24x7.lt
Ar tikrai vyras turi būti tik šiek tiek gražesnis už velnią?Moterims įvairios grožio procedūros, išrikiuoti kelių skirtingų rūšių kremai, perpildytos kosmetinės yra savaime suprantamas dalykas. Tačiau rūpindamosi savo grožiu, nepamirškime ir antrosios pusės, sūnaus ar tėčio – vyrai neturi būti tik vos gražesni už velnius.
daugiau
Stebuklinga gėlių vandens galia grožiui – išbandykiteKiekviename vandens laše – gyvybės ir grožio šaltinis. O jei tą lašą dar praturtintume eteriniu aliejumi, apie visas kitas kosmetikos priemones galėtume visai pamiršti. Kalbame apie hidrolatus, kvapius augalų ir gėlių vandenis.
daugiau
Anticeliulitiniai kremai – efektyvi priemonė kovojant su apelsino žieveleCeliulitas, dar dažnai vadinamas apelsino žievele, ramybės neduoda daugeliui moterų – nepriklausomai nuo amžiaus, ne vienai tenka ieškoti efektyvių būdų norint džiaugtis dailia išvaizda ir nesijaudinti tuomet, kai artėja vasaros sezonas. Šiuo atveju pirmiausia reikės pasidomėti sveikos mitybos principais ir pradėti kur kas daugiau judėti, tačiau šioje kovoje pravers ir papildomos priemonės – tinkamai pasirinkti anticeliulitiniai kremai taip pat leis kur kas greičiau pasiekti aiškiai pastebimų rezultatų.
daugiau
Ar žinote, kuo rizikuojate, jei sportuojate pasidažiusiosNors kiekviena esame gražios be lašelio makiažo, tačiau kuo toliau tuo labiau baiminamės nepasidažiusios kelti koją iš namų. Vis daugiau merginų ir sporto klubuose pasirodo su makiažu. Ar tikrai tai būtina? Įvairių apklausų duomenimis, daugelio moterų kosmetinėje galima suskaičiuoti iki 10–15 kosmetikos priemonių, kurių maždaug pusė naudojama kasdien – odos nelygumus paslepianti pudra, blakstienų tušas, akių pieštukas ir lūpdažis ar lūpų blizgis.
daugiau
Turite riebią odą? Jums reikia atsiminti keletą taisykliųSpuogai, inkštirai, veido blizgesys – problemos, kurių turi riebią odą turintys. Kaip tinkamai prižiūrėti riebią odą, kokias priemones naudoti ir ką daryti, kad oda būtų sveika ir graži? Odos riebumas priklauso nuo riebalinių liaukų veiklos aktyvumo: jei jos neaktyvios, veido oda sausėja, jei itin aktyvios, oda tampa riebi.
daugiau
Vyrų nuomonė. Ar gražaus moters kūno turi būti daug?Svoris – neišsemiama tema. Moterys nuolat yra nepatenkintos skaičiais, kuriuos rodo svarstyklės, tad puola laikyti drastiškų dietų arba iš panikos dar labiau pradeda valgyti. O ką mano vyrai apie merginų svorį, kokių formų moteris jiems – tobuliausia?
daugiau
Dažniausios plaukų slinkimo priežastys: apie kai kurias net nepagalvojotePlaukų slinkimas yra natūralus organizmo reiškinys. Visai normalu, jei per dieną išslenka apie 100 plaukų. Tačiau jei pastebėjote kur kas gausesnius jų kuokštus, reikėtų išsiaiškinti, kodėl taip vyksta. Galbūt organizmas funkcionuoja ne taip, kaip turėtų.
daugiau
Medus: močiučių gudrybės, kurios padeda puoselėti grožįDaugelis mūsų jau turi pirmojo medaus ir vis pasmaguriauja: įsideda šaukštelį kitą į arbatą, tepa ant sūrio ir pan. Tačiau medus ne tik saldi pagunda ir vaistas, bet ir grožio sergėtojas. Pasilikite šio natūralaus produkto grožio procedūroms.
daugiau
Kas nutinka, kai nustojate naudoti kosmetikąSu makiažu jaučiatės gražesnė, labiau pasitikite savimi. Per kelias minutes, vos keliais šepetėlio brūkštelėjimais paryškinusi savo bruožus pasijuntate geriau. Tačiau jei nustotumėte naudoti kosmetiką, pastebėtumėte nuostabių dalykų.
daugiau
Celiulitas ir jo prevencija: ką daryti norint panaikinti celiulito žymes per trumpą laiką?Dažniausiai apie celiulitą pradedame galvoti pavasarį ar vasarą, esant šiltam sezonui, nes norime būtų grakščios, lieknos, be celiulito sukeltų žymių ant mūsų kūno. Vasarai artėjant į pabaigą celiulito tema išlieka ne ką mažiau aktuali. Juk norima, kad dailus ir stangrus kūnas džiugintų ir paskutinėmis vasaros dienomis.
daugiau
171 - 180 iš 791 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke