24x7.lt
Mokslininkų tyrimai: kaip pasikeičia sveikata, atsisakius saldžių gazuotų gėrimųVisi puikiai žinome, kad su mėgstamu limonadu gauname ne tik krūvą kalorijų, bet ir keliasdešimt gramų gudriai pasislėpusio cukraus ar dirbtinių saldiklių. Daugeliui atsisakyti tokių gėrimų nėra lengva, ypač, kai jie tampa kasdienės mitybos dalimi, tačiau tikrai daugiau atrasite išmetę juos iš valgiaraščio. Štai net 7 sveikatos bėdos, kurios gali pasitraukti iš jūsų gyvenimo visiems laikams.
daugiau
Subalansuota vasaros dieta: per savaitę neteksite iki 4 kgSulieknėti vasarą yra žymiai lengviau negu kitu metų laiku. Karštis, ilgos dienos, daug šviežių vaisių, daržovių ir uogų – visa tai padeda lengvai ir saugiai mesti nereikalingus kilogramus. Be to, vasarą fizinis aktyvumas yra žymai intensyvesnis negu žiemą ar rudenį. Vasarą tikrai neverta laikytis drastiškų dietų arba gerti maisto papildus lieknėjimui. Juk būtent vasara yra pats tinkamiausias laikas pasirūpinti pavargusiu po žiemos kūnu. Tai metas, kai pati gamta padeda kompensuoti mikroelementų ir vitaminų trūkumą bei padeda atstatyti jėgas.
daugiau
Verčiame naują gyvenimo lapą: 7 žingsniaiGyvename nuolat judančioje, užsiėmusioje ir įvairiausių rūpesčių kupinoje visuomenėje. Atrodo, kad taptume laimingesni, reikia visai nedaug. Pasaulyje juk milijonai galimybių ir neišbandytų veiklų. Vis dėlto kartais tam, kad ryžtumėtės pokyčiams, tiesiog stinga drąsos, net jei noras ir veržiasi pro kraštus. Tokiu atveju belieka trumpam sustoti, susimąstyti ir po truputį suprasti, kad geriausios galimybės vien dėl baimės ar neryžtingumo gali taip ir likti neišnaudotos. Tam, kad atverstumėte naują savo gyvenimo lapą, pakanka tinkamai nusiteikti, sutelkti savo energiją teigiama linkme ir galvoti tik pozityviai.
daugiau
Netikėtos viduriavimo priežastys: gali būti kaltas naktinis darbas ar kramtomoji gumaJei kas keletą valandų bėgate į tualetą ir ši būsena tęsiasi jau ne vieną dieną, verta susirūpinti, mat taip organizmas praneša, kad jam ne viskas gerai. Ilgai užsitęsęs viduriavimas gali pranešti apie galybę sveikatos negalavimų ir jei jis ilgai nepraeina, vertėtų kreiptis į gydytoją. Žinoma, visų pirma reikėtų žinoti ir viduriavimo priežastis, kurios retkarčiais gali būti ir ganėtinai netikėtos. Tinklalapis prevention.com pateikia populiarias, tačiau gan netikėtas viduriavimo priežastis. Tad kas gi kaltas dėl to, kad nei iš šio, nei iš to pradėjo sukti vidurius?
daugiau
Kaip savo šeimininkus gydo katėsTurbūt girdėjote sakant, kad asmenys, kurie namuose turi gyvūną ir juo rūpinasi, rečiau skundžiasi įvairiais negalavimais ir gyvena ilgiau. Tiesa, mokslininkai augintinių poveikį žmogaus savijautai pradėjo studijuoti visai neseniai. Taigi, ką jie išsiaiškino apie kates ir jų poveikį žmonėms? Sakoma, kad pūkuota naminė katė – vienas tobuliausių gamtos kūrinių. Šis gyvūnas ne tik gali suteikti teigiamos energijos, bet ir sugeria neigiamą. Seniai pastebėta, kad neigiama energija kates traukte traukia. Tačiau jei katės nemylite, nė nesitikėkite, kad ji jums padės.
daugiau
Norite geriau jaustis ir išlaikyti optimalų kūno svorį? Išbandykite 5 vakaro ritualusVakaras – tai puikus laikas eiti į pasimatymą, susirangyti lovoje ir skaityti knygą, klausyti mėgstamos muzikos ar tiesiog svajoti. Vis tik kiekvieną savo vakarą išnaudoti galite ir dar naudingiau.

Ypač jeigu norite atsikratyti keleto papildomų kilogramų ar siekiate išlaikyti optimalų savo kūno svorį. Tereikia laikytis šių tinklalapyje womenshealthmag.com pateiktų patarimų ir kiekvieną vakarą išnaudoti kur kas efektyviau.

daugiau
Kokį vandenį rinktis, kad jo išgertume daugiau?Vos prasidėjusi vasara jau lepina šiltu oru. Specialistai skuba priminti, kad temperatūrai lauke perkopus 20 laipsnių šilumos, reikėtų išgerti daugiau tyro vandens – bent 2–2,5 litro per dieną. Vanduo būtinas normaliai širdies, kraujagyslių veiklai palaikyti, išlaikyti odos elastingumą. Be to, tai puiki alkį malšinanti priemonė, kuri, teisingai pasirinkus, gali papildomai puoselėti sveikatą ir savijautą. „Šiandien pasaulyje yra daugybė skirtingų vandens rūšių. Vanduo gali būti papildomas angliarūgšte ar jam suteikiamas skonis, bet geriausiai troškulį malšina tyras grynas vanduo.
daugiau
Plaučių valymas: kokios natūralios priemonės gali padėti?Plaučiai yra vieni svarbiausių kūno organų, juk būtent jie atsakingi už mūsų kvėpavimą, o be jo išgyventume vos porą minučių. Būtent dėl to itin svarbu palaikyti ir rūpintis plaučių sveikata, juk kaip kitaip užsitikrinsime, kad šis kvėpavimo organas mūsų nenuviltų. Išsivalyti ar detoksikuoti plaučius tiek sergant įvairiomis kvėpavimo takų ligomis, tiek ir rūkant gali padėti natūralios priemonės, kurių veiksmingumą ir naudą plaučių sveikatai jau ne kartą yra patvirtinę mokslininkai. Taigi, ką daryti, jei norite, kad jūsų plaučiai būtų sveiki?
daugiau
Sunku ryte anksti atsikelti? Išbandykite šias gudrybesJei esate vienas iš tų žmonių, kuriems vos išgirdus, kad teks keltis 5 ar 6 valandą ryto, oda šiaušiasi pagaugais, o bandant kiekvieną rytą ropštis iš lovos, tenka įdėti nemažai pastangų, išbandykite šiuos tinklalapyje huffingtonpost.com išvardytus patarimus.

Pasiruoškite iš vakaro
Jei rytais sunkiai keliatės iš lovos, pasistenkite jau iš vakaro apgalvoti, ko kitą dieną jums gali prireikti: jei reikia, išsilyginkite drabužius, pasiruoškite aprangą kitai dienai ar apgalvokite, ką valgysite pusryčiams.

daugiau
Ką apie jūsų sveikatą, vos pažvelgęs į burną, galėtų pasakyti odontologasJeigu manote, kad nuėję pas odontologą sužinosite tik tai, kiek jūsų burnoje yra sveikų ir kiek sugedusių dantų, labai klystate. JAV įsikūrusio odontologijos centro „The Silverstrom Group“ vienas iš vadovų, daktaras Davidas Silverstromas tikina, kad kiekvieno žmogaus burna odontologui yra tarsi „viso jo organizmo veidrodis“. „Dažnai tokias ligas, kaip burnos vėžys, anemija ar diabetas visų pirma gali diagnozuoti profesionalus odontologas vien žvilgtelėjęs į paciento burną. Neretai tokia ankstyva diagnozė gali išties išgelbėti gyvybę“, – portalui prevention.com pasakoja odontologas.
daugiau
2161 - 2170 iš 2798 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  211 212 213 214 215 216 217 218 219 220  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke