24x7.lt
10 būtiniausių maisto produktų moterimsKiekvienai moteriai labai svarbu iš kasdienio mitybos raciono gauti atitinkamų vitaminų ir naudingų maisto medžiagų. Juk kiekviena daliosios lyties atstovė nori būti graži, sveika ir laiminga.

Pateikiame 10 maisto produktų, kurie padės moterims išlikti gražiomis, jaunomis ir sveikomis.

daugiau
Vyras knarkia – ką daryti?Jūsų vyras – protingas ir nuostabus žmogus, kurį mylite ir gerbiate, išskyrus tada, kai einate miegoti. Kodėl? Todėl, kad jis siaubingai knarkia, atrodo, net ir sienos drebėti pradės. Abu neišsimiegate: jūs – dėl to, kad jis kriokia, o jis – dėl to, kad baksnojate jį, kad persiverstų ant kito šono, o tada abu atsikeliate pavargę ir nepailsėję. Nacionalinė miego asociacija atliko apklausą, susijusią su knarkimu ir mieguistumo pojūčiu dienos metu, rašoma womenshealthmag.com.
daugiau
Specialistai: skysčių praradimas organizme yra kur kas pavojingesnis nei maisto trūkumasKauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras primena, kad vandens vartojimo svarba žmogaus organizmui didžiulė. Net ir nedidelis troškulys įspėja, jog organizmui trūksta vandens, o vandens trūkumas gali sukelti įvairius sveikatos sutrikimus. Pasak visuomenės sveikatos specialistės Giedrės Bernotaitės, vasaros karščiai gali pakenkti sveikatai ir sukelti grėsmę gyvybei, o vasaros metu ypač svarbu gerti pakankamai vandens.
daugiau
Populiariausi mitai apie vėžį: o kaip yra iš tiesų?Vėžys, kad ir koks jis būtų, išties yra baisi liga – nuo jo apsisaugoti ypač sunku. Vis tik žmonės neretai prisigalvoja visiškai nebūtų dalykų ir klaidingai mano, kad tam tikri veiksniai ištiesų galėtų sukelti vėžį. Tinklalapis prevention.com, į pagalbą pasitelkęs savo srities specialistus, atskleidžia populiariausius mitus apie vėžį ir argumentuotai juos paneigia.
daugiau
Kokias galimas ligas išduoda jūsų lūposKasdien lūpas tepame pačiomis įvairiausiomis priemonėmis – nuo lūpų balzamo iki ryškių ir sodrių lūpų dažų ar blizgesių. Tačiau tik nusivalę visą makiažą ir atidžiai apžiūrėję jas, galime sužinoti apie tam tikras sveikatos bėdas. Štai keli simptomai, į kuriuos geriau nenumoti ranka.
daugiau
Ekspertas: ne visos dietos naudingos širdžiaiĮvairių dietų dėl vienų ar kitų priežasčių laikosi daugelis – vieni artėjant maudymosi kostiumėlių sezonui nori numesti kelis per žiemą priaugtus kilogramus, kiti – siekdami stiprinti sveikatą, pagerinti organizmo būklę ar dėl kitų priežasčių. Pastebima, jog dažniausiai dieta yra pasirenkama vadovaujantis geriausios draugės, kaimyno ar populiariojoje spaudoje šmėžuojančiais patarimais bei sėkmės istorijomis. Tačiau, pasak Lietuvos Sporto universiteto (LSU) docento Ramučio Kairaičio, aklai kliautis kitų nuomonėmis neverta – netinkamas mitybos režimas gali neigiamai paveikti ne tik jūsų savijautą, bet ir širdies būklę.
daugiau
Kokius organizmo sutrikimus gali išduoti veido spuogaiTurbūt kiekviena mergina paauglystėje susidūrė su spuogais, kuriuos sukėlė hormoniniai organizmo pokyčiai. Kai praeina „hormonų audros“, dažniausiai dingsta ir jaunatviniai spuogai. Tačiau jei jau seniai nesate paauglė ir išgyvenote brendimo laikotarpį, o spuogai vis išdygsta tam tikrose veido vietose, jų būna labai daug arba bėrimai linkę vis kartotis, vertėtų į tai atkreipti dėmesį. Spuogų atsiradimo priežastys gali būti įvairios, o štai jų lokalizacija gali jums pasufleruoti, kas negerai su jūsų organizmu. Žinoma, galūtinę diagnozę gali nustatyti tik gydytojas, todėl šis straipsnis gali būti tik užuomina, į kurį gydytoją, kamuojant bėrimams, kreiptis pirmiausia.
daugiau
Aukštaūgės ir žemaūgės moterys: kokie jų privalumai, kai kalbame apie sveikatąAukštos ir miniatiūrinės moterys gali būti linkusios į skirtingas sveikatos bėdas, tikina tyrimai ir statistika. Nuo vienų problemų galbūt galite išsisukti, tačiau kitur, deja, to nepavyks padaryti. Taigi, atkreipkite dėmesį ir į savo ūgį, ir į tai, ką jis gali apie jus atskleisti.
daugiau
7 kasdieniai įpročiai, kurie atima iš jūsų energijąJei keletą kartų per dieną išgeriamas kavos puodelis ar dar blogiau – energinis gėrimas jums yra vienintelis būdas susidoroti su dienos užduotimis ir įgauti bent kiek energijos, net jei naktį ir pakankamai išsimiegojote, derėtų susimąstyti ir pakeisti savo įpročius. Miego trūkumas nėra vienintelė priežastis, dėl kurios dieną galite jaustis išsekę. Už tokią savijautą gali būti atsakingi ir blogi bei energiją eikvojantys jūsų įpročiai, kuriuos pakeitę, vėl išmoksite energingai pasitikti kiekvieną rytą. Įpročius, kurie eikvoja energiją, vardija portalas prevention.com.
daugiau
Amerikos psichiatrų asociacija: asmenukių darymas yra psichologinis sutrikimasAmerikos psichiatrų asociacija (APA) oficialiai patvirtino tai, apie ką svarstė daugelis – asmenukių darymas yra psichologinis sutrikimas. Asociacija netgi įvardijo ir ligos pavadinimą – „selfitis“ (angl. k.). Psichiatrai pateikė ir šios ligos apibrėžimą. Anot jų, „selfitis“ – tai psichologinis sutrikimas, kurio metu kyla obsesinis ir kompulsyvus noras fotografuoti save ir nuotraukas talpintį į socialinius tinklus.
daugiau
2151 - 2160 iš 2798 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  211 212 213 214 215 216 217 218 219 220  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke