24x7.lt
Indėnų išminties pamokos: į ką verta įsiklausyti?Savo gyvenimą sudėtingu paverčiame mes patys. Esame priklausomi nuo stereotipų, kitų žmonių įtakos ir minčių, todėl viduje pritrūksta laisvės išsivaduoti iš užburto rato. Sakoma, kad gyvenimas mums pamėtėja tik pozityvius dalykus ir tik nuo mūsų sprendimo priklauso, kaip pasisuks situacija. Visiškai aišku tai, kad tiek geri, tiek blogi dalykai – tai pamokos, kurias privalome išmokti... Ką apie gyvenimą atskleidžia indėnų išmintis?
daugiau
Didžiausi nusilpusio imuniteto kaltininkaiGalime lažintis, kad dėl visų ligų kaltinate nusilpusį imunitetą, ar ne? Tačiau, kas tas imunitetas ir kodėl jis silpnėja, nė nepagalvojame. „Stiprinkite imunitetą ir būsite sveiki“, - teigia specialistai. Tačiau priežasčių, kodėl apsauginė organizmo reakcija slopsta ir nebesugebame atsispirti įvairiomis ligoms, yra ne viena ir ne dvi...
daugiau
Liekna talija be dietų? Įmanoma!Ko reikia? Sportuoti! Pradėkite nedideliais žingsneliais, kol įsibėgėsite taip, kad niekas jūsų nepavys: nei numesti gelbėjimosi ratai nuo liemens, nei pavydžios kolegės! Didžiausia bėda, kad moterys nori itin greito rezultato, tačiau kardinalus bandymas pakeisti ankstesnį gyvenimo būdą dažniausiai tik nuvilia. Nuolatinis pažadas: „Tikrai pradėsiu nuo pirmadienio, garbės žodis.“ Paskui – nuo naujo mėnesio pradžios, dar vėliau – prieš gimtadienį. Bet juk ir Roma nebuvo pastatyta per vieną dieną! Svarbiausia – pradėti. Kai suprasite, kad ilgalaikis rezultatas pasiekiamas tik ilgalaikėmis pastangomis, greičiausiai taps aišku, kad viskas yra įmanoma!
daugiau
8 plokščio pilvuko paslaptysKaip išlaikyti dailią figūrą, kai, bėgant metams, lėtėja medžiagų apykaita ir kiekvienas kilogramas, regis, prilimpa „iš oro“? Bene daugiausiai dėmesio šiuo atveju sulaukia pilvukas – užtenka apsivilkti aptemptą suknelę ar palaidinę, ir išryškėja pūpsantis kauburėlis... Šiandien dalijamės puikiais patarimais, kurie padės pasiekti matomų rezultatų vos per aštuonias dienas – pamatysite, kad jausitės lengvesnė ir dailesnė. O jeigu nesustosite ir toliau tobulinsite kūno linijas, džiaugsitės puikia išvaizda.
daugiau
Triukai, padėsiantys suvalgyti mažiauPats veiksmingiausias triukas yra vienas – ant šaldytuvo pakabinta spyna. Tačiau nuo persivalgymo gali išgelbėti ir kiti lapės gudrumėliai.

Šviesa. Jei vakarieniaujate prie naktinės lempos ar žvakių, tikėtina, kad suvalgysite daugiau nei norėtumėte. Kodėl? Prietema atpalaiduoja, nuramina, ir jūs prarandate kontrolę. Kodėl įsimylėjėliai, rengdami romantiškas vakarienes, nepriauga svorio? Iš pradžių jie daugiau mylisi, sudegina visas kalorijas – štai tokia paslaptis!

daugiau
Raugintų kopūstų dieta - viena efektyviausių žiemąBe raugintų kopūstų sudėtinga įsivaizduoti žiemos valgiaraštį. Apskritai tuomet mažiau norisi šviežių daržovių, o traukia prie marinuotų ir raugintų. Taigi neleisime per žiemą papilnėti. Natūralu, kad organizmas saugo mus nuo šalčio ir užritina riebaliukų ant reikalingų, bet mums visai nepageidaujamų vietų. Rauginti kopūstai gali padėti sumažinti susikaupusių riebalų kiekį.
daugiau
Cholesterolio mažinimo būdai: 5 efektyvūs receptaiCholesterolis, kaip žinote, nėra tik pagyvenusių žmonių sveikatos problema. Padidėjęs cholesterolio kiekis kraujyje grasina baisiausiomis ligomis, tačiau didžiausią rizika kelia širdies ir kraujagyslių sistemai. Nuo ko pradėti valyti savo organizmą? Cholesterolio klausimas tampa ypač svarbus, jeigu nesilaikote sveikos mitybos principų, mažai judate ir mėgstate pasilepinti saldumynais. Todėl pirmiausia venkite skanauti riebios mėsos, šokolado, kiaušinių, druskos. Ar žinojote, kad didelę (o svarbiausia – pozityvią) įtaką jūsų kraujagyslėms daro magnis, chromas, cinkas, kalis, augaliniai riebalai?
daugiau
Kokių maisto produktų vengti peršalus?Peršalimo metu gydomės šiltomis sriubomis, arbatomis, tačiau apie tai, ką vertėtų išmesti iš savo valgiaraščio, susimąstome retai. Taigi šiandien siūlome pasidomėti, kokie maisto produktai trukdo pasveikti!

Alkoholis
Jau savaime alkoholis nėra naudingas mūsų sveikatai, tad belieka tik įsivaizduoti, kokią žalą jis padaro mūsų organizmui, kai sergame. Visų pirma, sukelia dehidrataciją, antra, galvos skausmą, o ką jau kalbėti apie tai, kad vaistų ir alkoholio derinys yra apskritai nuodingas kokteilis…

daugiau
Kas padės išvengti blogo burnos kvapo?Pokalbis su žmogumi virsta tikru košmaru, jeigu jį kamuoja blogas burnos kvapas. Nei nusisukti, nei garsiai priekaištauti lyg ir nedera... Tokia situacija dažną mūsų paskatina pasidomėti ir savąja burnos higiena – kas žino, gal ir mes kitiems kvepiame ne taip jau maloniai. Žinote tą populiarų patarimą, kaip panaikinti svogūnų kvapą iš burnos? Pasirodo, reikia užvalgyti... česnako!
daugiau
Nebijok senti! Kokių privalumų dovanoja bėgantys metai?Šiandien požiūris į senatvę labai iškreiptas. Karštligiškas bandymas išsaugoti jaunystę, gulantis po grožio peiliu ir save paverčiant klonu patempta oda, tarsi suniveliuoja skirtingas amžiaus kategorijas. Tačiau šiandien kalbėsime ne apie išvaizdą, o apie tai, kad gyvenimas – nuostabi kelionė ir nereikia bijoti leistis į pačius keisčiausius jo kampelius, įvertinti nesėkmes, išmokti pamokas...  Ir apskritai – dovanoti tiek sau, tiek aplinkiniams pozityvumą. Kokias pamokas dovanoja skriejantis laikas?
daugiau
2601 - 2610 iš 2790 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  261 262 263 264 265 266 267 268 269 270  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke