24x7.lt
Veido valymo priemonės: kuo jos skiriasi ir kaip tinkamai išsirinktiVeido odos valymas – viena svarbiausių odos procedūrų tiek ryte, tiek vakare, jei norime, kad oda būtų graži, lygi ir sveika. Vakare negalima eiti miegoti nenuvalius makiažo ir per dieną nusėdusių dulkių, susikaupusių riebalų. Nešvarumai ant odos kaupiasi ir naktį, nes organizme vyksta aktyvus ląstelių regeneracijos procesas.
daugiau
Norite turėti gražų kaklą penkiasdešimties – rūpinkitės juo nuo dvidešimtiesVeido oda moterys paprastai rūpintis pradedama paauglystėje. Jau brendimo laikotarpiu jos pastebi, kad ji kinta: vienų tampa riebi, linkusi į spuogus, kitų – sausa ir šerpetojanti. Kaklo oda dažniausiai nekelia problemų nei paauglystėje, nei jaunystėje, dėl to jai skiriama mažai dėmesio. Vis dėlto brandžiame amžiuje kaklo oda viena pirmųjų išduoda, kiek žmogui metų.
daugiau
Mezoterapija plaukamsMezoterapija yra alternatyvaus gydymo būdas, kuris padeda išgydyti nuplikimą tiek vyrams, tiek moterims, mažinant plaukų slinkimą, skatinant plaukų augimą ir sulėtinant vyriškojo stiliaus nuplikimą.Tai procesas, kuris reguliuoja proteinų, vitaminų ir kitus maistinių medžiagų kiekius bei plaukų augimo veiksnius paciento galvos odoje.Tai atliekama labai neskausmingai, švirkščiant maistingąsias medžiagas į galvos odą, panaudojant mezoterapijos pistoletą.
daugiau
Fotosenėjimas – odos pokyčių pradžia, kurią galima sustabdytiPastebėjote, kad jūsų oda tapo sausesnė, labiau pleiskanoja, atsirado smulkios raukšlelės, pakito veido spalva? Dėl to kaltas gali būti prieš priešlaikinis odos senėjimas, dar kitaip vadinamas fotosenėjimu. Pasak sveikatos specialistų, šis senėjimas dažniausiai atsiranda dėl visų ultravioletinio saulės spindulių spektro (UVA,UVB,UVC), ypatingą žalą daro UVA spinduliai.
daugiau
Pataria, kaip prižiūrėti paakių odąSakoma, kad akys yra žmogaus sielos veidrodis. Nėra labai gražu, kuomet šis veidrodis yra įrėmintas raukšlelių, paburkimų ar tamsių ratilų. Kad taip neatsitiktų, būtina tinkamai prižiūrėti paakių odą.
daugiau
Odos jaunystės ir grožio paslaptis: kokia apsauga svarbiausia?Oda – tai mūsų apsauginis barjeras, dažnai atspindintis ir organizmo būklę, įvairius sveikatos sutrikimus. Visgi ir ji pati gali susirgti ar anksčiau laiko suvysti. Viena dažniausių to priežasčių – netinkama apsauga nuo saulės ar jos nustūmimas į šalį. Kodėl per šias atostogas vertėtų suklusti ir kaip saugoti odą nuo nudegimų saulėje pataria kosmetologė Laima Hinz ir „BENU vaistinės“ vaistininkė, edukacinio projekto „Eksperimentas: Saulė“ specialistė Dovilė Bajoriūnaitė.
daugiau
Plaukai greitai riebaluojasi – ką daryti?Sveiki ir gražūs plaukai - ne tik moterų, bet ir vyrų puošmena. Tačiau ne visus jie džiugina. Greitai besiriebaluojantys plaukai jų savininkams sukelia nemažai rūpesčių. Šią vasarą, kai saulė mus lepina, daugiau prakaituojame, tad ir riebių plaukų problemos dar paaštrėja.
daugiau
Odos nudegimo saulėje rezultatas – pigmentinės dėmės. Ką daryti?Patamsėjimų, dėmelių atsiradimas ant odos vadinamas odos hiperpigmentacija. Dažniausiai ji pasireiškia odą pažeidus UV spinduliams – tiems, kurie daug laiko leidžia saulėje ar soliariumuose. Taip pat pigmentinių dėmelių atsiradimo tikimybė padidėja esant hormoniniams pakitimams. To pavyzdžiai – nėštumas, menopauzė arba kontraceptinių tablečių naudojimas. Įtakos hiperpigmentacijai taip pat turi neteisingai atliekamas odos šveitimas (pilingo) ar agresyvus odos gydymas, kai pigmentacijos pakitimai pasimato kartu su randeliais nuo spuogų.
daugiau
Kokias kosmetikos priemones būtina turėti keliaujantVasara – atostogų metas. Bene, svarbiausias pasiruošimas prieš kelionę – susikrauti lagaminą ir nepamiršti pačių būtiniausių daiktų. Atostogų kosmetikos krepšelis dažniausiai būna itin planuojamas. Tai aktualu ypač skrendantiems tik su rankiniu bagažu, kur įsidėti galima ne daugiau kaip 10 vienetų talpų, kurių tūris neviršija 100 ml, o kur dar taupoma vieta lagamine. Tačiau net ir vykstant į tokią kelionę itin svarbu pasirūpinti savo odos ir kūno priežiūra.
daugiau
Penki patarimai, kaip tinkamai rūpintis lūpomis vasarąVasaros metu rūpintis veido oda ir saugoti ją nuo saulės moterims atrodo įprasta, tačiau dažna dailiosios lyties atstovė kruopščiai besirūpindama veidu pamiršta lūpas, kurioms taip pat reikia skirti dėmesio. Juk jas, kaip ir veidą, karštuoju metų laiku alina oro kondicionierių šaltis, saulės spinduliai. Ne tik žiemą, bet ir vasarą jos suskilinėja, „pasipuošia“ pūsleline, o juk visos moterys svajoja apie minkštas ir švelnias lūpas. Kaip tinkamai jomis rūpintis vasaros metu, pataria mažų kainų vaistinių tinklo „Camelia“ vaistininkė Kristina Zacharevič.
daugiau
111 - 120 iš 790 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke