24x7.lt
Kompleksų nuodėmklausiai: kam patikėti savo paslaptis?Dėl didesnių ar mažesnių išvaizdos trūkumų kompleksuojančiam ir pagalbos ieškančiam žmogui gali būti nelengva išsirinkti plastikos chirurgą, kuriam patikėtų savo paslaptis ir lūkesčius. Kokiais kriterijais reikėtų vadovautis ieškant plastikos chirurgo, pasakoja Domantas Rainys, klinikos „Grožio chirurgija“ plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas.
daugiau
Kodėl slenka plaukai ir kaip to išvengti?Suaugęs žmogus vidutiniškai turi 100–150 tūkstančių plaukų, kasdien iš jų išslenka apie 50–100. Tačiau, jei plaukų pastebite visur – ant pagalvės, drabužių, praustuve, jų lieka ranka perbraukus per plaukus, reikia imtis priemonių. Plaukų sveikatai ir grožiui yra būtinas tinkamas naudingųjų medžiagų įsisavinimas.
daugiau
Natūrali kosmetika neturi būti nuobodiŠiuolaikiniams natūraliems produktams trūksta spalvų, žaismingumo ir išskirtinumo. Esame įpratę, kad natūrali kosmetika santūri ir... nuobodi. Bet taip neturi būti. Išbandykite naują natūralios kosmetikos liniją „Noughty“! Joje puikiai dera sudėtingiausios ir veiksmingiausios formulės su žaismingomis pakuotėmis ir šelmiškais produktais.
daugiau
5 grožio nusikaltimai: kokie įpročiai labiausiai kenkia veido odai?Specialistai pastebi, kad veido odos būklę lemia ne tik išorės poveikiai, tokie kaip oro temperatūrų svyravimas, UV spinduliai, kondicionieriai patalpose, bet ir per intensyvus gyvenimo būdas, nuolatinis pervargimas. Tačiau jei norime, kad veido oda būtų elastinga ir sveika ilgus metus, turime įsiminti, kokių priežiūros klaidų nedaryti. Tad kokių blogų įpročių mūsų oda nemėgsta labiausiai?
daugiau
Grožio priemonės, kurių neturėtumėte naudoti kasdienGrožis, grožis, grožis... Moterys visada norėjo būti gražios ir patrauklios. Dėl to jos gali padaryti daug ką. Aišku, šiais laikais, daug daryti nereikia – tereikia įsigyti tinkamų kosmetikos priemonių, ir tapsite tarsi deivė, tačiau... kai kurių kasdien geriau nenaudoti.
daugiau
Kosmetinėje turi būti 4 priemonės, jei norite sveikų ir tvirtų plaukųAr žinojote, kad skirtingai nei oda, kuri gali atsinaujinti po pažeidimo, plaukai yra negyvybinga dalis ir visus pažeidimus kaupia? Todėl plaukams apsauga nuo saulės būtina net ir debesuotą dieną. Plaukus gali pažeisti karštis, saulė, vanduo bei netinkama priežiūra. Jei padėsime jiems, tiek karštąjį sezoną, tiek rudenį galėsime džiaugtis sveikais, stipriais plaukais.
daugiau
Produktai, kurie padės atgauti odos spindesįKiekviena moteris nori, kad jos oda spindėtų. Kad tai pasiektumėte, nebūtina pirkti brangiausių kremų, užtenka valgyti produktus, kurie suteikia odai spindesio.
daugiau
Kaip išsirinkti plaukų dažų spalvą? Patarimai, kurie palengvins sprendimąDaugelis moterų, kai nori pasikeisti, skuba į grožio saloną ir konsultuojasi su kirpėja. Be abejo, tai gera mintis, tačiau ne visada turime laiko ir galime tai padaryti. Tad, keičiant plaukų spalvą, būtina žinoti keletą dalykų. Dažniausiai natūralūs plaukai – geriausiai mums tinka. Tačiau kai norisi pasikeisti, atsinaujinti, kaip nepridaryti klaidų?
daugiau
Specialistė: „Jei sutrumpinote plaukų dažymo laiką, nelaukite gero rezultato“Reta moteris yra patenkinta natūralia savo plaukų spalva, didžioji dalis jų reguliariai dažo savo garbanas. Visgi ne kiekviena susimąsto, jog plaukų dažai yra viena agresyviausių kosmetikos priemonių, tad juos rinktis reikėtų ypač kruopščiai.
daugiau
Ar tikrai vyras turi būti tik šiek tiek gražesnis už velnią?Moterims įvairios grožio procedūros, išrikiuoti kelių skirtingų rūšių kremai, perpildytos kosmetinės yra savaime suprantamas dalykas. Tačiau rūpindamosi savo grožiu, nepamirškime ir antrosios pusės, sūnaus ar tėčio – vyrai neturi būti tik vos gražesni už velnius.
daugiau
161 - 170 iš 790 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke