24x7.lt
10 būdų įveikti stresą mažiau nei per minutęNorite atsikratyti streso? Galite sportuoti, medituoti ar užsiimti joga, tačiau jei stresas netikėtai apėmė vidury darbo dienos ir tam tiesiog neužtenka laiko, yra ir kur kas greitesnių būdų.  Portalas huffingtonpost.com pataria, kaip streso atsikratyti mažiau nei per minutę. Kai kuriems, galbūt kiek neįprastiems, tačiau ne mažiau veiksmingiems būdams pakaks ir vos keleto sekundžių.
daugiau
Paslaptys: kaip jų saugojimas veikia mūsų savijautąAr iš tikrųjų paslaptys tokios romantiškos, kaip mėgstama vaizduoti filmuose ir romantiškose knygose? Greičiausiai paslaptis kur kas geriau apibūdintų vienos dainos žodžiai: „Du žmonės gali saugoti paslaptį tada, kai vienas iš jų yra miręs“. Mūsų paslaptys, kurių niekam nenorime atskleisti, visada įdomios kitiems žmonėms. Mes norime sužinoti ir kitų paslaptis, kad galėtume paliežuvauti. Ir apskritai, kiekvienas mūsų turime paslapčių. Tačiau pakalbėkime apie jas iš mokslinės pusės: tyrėjai sako, kad moksliškai paslaptis apibrėžti sunku, tačiau kai tik smegenys gauna „paslaptingą“ informaciją, iškart pradeda galvoti, ką su ja daryti.
daugiau
Liepų žydėjimo metas: renkame atsargas sveikatai ir grožiuiLiepos tiesiog svaigina savo nuostabiu žiedų aromatu, o kur dar ir kitos jai priskiriamos nuostabios savybės sveikatai ir grožiui! Sužinokite, kur galite panaudoti liepžiedžius ir kodėl juos verta rinkti nieko nelaukiant.
daugiau
5 priežastys, kodėl moterys priauga svorio santuokoje. Savipagalbos planasDažna mūsų prisimena, kad iki santuokos kur kas lengviau tilpdavo į tą raudoną suknelę... O dabar? Tenka susiimti už galvos! Kodėl kilogramai po vedybų lipte limpa?

1. Valgote kartu su vyru
Kai dar nebuvote ištekėjusi, lengvos morkų ir obuolių salotos puikiai galėjo pakeisti sočią vakarienę. Mažai tikėtina, kad grįžęs iš darbo vyras pasisotintų tokiu maistu. Jei kasdien gaminate mėsiškus patiekalus, garnyrus ir mišraines, sunku sukontroliuoti kiekvieną kasnį.

daugiau
Nuotaiką keliantys maisto produktaiNuotaiką pasikelti ir būti laimingesniems mums padėti gali daugelis dalykų: tai mėgstama muzika, atsipalaidavimo pratimai, meditacija, kokybiškas laikas su draugais ar šeima, geras miegas, rūpinimasis savo mylimais augintiniais ar tiesiog geras anekdotas. Tai jau išbandyti ir tikrai veikiantys patarimai. Vis tik norite tikėkite, norite ne, bet nuotaiką pakelti gali ir maistas – ypač šie portale health.com mitybos ekspertės Cynthios Sass išvardyti produktai. Taigi, jei norite jaustis geriau ir dažniau savo veide matyti šypseną, į savo mitybos racioną būtinai įtraukite šiuos produktus.
daugiau
Organizmo pokyčiai atsisakius mėsosMėsa, kaip teigia dietologai ir sveikos mitybos specialistai, yra puikus baltymų šaltinis. Tačiau jai priskiriamos ir ne pačios geriausios savybės. Tarkime, sakoma, kad nuolatinis gyvūninės kilmės produktų vartojimas gali sukelti širdies ir kraujagyslių ligas, taip pat vėžio riziką, o kur dar nutukimo tikimybė?
daugiau
4 ryto ritualai energingai dienaiSavus ryto ritualus turime bene kiekvienas. Vos išlipę iš lovos ir prasikrapštę akis, einame užsikaisti kavos, ruošiame pusryčius, lendame po dušu ir viską susitvarkę skubame į darbus. Deja, kartais dieną energijos ima ir pritrūksta, o situacijos negelbsti netgi ir kava ar energinis gėrimas. Tad ką daryti? Tinklalapis ideadigezt.com pataria kiek pakeisti savo kasdienius ryto įpročius ir siūlo išbandyti 4 ryto ritualus energingai dienai.
daugiau
Alkoholio skaičiuoklė: kiek kilokalorijų slypi gėrimuoseDaug kam pažįstamas vasaros scenarijus: gamta, draugai, ant laužo kepti šašlykai ar kepsniai ir alkoholis. Kai rūpinatės savo figūra, prieš valgydami riebų mėsos kepsnį, tikriausiai susimąstote apie galimą poveikį, tačiau kodėl to nedarote, kai rankose laikote alkoholio taurę? Paradoksalu, tačiau: jei jaučiamės nugalėję save, atsisakydami dar vienos dešrelės ar kai bandelę iškeičiame į sveikų daržovių porciją, visi šie laimėjimai nuplaunami vos vienu bokalu alaus ar kito alkoholinio gėrimo.
daugiau
5 sveikos gyvensenos pagrindaiJeigu žmogus nori pasiekti savo svajones, būti sėkmingas ir laimingas, jis turi būti puikios fizinės ir dvasinės sveikatos. Tačiau, nors skamba paradoksaliai, dėl šiuolaikino greito gyvenimo tempo judame daug mažiau, o valgome bet ką ir bet kaip. Dėl to nukenčia ne tik mūsų fizinis kūnas, bet dvasinė sveikata: nuolat jaučiamės pavargę ir nervingi. Mes patys esame atsakingi už savo sveikatą ir dvasinę savijautą. Pateikiame keletą paprastų patarimų, kurie padės ugdyti sveikos gyvensenos įpročius.
daugiau
Emocinė krizė arba nervinis išsekimas: 13 požymių, kurie keičia jūsų elgesįKasdien darbe ar namuose patiriamas stresas galiausiai gali baigtis nerviniu išsekimu, kuomet taps itin sunku susidoroti su dienos užduotimis ar užsiimti įprasta veikla. Streso ekspertė Charlotte Watts portalui healthista.com atskleidžia, kad nervinio išsekimo simptomai kartais gali pasireikšti itin netikėtais būdais: nuo problemų su virškinimu iki nenumaldomo saldumynų troškimo ar pernelyg didelio jautrumo aplinkinių nuomonei. Ekspertė tikina, kad labai svarbu tinkamai sureaguoti į pirminius simptomus ir laiku kreiptis pagalbos.
daugiau
2141 - 2150 iš 2798 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  211 212 213 214 215 216 217 218 219 220  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke