24x7.lt
Kodėl verta valgyti mažiau mėsosNesiūlome staiga pakeisti savo mitybos įpročių, per vieną dieną tapti vegetare ar vegane. Tačiau toms, kurios seniai svajojo, bet nesiryžo valgyti mažiau mėsos, šis straipsnis padės apsispręsti. Ar tikrai naudinga kepsnį iškeisti į salotų porciją? Tapti vegetare naudinga ne tik sveikatai, šis žingsnis turėtų įtakos visai jus supančiai aplinkai. Pasak garsaus amerikiečių dietologo ir knygų autoriaus dr. Steveno Masley’aus, sumažinus suvartojamos mėsos kiekį ar visai atsisakius gyvūninio maisto, galima veiksmingai numesti papildomus kilogramus, sureguliuoti cholesterolio ir cukraus kiekį kraujyje, išvengti širdies ir kraujagyslių sistemos ligų ir tiesiog sveikiau gyventi. Pristatome 15 svarių argumentų, kodėl verta sumažinti mėsos porcijas.
daugiau
Nekrinta svoris: ką darote ne taip?Visi puikiai žinome, jog negalime tikėti viskuo, ką perskaitome. Na, ir vis tiek nevalgome kiaušinio trynio ar, vos į burną paėmę skrudintą bulvytę, negalime išvengti kartaus kaltės jausmo. O ką jau kalbėti apie taisyklę nevalgyti po šeštos valandos vakaro. Metas sulaužyti visus mitus ir atskleisti baisiausias svorio metimo klaidas, skelbiamas womenshealthmag.com tinklalapyje.
daugiau
Dermatovenerologė: „Grožio procedūras geriausia atlikti šaltymečiu“Grožio procedūras šiandien renkasi vis daugiau moterų ir vyrų. Tobulėjant medicinos priemonėms bei metodams, medicinos specialistai gali pasiūlyti platų odos defektų šalinimo būdų spektrą. Neskausmingos procedūros ir greitas gijimo laikotarpis būdingas tiek lazerinio odos darinių šalinimo procedūrai, tiek grožio injekcijoms. Svarstantiems atlikti norimas grožio procedūras dermatovenerologai pataria jas atlikti šaltymečiu – iki švenčių.
daugiau
Saldindami gyvenimą cukrumi, galite prisišaukti pavojingų ligųNeužtenka pasakyti, kad cukrus kenkia sveikatai. Tą žino net ir pirmokai. Kur kas svarbiau žinoti, kokias ligas sukelia „baltoji mirtis“ bei kokiuose produktuose jo randama daugiausia. Daugelis žmonių sako: „Ak, aš visai nevartoju cukraus, net kavą ir arbatą geriu be saldiklių.“ Tačiau ta duonos riekelė, pomidorų padažas, jogurtas, varškės sūrelis – ar žinote, kas slypi kasdieniuose mūsų produktuose? Štai 9 faktai apie cukrų, kuriuos privalu žinoti, jeigu rūpinatės savo sveikata.
daugiau
10 itin veiksmingų būdų apgauti alkįKaip susidoroti su kankinančiu įpročiu ką nors suvalgyti? Kartais beužkandžiaudami ir besvarstydami, ką dar įsidėjus į burną, nė nepajuntame, kaip vienu ypu susirenkame visą dienos kalorijų normą. Šiandien dalijamės patarimais, kaip alkiui užkirsti kelią paprasčiausiomis, tačiau efektyviausiomis priemonėmis. Kiekvieną rytą pradėkite nuo angliavandenių. Grūdinės košės suteikia itin daug energijos visai dienai ir dovanoja sotumo jausmą, todėl neskubėsite varstyti šaldytuvo durelių.
daugiau
7 moksliškai patvirtinti būdai atsikratyti antsvorioAtsikratyti papildomų kilogramų nėra taip paprasta – galbūt sporto klubas yra per toli nuo namų, o ta spurgų dėžutė yra visai ranka pasiekiama... Womenshealthmag.com skelbia geras naujienas tiems, kurie neturi pakankamai valios tam, kad numestų nereikalingus kilogramus. Nebūtina laikytis itin griežtos dietos ar labai intensyviai sportuoti! Pateikiame 7 paprastus būdus atsikratyti nereikalingų kilogramų:
daugiau
Miego pozos: kurios sveikiausios?Kiekvienas turime mėgstamą miego pozą, kuria jaukiai įsitaisę lovoje užsnūstame. Miego pozų tyrinėtojų teigimu, žmonės užmigdami paprastai pasirenka vieną iš trijų padėčių arba tam tikras jų variacijas. Tik, deja, ne visos laikomos sveikomis.
daugiau
„5 ir 2“ – dieta, užkariavusi pasaulįŠi dieta, o gal greičiau mitybos režimas, pelnytai puikuojasi populiariausių dietų reitingų viršūnėje. Ji nežaloja sveikatos, jos nesunku laikytis, o užvis svarbiausia, kad yra neįtikėtinai veiksminga. Kur slypi šios dietos populiarumo paslaptis? Paprastumas ir lankstumas – štai, kuo daugelį paperka britų gydytojo bei populiaraus sveikatos mokslo žurnalisto Michaelio J. Mosley sukurta mitybos sistema. Jos esmė – 5 dienas valgote, kaip įprastai, o 2 skiriate organizmo iškrovai.
daugiau
6 maisto produktai, kurie suteiks jaunatviškos energijosJaučiate energijos trūkumą? Norite atjauninti savo kūną ir sielą? Dietologė Dana James pataria, ką įtraukti į savo racioną, jei norite vėl jaustis jaunatviški ir pilni energijos. Štai kokius maisto produktus būtinai turite įtraukti į savo valgiaraštį ir kokiais prieskoniais skaninti ruošiamus patiekalus, rašo tinklalapis elle.com.
daugiau
Išvengti peršalimo padės mityba: 5 rekomenduojami produktaiSu šaltuoju metų laiku ateina ne tik visų laukiamos šventės, bet ir peršalimo ligos. Specialistai teigia, kad rimtesnio gripo protrūkio galime tikėtis po Naujųjų metų, tačiau jam ruoštis ir stiprinti imunitetą turėtume jau dabar. Gydytoja Daiva Makaravičienė teigia, kad vien Antakalnio poliklinikoje į gydytojus dėl peršalimo besikreipusiųjų skaičius šiemet viršija 20 tūkst. Nemaža dalis žmonių gydosi patys ir į gydytojus nesikreipia, tad nuo peršalimo iš tiesų kenčia kur kas daugiau žmonių.
daugiau
2331 - 2340 iš 2790 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  231 232 233 234 235 236 237 238 239 240  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke