24x7.lt
3 odos priežiūros patarimai, padėsiantys išlaikyti odos jaunystę be chirurginių intervencijųStangri, sveika ir švytinti veido oda – pats gražiausias makiažas. Ne veltui klasikinis rafinuotųjų prancūzių makiažas yra toks, kuris pabrėžia (ar imituoja) odos skaistumą ir švytėjimą. Bėgant metams šios odos savybės slopsta, keičiantis organizmui, kinta ir odos būklė, gilėja raukšlės. Vis dėlto veido odos priežiūros specialistai teigia, kad teisingai ir atsakinai rūpinantis veido oda, jos senėjimą galima gerokai atitolinti be jokių drastiškų priemonių ir chirurginių intervencijų. 
daugiau
Kodėl šviesinti plaukai taip greitai virsta „kupeta“? Patarimai šviesiaplaukėmsPlaukų meistrai kone vieningai pabrėžia – norinčios išlaikyti tobulą šviesintų plaukų būklę, turi įdėti nemažai pastangų. Netinkamai prižiūrimi šviesinti plaukai labai greitai ima silpti, slinkti, džiūti, o pirminis dažymo efektas išblunka vos po kelių plovimų. Kaip užtikrinti ilgalaikį efektingą šviesintų plaukų įvaizdį?
daugiau
Vyrų odos priežiūra: micelinis vanduo skirtas ne tik moterimsŽiemą mūsų veido oda patiria nemažai išbandymų, dėl kurių kyla įvairių problemų. Ypač kenčia oda vyrų, kurie mėgsta poledinę žūklę, slidinėjimą ar panašias pramogas ir daug laiko praleidžia lauke, žvarbiame ore. Esant tokiems orams, reikėtų veidą pasitepti riebesniu kremu. Labai gerai, jei jis turėtų ir apsaugą nuo saulės, nes lauko pramogų mėgėjai ypač daug laiko praleidžia būdami tiesioginiuose saulės spinduliuose.
daugiau
Žalioji arbata – ne tik puikus gėrimas, bet ir natūrali priemonė grožiui puoselėtiŽalioji arbata – ne tik puikus tonizuojantis gėrimas, bet ir natūrali priemonė grožiui puoselėti. Ar žinote, kokiomis savybėmis ji pasižymi ir kaip naudoti? Žalioji arbata – ne tik skanus ir troškulį puikiai malšinantis gėrimas. Dar senovės Kinijoje arbatmedžiai buvo žinomi ir kaip gydomieji augalai, iš kurių pagaminti preparatai galėdavo pašalinti daugybę negalavimų.
daugiau
Patarimai vyrams, turintiems jautrią veido odą: kaip skustis, kad bėrimai vargintų mažiau?Bėrimas, įaugantys plaukai, perštėjimas – nemalonūs pojūčiai, kuriuos kone kasdien patiria dažnas, jautresnę odą turintis, vyras. Kaip prižiūrėti odą, kad nemalonūs pojūčiai kamuotų kuo rečiau? Ir kokių priežiūros žingsnių nereikėtų praleisti net ir labiausiai skubančiam vyrui?
daugiau
Plaukų priežiūra žiemą: kaip išsirinkti tinkamą šampūnąŽvarbūs vėjai, darganos, temperatūrų pokyčiai, sausas patalpų oras stipriai paveikia plaukus. Jie susilpnėja, išsausėja, netenka natūralaus žvilgesio, elektrinasi, pradeda skilinėti jų galiukai. Kaip padėti plaukams?
daugiau
Ryškus pagurklis: stebuklingi serumai - ne išeitisDvigubas smakras – problema, varginanti ir moteris, ir vyrus. Ryškaus pagurklio susiformavimą dažnai stengiamasi paaiškinti antsvoriu ar nepakankamu fiziniu aktyvumu, nors tai gali būti užkoduota ir genetikoje. Stebuklingi pratimai, serumai ir maskuojančios makiažo technikos, anot klinikos „Grožio chirurgija“ gydytojos dermatovenerologės Natalijos Jasaitienės, ilgalaikio rezultato neužtikrina.
daugiau
Ryškus pagurklis: stebuklingi serumai - ne išeitisTiems, kuriuos gąsdina chirurginės operacijos, bet norisi patobulinti savo išvaizdą, rekomenduojama rinktis neinvazines procedūras. Kai kurioms iš jų pakanka vos kelių valandų, joms atlikti nereikia imti ilgų nedarbingumo atostogų. „Veido atjauninimo procedūros be skalpelio turi daug pliusų prieš chirurgines operacijas - estetiniu atžvilgiu nepalieka randų ir nėra ilgo skausmingo gijimo laikotarpio, o rezultatai išlieka kelis mėnesius, taip pat finansiškai labiau prieinama daugeliui žmonių“, - savo mintimis dalijosi medicinos kosmetologė Diana Bekasėnė.
daugiau
Veido masažas - efektyvi priemonė prieš raukšlesDauguma žmonių rūpinasi savo kūnu, sportuodami stiprina kūno raumenis, tačiau veido raumenis dažnai pamiršta. Norint išlaikyti jauną ir stangrią veido odą, ją taip pat reikia mankštinti ir tinkamai prižiūrėti. Tad ne paslaptis, kad efektyviausios priemonės veido raumenims stiprinti yra veido masažas. "Nuolat ir tinkamai atliekamas veido masažas pagražina odą, išryškina dailius bruožus, grąžina jaunystę ir odos skaistumą", - sako masažo specialistė Diana Bekasėnė.
daugiau
Kaip prižiūrėti ir pagražinti nagus rudens ir žiemos sezonuRudeniui jau galime pamojuoti ranka – į Lietuvą atkeliauja žiema, kurią kiekviena moteris norėtų pasitikti su gražiomis, šalčio ir žvarbumos nenualintomis rankomis, kurios būtų papuoštos gražiu manikiūru. Kaip prižiūrėti rankas ir nagus žiemos sezonu ir kokį manikiūrą pasirinkti šių metų rudens–žiemos sezonui pataria mažų kainų vaistinių tinklo „Camelia“ tinklo vaistininkė Jurga Juknevičienė.
daugiau
131 - 140 iš 790 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke