24x7.lt
Dėl gražių blakstienų moterys linkusios vartoti ir vaistusIlgos, tankios ir sveikos blakstienos - moters akių puošmena, tačiau norint, kad jos atrodytų nepriekaištingai, būtina tinkamai pasirinkti priežiūros priemones. „Eurovaistinės“ farmacininkė Laura Vanagaitė pasakoja, kad į vaistinių specialistus kreipiasi klientės, kurios blakstienų augimui renkasi net ir receptinius vaistus, skirtus glaukomai gydyti.
daugiau
Valgykite riešutus – jie padeda puoselėti grožįRūpindamiesi savo išvaizda, dažnai pamirštame svarbų dalyką – grožis prasideda iš vidaus. Tad tausoti jį turėtume pradėti ne nuo kosmetikos priemonių, o nuo subalansuotos mitybos. Mokslininkai ir sveikatos specialistai atskleidžia 4 priežastis, dėl kurių riešutai laikomi vienu efektyviausių mūsų grožį puoselėjančių produktų.
daugiau
Įžymybių grožio paslaptys. Ką jos daro, kad atrodo taip gerai?Daugelis moterų žvelgia į Holivudo žvaigždžių nuotraukas ir galvoja, ką aktorės ir dainininkės daro, kad atrodo taip gerai. Pasirodo, kasdienė įžymybių grožio rutina nedaug skiriasi nuo to, ką daro kiekviena moteris.
daugiau
Užkietėję grybautojai jau spėjo prisirinkti pirmųjų miško gėrybių ir jomis pasidžiaugti. Tačiau visiems neprošal prisiminti, kuo grybai naudingi ir kaip juos tinkamai apdoroti.Kuri gi moteris nesvajoja apie žvilgančius plaukus ir stiprius nagus – stipriausius grožio ginklus. Jei subalansuosite mitybą, ši jūsų svajonė išsipildys. Tam, kad pasirūpintumėte storais ir sveikais plaukais bei nagais, nereikia savo šaldytuvo perpildyti įvairių rūšių maisto produktais.
daugiau
Veido kaukės iš daržo ir sodo: grožį puoselėkite natūraliais būdaisKol dar vasara, norisi pasinaudoti visomis jos teikiamomis gėrybėmis. Skubame valgyti įvairių uogų, vaisių daržovių. Tačiau vieną kitą pasilikite ir grožio procedūroms.
daugiau
Avokadai: nenuginčijama jų nauda grožiui ir sveikataiNe kartą yra kalbėta apie avokadų naudą žmogaus organizmui. Ir iš tikrųjų yra dėl ko – šie vaisiai ne tik turi daug naudingųjų medžiagų, bet gali padėti puoselėti ir grožį. Gal tai svarios priežastys valgyti jų daugiau?
daugiau
Kaip apsaugoti odą nuo fotosenėjimo?Vasara dažnai tampa tikru išbandymu mūsų veido ir kūno odai, nes vienas svarbiausių faktorių, sustiprinančių ir spartinančių odos senėjimą, yra saulės spindulių poveikis. Odos fotosenėjimas arba priešlaikinis odos senėjimas atsiranda dėl visų ultravioletinio spektro (UVA,UVB,UVC) saulės spindulių, tačiau ypatingą žalą daro UVA spinduliai.
daugiau
Paprastos taisyklės, padėsiančios gerai atrodyti be makiažoŠiuolaikinės tendencijos skatina atrodyti tobulai, žinoti kuo daugiau makiažo gudrybių. Jei valandą ryte plušėti prie veidrodžio mosikuojant įvairiais šepetėliais – ne jums, tada išties galima puikiai atrodyti ir be makiažo. Tereikia žinoti keletą gudrybių, kurios visai paprastos.
daugiau
4 naudingiausios riešutų savybės grožiui puoselėtiRūpindamiesi savo išvaizda, dažnai pamirštame svarbų dalyką – grožis prasideda iš vidaus. Tad tausoti jį turėtume pradėti ne nuo kosmetikos priemonių, o nuo subalansuotos, vitaminais ir mineralais praturtintos mitybos. Mokslininkai ir sveikatos specialistai atskleidžia 4 priežastis, dėl kurių riešutai laikomi vienu efektyviausių mūsų grožį puoselėjančių produktų.
daugiau
3 dažniausiai ant mūsų stalo esančios daržovės turi neįtikėtinos naudos odos sveikatai ir grožiuiVasarą mūsų odą nualina saulės spinduliai, tad neretai susiduriame su problema, kai ji išsausėja, o to pasekmė – raukšlių susidarymas. Tačiau odos sveikatai ir grožiui įtakos turi ne tik išoriniai veiksniai, bet lygiai taip, ar net dar daugiau – mityba. Tad kaip vasarą atgaivinti odą ir užtikrinti jos grožį naminėmis priemonėmis, pasakoja kosmetologė.
daugiau
181 - 190 iš 790 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke