24x7.lt
Penki patarimai, kaip tinkamai rūpintis lūpomis vasarąVasaros metu rūpintis veido oda ir saugoti ją nuo saulės moterims atrodo įprasta, tačiau dažna dailiosios lyties atstovė kruopščiai besirūpindama veidu pamiršta lūpas, kurioms taip pat reikia skirti dėmesio. Juk jas, kaip ir veidą, karštuoju metų laiku alina oro kondicionierių šaltis, saulės spinduliai. Ne tik žiemą, bet ir vasarą jos suskilinėja, „pasipuošia“ pūsleline, o juk visos moterys svajoja apie minkštas ir švelnias lūpas. Kaip tinkamai jomis rūpintis vasaros metu, pataria mažų kainų vaistinių tinklo „Camelia“ vaistininkė Kristina Zacharevič.
daugiau
Kaip vasarą prižiūrėti odąNors vasarai atėjus džiaugiamės saule ir iš jos gaunamu vitaminu D, visgi pasikeitęs sezonas lemia ir naujas odos problemas. Atsiranda pigmentinių dėmių, išryškėja strazdanėlės, riebi oda tampa dar riebesnė, sausa oda nuo kaitros ir vėjo šerpetoja, o problematiškai odai dar labiau kemšasi poros. Apie tai, kaip odos problemų išvengti vasaros metu, komentuoja gydytoja, natūralios „Manilla“ kosmetikos įkūrėja Rūta Merkytė-Elekšienė.
daugiau
Rūpestis grožiu, atėjus menopauzei – ką žinoti svarbiausia?Premenopauzės ir menopauzės laikotarpiai – tai tie etapai, kada moteris turi parodyti daugiau meilės sau. Tada visi pokyčiai sutinkami ramiai, o nemalonios būsenos – švelniai palengvinamos. Ne išimtis – ir rūpestis oda bei plaukais. Organizme mažėjant estrogeno, gaminančio kolageną – vieną svarbiausių odos ir plaukų elementų – privalu peržvelgti ir savo kosmetikos krepšelį.
daugiau
Specialistė: vasaros metu odai reikia ne tik vandensPrasidedantis vasaros sezonas – tikras iššūkis mūsų veido odai, kurią šiltuoju metų laiku veikia daugybė faktorių: saulės spinduliai, oro kondicionieriai, vėjas ar miesto dulkės. Dažnai pamirštame, kad dėl šių priežasčių oda netenka drėgmės, ima sausėti, tampa neatspari aplinkos veiksniams, suprastėja jos barjerinė funkcija ir regeneracija.
daugiau
Saulė išryškino pigmentines dėmes? Keli patarimai, kaip apsaugoti odąSugrįžusi saulė išryškina ne vien šelmiškas strazdanas. Daugeliui žmonių ji reiškia ir ant veido, rankų atsiradusias ar paryškėjusias didesnes pigmentines dėmes, kurios ne itin puošia. Odos pigmentacijos sutrikimai dažniausiai susiję su ultravioletinių spindulių poveikiu, bet įtakos jų atsiradimui taip pat turi hormonų pokyčiai organizme, pavyzdžiui, menopauzė ar nėštumas. Kaip saugoti odą?
daugiau
Ar jūsų pėdos jau paruoštos prasidedančiam basučių sezonui?Dar kelios savaitės ir galėsime savos kojas papuošti atvira vasariška avalyne. Deja, ne visi laukia šio sezono - ne viena moteris ar vyras pasitinka išsausėjusiomis ir sutrūkinėjusiomis pėdomis, kurias kartais „puošia“ ir grybelinė infekcija.
daugiau
Raukšlėms įveikti adatos nebūtinosKiekviena moteris nori atrodyti jauna ir jaustis energinga kuo ilgiau. Veiklios ir puikios išvaizdos moters portretą tik dar labiau pabrėžia socialinėse medijose bei viešumoje dažnai rodomi tokių moterų pavyzdžiai. Visgi, bėgant metams dailiosios lyties atstovių odoje pradeda ryškėti pirmieji senstančios odos požymiai, o nesibaigiantys rūpesčiai, stresas savaime keičia gyvenimą į lėtesnį ritmą. Ant odos pastebimą metų bei įtampos pėdsaką dažnai bandoma paslėpti kosmetika, įvairiais kremais, deja, šie – ne visada veiksmingi.
daugiau
Pavasario įtaka odai: atopinio dermatito pažeista oda atvira infekcijomsVarginantis odos niežulys, išsausėjimas ir šerpetojimas – simptomai, išduodantys atopinį dermatitą, nuo kurio dažniausiai kenčia vaikai. Specialistai perspėja, jei pastebėsite šios ligos požymius, nenumokite į juos ranka. Lėtinės, uždegimą sukeliančios ligos paūmėjimą žmonės dažnai junta keičiantis metų laikams, pavyzdžiui, pavasarį. Ir tai ne vienintelė odos problema, kuri vargina šiuo metų laiku.
daugiau
Kuo skiriasi natūrali ir ekologiška kosmetika?Sveikatos apsaugos ministerija ragina žmones ruošiantis vasarai būti itin atidžiais ir labiau domėtis kosmetikos gaminiais, galinčiais ne tik padėti puoselėti grožį, bet ir pakenkti sveikatai. Ministerijos sudaryta darbo grupė atkreipia dėmesį, kad viešojoje erdvėje pasirodanti informacija apie kosmetikos gaminius yra labai prieštaringa, tad tampa vis sudėtingiau atsirinkti teisingus ir mokslu įrodytus faktus.
daugiau
Kaip skubiai gaivinti papilkėjusią po žiemos veido odą?Pavasarį norisi kuo greičiau išsivynioti iš vilnonių šalių, skraisčių ir pajusti, kaip pirmieji šilumos spinduliai, lydimi švelnaus vėjo, maloniai gaivina veidą. Išsiilgusi saulės, nuo vitaminų stokos praradusi spindesį, dažnu atveju – išsausėjusi, veido oda prašyte prašosi skubios pagalbos. Tad kaip susigrąžinti prarastą odos spindesį po žiemos, pataria specialistai.
daugiau
121 - 130 iš 791 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke