24x7.lt
Norite atrodyti jauniau? Padės 5 triukaiKad ir kokio amžiaus būtume, visada norisi atrodyti gražiai. Tos, kurios itin slepia savo metus, turėtų žinoti keletą makiažo gudrybių, kurios padės atrodyti jauniau. Prieš kalbant apie konkrečias makiažo paslaptis, reikia paminėti, kad pagrindinė taisyklė – nesistengti atrodyti kaip 20 metų.

 

daugiau
Ekspertas pataria: ką vyrai turi žinoti apie barzdos ir plaukų priežiūrą?Rūpintis savo išvaizda – kiekvieno prioritetas. Vyrų tam skiriančių laiko ir pinigų, su kiekviena diena vis daugiau. Tačiau į ką privalu atkreipti dėmesį? Kokių klaidų nedaryti ir kokiais patarimais remtis, kad plaukai ir barzda būtų nepriekaištingos būklės? Apie tai pasakoja profesionalus kirpėjas – barzdaskutys Vladislavas Galandevskis. Pasak netrukus atsidarysiančio salono „Gentelman’s empire“ vadovo ir įkūrėjo, vyrų plaukų priežiūra tokia pat svarbi, kaip ir moterų. Tačiau naudojamos priemonės ir produktai – skirtingi.

 

daugiau
Produktai, kurie kenkia dantims. Ar jais nepiktnaudžiaujate?Kiekviena nori gražių, baltų ir tvirtų dantų. Jie ne tik atspindi sveikatą, bet ir suteikia grožio. Tačiau neretai nė nesusimąstome, kad smaližiaudami ar mėgaudamiesi įvairiais užkandžiais kenkiame savo dantims. Galbūt jūs kaip tik piktnaudžiaujate maistu, kuris kenkia?
daugiau
Pasitikite rudenį gražios: odos procedūros, kurias jau galima atlikti vasarai pasibaigusNors vasara saule ir nelepino, tačiau atostogų malonumai, aktyvūs saulės spinduliai, sūrus jūros vanduo ar drėgmės trūkumas stipriai paveikė odos būklę. Pasak Vilniaus „Kardiolitos“ klinikų Dermatologijos ir estetinės chirurgijos centro gydytojos dermatovenerologės Ugnės Jarilinaitės-Grinaveckės, ruduo – itin palankus metas dėmesį skirti savo odai. Specialistė teigia, kad sumažėjęs saulės aktyvumas leidžia ir vėl naudotis lazerinės dermatologijos procedūromis, kurios vasaros metu įprastai nerekomenduojamos.
daugiau
Kaip puoselėti grožį iš vidaus? Padės maistas, kurio pakankamai neįvertinoteKiekviena moteris nori išlikti kuo ilgiau jauna, graži, spinduliuoti savo natūralų grožį. Tačiau bėgant metams rūpintis savo grožiu reikia vis daugiau ir dažniau. Tepame įvairiausius kremus, lankomės pas kosmetologus, tačiau iš tikrųjų grožį reikia puoselėti iš vidaus. O tai padaryti padės paprasčiausi produktai.
daugiau
Įpročiai, kurie sendina. Jų verta atsikratyti nedvejojantGrožis – neišsemiama tema. O apie senėjimą ir priemones, kaip sustabdyti šį neišvengiamą procesą, kalbama dar daugiau. Tačiau net sveikas maistas, kasdien tepami kremai menkai padės, jei laikysitės įpročių, kurie sendina.
daugiau
Ilgalaikis makiažas – mada, pavojinga sveikatai?Dažna moteris, siekdama sutaupyti laiko ryte ir atrodyti nepriekaištingai, nusprendžia atlikti ilgalaikio makiažo procedūrą antakiams, lūpoms ar akims. Šios grožio procedūros yra pavojingesnės, nei gali pasirodyti iš pradžių, tad vertėtų tinkamai įvertinti rizikas: po procedūros gali užklupti alerginė reakcija, pasirodyti ryškios mėlynės ar nublukti suleisto pigmento spalva.
daugiau
Užsimojo gražinti svetur išvykusius lietuviusPopuliariausias Jungtinėje Karalystėje gyvenančių lietuvių portalas Anglija.lt, kartu su estetinės chirurgijos klinika „GP klinika“ ir odontologijos klinika „Dentvalda“ kvietė Britų salyne gyvenančius tautiečius sudalyvauti atrankoje ir sugrįžti į Lietuvą.
daugiau
Po atostogų – spindinčios akys, bet nutriušę plaukai?Po atostogų grįžtame kupini jėgų – kelionės, emocijos, nauji įspūdžiai padeda atsigauti tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Įdegusi oda ir švytinčios akys išduoda, kad esame pailsėję. Apie odos priežiūrą per atostogas turime daug informacijos – drėkiname, saugome nuo saulės, tepame kremais, pieneliais, maitiname.
daugiau
10 būdų išlaikyti sveiką ir gražią odąKai oda netenka drėgmės, elastino, kolageno, hialurono rūgšties, o ląstelių dauginimosi ir atsinaujinimo ciklai sulėtėja, oda tampa plonesnė ir mažiau stangri. Tada ir prasideda senėjimo procesai. Kaip šypsena ir masažas gali padėti jūsų odai, „Eurovaistinės“ sveikatos ir grožio žurnale pasakoja gydytoja dermatologė Aušrinė Ramanauskaitė ir makiažo specialistė Eglė Gilytė. Moterys pateikia 10 būdų, kaip išlaikyti sveiką ir gražią odą.
daugiau
151 - 160 iš 790 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke