24x7.lt
Krūtų korekcija: ką reikėtų žinoti, prieš imantis pokyčių?Krūtų korekcijos operacijoms moterys ryžtasi dėl įvairių priežasčių. Kai kurios jau net ankstyvoje jaunystėje jaučia kompleksų dėl krūtų apimties ar formos. Kitoms nepasitenkinimas kūno pokyčiais atsiranda po gimdymo ir žindymo laikotarpio. Trečioms tokia operacija tampa būtinybe, norint gyventi komfortiškai po persirgtos onkologinės ligos.
daugiau
Specialistai pataria, kaip ilgalaikį manikiūrą išsaugoti dar ilgiau: laikykitės 6 taisykliųNagus ir rankas prižiūrėti būtina ištisus metus. Vis dėlto vasara – tai laikas, kai tvarkingi ir gražiai nulakuoti nagai gali būti svarbiau nei madinga suknelė ar gražus makiažas. Specialistai pastebi, kad siekdamos geriausio rezultato vis daugiau moterų renkasi ilgai išliekantį manikiūrą. Visgi, jų teigimu, tokiam manikiūrui taip pat reikalinga priežiūra.
daugiau
Gydytojos patarimai: kaip saugoti savo odą vasarąSveikatos priežiūros specialistai vis dažniau skambina pavojaus varpais, kad kone kiekvienam lietuviui trūksta vitamino D, dar vadinamo saulės vitaminu. Jis būtinas mineralinių medžiagų apykaitai, padeda regeneruotis odai, didina jos stangrumą. Tačiau ką daryti, jei saulėtų dienų Lietuvoje nebūna daug, o ir patys dažnai norime išvengti ultravioletinių spindulių keliamo pavojaus sveikatai, todėl dosniai tepame odą kremu nuo saulės, kartu apsunkindami kelią ir vitamino D gamybai organizme.
daugiau
Sveikos ir atjaunėjusios odos paslaptis – gintarasŽodis „gintaras“ reiškia „saugantis nuo ligų“. Šis unikalus iš daugiau nei 40 cheminių junginių ir rūgščių sudarytas mineralas jau nuo senų senovės naudojamas medicinoje kaip išskirtinis gydomasis perlas, kuris įveikia itin sudėtingas žmogaus organizmo ligas. Jo nauda odai taip pat akivaizdi. Apie daugumai kylančias odos problemas bei kaip su jomis kovoti pasakoja ODA Laboratorijos naujų produktų technologė Aiva Mitrulevičienė.
daugiau
Grožį padės puoselėti valgomoji soda: 4 netikėti panaudojimo būdaiNiekam ne paslaptis, kad įvairios grožio procedūros kaip reikiant paplonina piniginę. Nustebsite sužinoję, kiek pinigų galite sutaupyti, įprastas priemones pakeitę kone kiekvienoje virtuvėje randama valgomąja soda. Nors daugelis mano, kad šis, palyginus nebrangus, produktas gali praversti tik gaminant ar tvarkantis namuose, tačiau tai nėra visiška tiesa. Stebuklingomis galiomis pasižyminti valdomoji soda gali padėti atrodyti pribloškiančiai nuo galvos iki kojų.
daugiau
Netikėta acto nauda grožiui ir sveikataiSveikatą gerinančios acto savybės – ne naujiena. Dažnai šį skystį pasitelkiame ir buityje. Actas padeda kontroliuoti cukraus ir cholesterolio kiekį kraujyje. Obuolių sidro actas įvardijamas kaip priemonė, padedanti atsikratyti nereikalingų kilogramų, gerina virškinimą, gydo daugybę kitų negalavimų.
daugiau
Tvarkome kosmetinę: svarbūs dalykai, kuriuos pamiršta dažna moterisKosmetinė – antras moters veidas. Joje slypi daugybė slaptų dalykėlių, be kurių moterys jaučiasi tarsi be rankų. Tačiau, jei norite būti gražios, sveikos, turite reguliariai tvarkyti kosmetinę ir keisti kosmetikos priemones. Atrodo, savaime suprantama, jog reikia reguliariai išsivalyti savo kosmetinę: ją susitvarkyti, išplauti šepetėlius, kempinėles, atsikratyti negaliojančių kosmetikos priemonių. Tačiau per skubėjimą kartais tai pamirštame.
daugiau
Veido joga padės atsikratyti raukšliųPastebėjote raukšlių akių kampučiuose, atsirado mimikos žymių prie lūpų? Tai tikrai nedžiugina, o priverčia mąstyti, kad teks peržengti kosmetologo kabineto slenkstį. Tačiau nebūtina kreipti į specialistus. Padėti sau galite ir pačios! Veido joga – tai pratimai, skirti veidui. Judindami, mankštindami, liesdami tam tikras veido vietas tonizuojate ir lyginate odą.
daugiau
12 naudingiausių aliejų plaukamsDaugelis nusivilia įvairiomis kosmetikos priemonėmis, skirtomis plaukams, kai nesulaukia žadėto rezultato. Neretai užuot tapę stipresni, žvilgantys, plaukai dar labiau nušiūra. Vertėtų mesti į šalį brangias kosmetikos priemones ir plaukus palepinti aliejais, kurie turi puikių savybių.
daugiau
Kokių grožio pamokų galime išmokti iš Marilyn MonroeHolivudo aktorė Marilyn Monroe neabejotinai yra viena gražiausių ir garsiausių visų laikų šviesiaplaukių. Net praėjus tiek laiko po jos mirties bandančiųjų ją kopijuoti – ne viena. Trumpi šviesūs plaukai, raudonos lūpos, apgamas ant skruosto – bene ryškiausi jos skiriamieji bruožai. Kokias grožio pamokas galime išmokti iš šios visų laikų gražuolės?
daugiau
191 - 200 iš 790 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke