau
Deginamės namie: kaukės, suteikiančios įdegio efektąNatūralios saulės mums ši lietuviška vasara tikrai negaili, tačiau ką daryti, jei neturime laiko ja mėgautis? O džiaugtis gražiai rusva oda norime visos! Ne paslaptis, kad apie soliarumus galima išgirsti pačių įvairiausių ir toli gražu ne visada teigiamų nuomonių. Taigi, belieka išbandyti paprasčiausius liaudiškus būdus, kurie turėtų padėti odai atrodyti dailiai, it nubučiuotai saulės!
 
► Išbandykite kavą, kakavą ir juodąją arbatą, t.y., išsivirkite mėgstamo gėrimo ir atvėsinusios juo plaukite veidą ryte ir vakare. Ši procedūra tonizuoja, skaistina, lygina veido odą, suteikia norimą atspalvį. Kavos tirščiais galite šveisti kūną – tai ir celiulito prevencija, ir lygesnė, stangresnė kūno oda bei dailesnė spalva. Galite išbandyti iš šių gėrimų užsišaldyti ledukus ir rytais jais valyti veidą: tai puikiai jus prabudins iš miegos, o oda gaus dvigubą naudą – ledukai puikiai stangrina odą ir padeda išvengti pirmųjų raukšlių.
daugiau
Naujasis jaunystės eliksyras – sraigės!Pasirodo, to naujiena nepavadinsi, mat rinkoje jau kurį laiką prekiaujama sraigių grožio produktais, skirtais amžiams sustingdyti jaunystę... Tačiau ar tai iš tiesų veiksminga? Po lietaus pasivaikščioti išėjusias sraiges geriau įvertinkite tinkamai ir nė nebandykite išmesti iš savo daržo! Jūs galite jas panaudoti ir kosmetiniams tikslams, t.y., leisti joms maloniai pašliaužioti po... jūsų veido odą.  Būtent tokią paslaugą siūlo Japonijos grožio salonai. Jeigu nežinojote, priminsime, kad sraigių gleivės išsiskiria stebuklingomis ypatybėmis: jose yra hialurono rūgšties (pastaroji medžiaga vertinama kaip itin naudinga odai – ją atjaunina, drėkina, suteikia spindesio), baltymų bei visagalių antioksidantų.
daugiau
Gaminame pačios: gaivus tonikas veiduiJei norite, kad vasarą jūsų oda būtų graži ir skaisti, ją būtina gerai drėkinti ir gaivinti. Šiuo atveju jums tiesiog neišvengiamai būtinas tonikas. Žinoma, tonikų pasiūla kosmetikos parduotuvėse tiesiog begalinė. Bet šią priemonę visai lengvai galite pasiruošti ir namie. Siūlome keletą variantų.

Mėtų tonikas. Saujelę šviežių mėtų sukapokite, užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite valandą, kad pritrauktų, tada atvėsinkite ir supilkite į purkštuvą. Tinka visų tipų odai.

daugiau
5 natūralios grožio gudrybės. Verta išbandyti!Tiek siekiančios gyventi sveikiau, tiek naujų grožio puoselėjimo būdų ieškančios moterys niekada neprašaus pro šalį, jei pirmenybę teiks tam, kas natūralu.

1. Silpnus, įskilti linkusius nagus sustiprinsite reguliariai panardindama rankas į voneles su jūros druska.
 
2. Šampūnas iš kiaušinių pamaitins nusilpusius ir žvilgesį praradusius plaukus. Jam pasigaminti prireiks 1 kiaušinio baltymo, 2 kiaušinių trynių, 1 arbat. š. medaus ir 1 valg. š. alyvuogių aliejaus. Suplakite kiaušinio baltymą ir atsargiai įmaišykite trynius. Sudėkite medų, supilkite alyvuogių aliejų ir išsukite. Mišiniu įtrinkite galvos odą ir kruopščiai ištepkite plaukus. Laikykite pusvalandį, paskui gerai išskalaukite vandeniu.

daugiau
5 gamtos gėrybės, kurios jaunina odąViskas, kas natūralu ir iš gamtos, ne tik teikia odai naudos, bet ir džiugina, atpalaiduoja, kelia gyvenimo geismą bei, žinoma, gaivina ir jaunina. Tad pasinaudokime gamtos gėrybėmis puoselėdamos savo grožį.

1. Agurkai
Turi sutraukiamųjų, odą skaistinančių ir jauninačių savybių, vėsina ir gaivina. Juose gausu odai naudingo cukraus ir mineralų. Šviežias agurkas yra paprasčiausia ir veiksmingiausia odos drėkinamoji priemonė.

daugiau
Keli grožio triukai pavargusioms akimsAkys – didžiausios išdavikės, kas dedasi moters gyvenime. Viršvalandžiai darbe, bemiegės naktys prie sergančio mažylio, audringas savaitgalis su draugais – viskas atsispindi kaip ant delno. O labai norėtųsi, kad to nebūtų. Akių nuovargį padės paslėpti naujausia kosmetika ir patikrintos naminės priemonės.

► Tamsūs ratilai
Šaltuoju metų laiku su šia problema susiduria daugelis moterų ir merginų. Dėl saulės stokos, nuovargio, vitamino D trūkumo oda šviesėja, persišviečia išsiplėtę kapiliarai, todėl išryškėja tamsūs ratilai po akimis. Tiesa, jie gali atsirasti ir dėl rimtesnių priežasčių: anemijos, kepenų ar skydliaukės ligų. Jei nepadeda jokie kovos būdai  su „tamsos šešėliais“, būtina kreiptis į gydytoją.

daugiau
Kaip pristabdyti nepageidaujamų plaukelių augimąLygi ir glotni oda ypač džiugina, tačiau, atrodo, nespėjai nė apsidairyti, o plaukeliai jau ataugo, pradėjo durti ir atrodo ne itin estetiškai. Plaukelių skutimas efektyvus tik parą laiko, depiliaciniai kremai ir putos – kelias dienas, o plaukelių šalinimas elektriniu depiliatoriumi, vašku ir cukrumi – net iki keturių savaičių. Tačiau kokia kančia vaikščioti su ataugusiais plaukeliais ir laukti, kol jie bus reikiamo ilgio?! Jau nekalbame apie tai, kad dažna moteris skundžiasi įaugusiais plaukeliais, kurie dar labiau gadina vaizdą... Lazerinėms procedūroms ryžtasi ne kiekviena, be to, šios dar kaip reikiant kerta per kišenę... Ką daryti? Pamėginkime natūralias priemones, kurios sulėtina plaukelių augimą. Taigi, kokios jos būtų?

 

daugiau
Kaip namie pasigaminti dezodorantąKaršta vasara priverčia daugiau dėmesio skirti kūno priežiūrai. Žinia, viena pagrindinių vasaros priemonių tampa dezodorantas. Toli gražu ne visi dezodorantai lepina odą – neretai sudirgina ją, o tepamieji netgi užkemša poras. Vis dėlto išeitis yra. Dauguma natūralių priemonių gerbėjų naudoja dezodoruojamus akmenis arba pačios gaminasi dezodorantus. Išbandykime ir mes!
daugiau
Pavojingos plaukų priežiūros klaidosNorite džiaugtis lygiais, švelniais ir žvilgiais plaukais? O į jus iš veidrodžio „žvelgia“ sausi ir apšiurę? Gali būti, kad netinkamai juos prižiūrite. Atrodo, kas čia tokio prižiūrėti plaukus? Išplovei, išdžiovinai, ir viskas! Iš tikrųjų reikia skirti daugiau dėmesio pačioms plaukų priežiūros priemonėms, jų sudėčiai ir įprastiems veiksmams. Kartais „varnų lizdas“ ant galvos gali būti nulemtas tiesiog netinkamo šampūno ir kelių klaidų. Taigi...
daugiau
661 - 670 iš 794 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  61 62 63 64 65 66 67 68 69 70  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke