24x7.lt
Organizmo valymas: jums padės aliejaus čiulpimasOrganizmą siūloma valyti pačiomis įvairiausiomis priemonėmis, tačiau aliejus skamba gana keistai. Galima išgirsti, kad aliejus padeda atsikratyti toksinų bei kitų kenksmingų medžiagų, kadangi jas tiesiog sugeria. Tvirtinama, kad organizmo valymas aliejumi greitina medžiagų apykaitą, stiprina apsaugines organizmo funkcijas, mažina širdies ir kraujagyslių ligų, onokologinių darinių riziką.
daugiau
5 raktai į laimingą gyvenimą„Prieš keletą metų aš pajutau nepaaiškinamą vidinę baimę“, – rašo Robyn Moreno, televizijos laidų vedėja, tinklaraštininkė, populiarios svetainės moterims „RobynMoreno.com.“ autorė ir „Emmy“ laureatė. „Mano straipsniai buvo spausdinami, aš dalyvavau televizijos laidoje „Gyvenimo būdas“, buvau vienos parduotuvės Manhatane bendrasavininkė. Žodžiu, karjera klostėsi sėkmingai. Aš buvau užimta ir veikli moteris, bet buvau nelaiminga. Aš labai norėjau sukurti savo šeimą, bet mano asmeninis gyvenimas nesiklostė, o vyrai, su kuriais susitikdavau, tenorėjo pramogų.
daugiau
Blogas burnos kvapas gali signalizuoti apie rimtas ligasBlogas burnos kvapas – įkyri problema, ne vieną žmogų priverčianti vengti artimo kontakto su kitais ir net įvaranti nemažą bendravimo baimę. Viena iš blogo burnos kvapo priežasčių – prasti burnos higienos įpročiai. Toli gražu ne kiekvienas supranta, kad dantis reikia valytis bent du kartus per dieną, be to, būtina naudoti pagalbines priemones – dantų siūlą ir skalavimo skystį, liežuvio valiklį.
daugiau
Kontrastinis dušas: stangrina odą ir gerina medžiagų apykaitąKontrastinis dušas – paprasčiausias ir pigiausias būdas pasirūpinti sveikata bei grožiu. Be to, tai energijos, žvalumo ir geros nuotaikos šaltinis. Kontrastinio dušo procedūros padeda kovoti su celiulitu ir strijomis, stangrina odą, stiprina imuninę sistemą, gerina savijautą, pagerina kraujotaką ir medžiagų apykaitą.
daugiau
Kaip ir ką galima gydyti šalčiuSeni žmonės sako: šiluma kaulų nelaužo. Šilumą daugelis mėgstame, o šaltuko prisibijome. Ir visai be reikalo! Krioterapija – gydymas šalčiu – seniai žinomas ir kai kuriais atvejais veiksmingesnis už kitus būdus. Rytų medicina nuo seno naudoja šaltį – skaudamos kūno vietos šildomos labai retais atvejais. Mes, atvirkščiai, ant skaudamos vietos skubame dėti šiltą kompresą. Šaltis mums tiesiog psichologiškai nepriimtinas.
daugiau
Netikėti dalykai, kurie sujaukia jūsų hormonusSutrikdyta hormonų veikla gali sukelti pačių nemaloniausių pojūčių. Juk žinia, kad jie reguliuoja ir virškinimą, ir nuotaiką, ir svorį, ir miego procesą. Kai hormonų balansas nusvyra tik į vieną pusę, akivaizdu, kad teks susidoroti su fizinėmis ir psichologinėmis pasekmėmis. Taigi, štai situacijos, kurias reikia ištaisyti, kad nekamuotų nepasitenkinimo jausmas visu pasauliu ir tuo pačiu savimi.
daugiau
Vasaros dietos: mėgaujamės vaisiais, uogomis ir daržovėmisVasara mums dovanoja daug šviežių uogų, vaisių ir daržovių, tad būtų neprotinga nepasinaudoti tuo ir nepapildyti savo organizmo vitaminais ir mikroelementais visiems metams. Daržovės bei vaisiai turi daug skaidulų, kurios yra didžiausias susikaupusių riebalų priešas bei efektyviai išvalo virškinamąjį traktą. Be to, didžiulis vitaminų ir mineralų kiekis, esantis vaisiuose ir daržovėse, stiprina imunitetą bei paruošia žiemos sezonui.
daugiau
7 emociškai stiprių žmonių būdo bruožaiEmociškai stiprūs žmonės moka kur kas efektyviau susidoroti su gyvenimo mestais iššūkiais, jie sugeba visiškai atsitiesti net ir po didžiausių likimo negandų ir užuot gailėję savęs, jie toliau eina jiems grįstu gyvenimo keliu. Anot portalui „Psychology Today“ rašančio psichoterapeuto Guy Wincho, populiariojoje kultūroje emociškai stiprūs žmonės dažnai vaizduojami kaip tylūs, stoiški individai, kurie niekada nesiskundžia ir pernelyg nereiškia savo emocijų, vietoje to, jie visas krizes išgyvena tyliai vienumoje.
daugiau
Mitybos specialistė Vaida Kurpienė pataria: kaip išsirinkti tinkamą aliejų?Riebalai anksčiau buvo laikomi tikru baubu, tačiau bet kuris mitybos specialistas pasakys, kad be jų neišsiversime, jeigu norime būti sveiki. Tiesa, yra gerųjų ir blogųjų riebalų, todėl kyla klausimas, kaip atrasti tuos geruosius ir nepadauginti. Apie tai Ji24.lt pakalbino sveikos mitybos specialistę, studijos „Sulieknėk sveikai“ vadovę Vaidą Kurpienę.
daugiau
30 būdų gyventi sveikai ir laimingaiNorite gyventi sveiki ir laimingi? Tam tereikia šiek tiek puikaus nusiteikimo, pozityvaus žvilgsnio ir truputėlio tinkamos krypties. Pateikiame patarimus, faktus ir citatas, kurios padės į gyvenimą žvelgti su šypsena ir pamiršti blogą nuotaiką bei negatyvizmą.
daugiau
2131 - 2140 iš 2798 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  211 212 213 214 215 216 217 218 219 220  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke