24x7.lt
Prastai jaučiatės? Išgeriate per mažai skysčiųVasarą be galo malonu mėgautis išskirtine saulės šiluma ir šviežiai sunokusiomis uogomis, tačiau taip pat svarbu nepamiršti ir vartoti pakankamai skysčių. Mitybos ekspertai per dieną rekomenduoja išgerti 2-3 litrus vandens, tačiau jei šis kiekis yra neįveikiamas, papildomai siūlo gerti sultis bei glotnučius. Anot jų, šie, kaip ir vaisiai ar daržovės iš kurių yra pagaminti, turi apie 85–95 proc. vandens, todėl ne tik malšina troškulį, bet ir neleidžia organizmui dehidratuoti.
daugiau
Patarimai moterims: kad bėgimas taptų malonumuKiekviena bėganti moteris turi tikslą: sulieknėti, sutvirtėti, pagerinti sveikatą ar atitrūkti nuo rūpesčių. Deja, neretai sustojame pusiaukelėje šių tikslų taip ir neįgyvendinusios. Išvengti ilgai jaučiamos nuoskaudos dėl neišsipildžiusių lūkesčių ir nusivylimo savimi padės žinios – kuo daugiau domėsitės apie bėgimą ir savo kūną, tuo lengviau bus siekti rezultatų ir įveikti nepalankias aplinkybes. Bėgimu net pradėsite mėgautis!
daugiau
Ir jaunystei, ir figūrai: dažniau gerkite žaliąją arbatąŽalioji arbata anksčiau mūsų kraštuose buvo egzotika. O dabar ją rasti galime bet kurioje parduotuvėje. Rytų kraštuose ji geriama jau daugiau kaip 4 tūkstančius metų. Apie šią arbatą girdėjome daug gero: ji valo organizmą, tonizuoja, normalizuoja virškinimą, skaido riebalus, sulėtina senėjimo procesus ir netgi užkerta kelią kai kurioms vėžio rūšims. Tiesa, tam, kad žaliojoje arbatoje liktų kuo daugiau naudingų medžiagų, ją reikia plikyti vandeniu, kurio temperatūra – 82–86 lapsniai.
daugiau
10 įdomių, bet paprastų būdų sužinoti apie savo sveikatą be gydytojoNors kai kurie būdai gali jums pasirodyti keisti, tačiau visiškai numoti į juos ranka nereikėtų. Jei nerimaujate, paprasčiau yra nueiti pas gydytoją ir įsitikinti, kiek pagrįstos yra jūsų abejonės.

1. Skonis
Patepkite mėlynų maistinių dažų ant vatos tamponėlio ir patrinkite juo liežuvį. Padedami didinamojo stiklo suskaičiuokite, kiek mėlynų taškelių yra ant jūsų liežuvio. Jei suskaičiavote daugiau nei 20 taškelių, turite neįtikėtinai gerus skonio receptorius.

daugiau
Pagrindinės klaidos, kurios neleidžia sulieknėtiJeigu nors kartą gyvenime laikėtes dietos, turbūt žinote, kaip kartais būna sunku pasiekti užsibrėžtų tikslų. Ar pastebėjote, kad vieni lieknėja sparčiai, o kitiems tik vargais negalais pavyksta numesti šiek tiek svorio. Jeigu, nepaisant didžiausių pastangų, svarstyklių rodyklė stovi vietoje, gali būti, kad dėl to kaltos paprasčiausios klaidelės, kurios ir lemia visą bendrą rezultatą.
daugiau
9 priežastys, kodėl sportuojančios moterys labiau mėgaujasi seksuTas laikas, kurį praleidžiate sporto salėje, veltui nenueina. Ne tik dėl dailios figūros, bet ir dėl to, kad turi slaptą smagaus gyvenimo „ingredientą“ – aštresnius pojūčius. Mokslininkai sako, kad per pastaruosius metus atrado keletą įdomių dalykų, siejančių seksą, pratimus, kūną ir smegenis. „Buvimas fiziškai aktyvia jau savaime traktuojamas kaip afrodiziakas moterims“, – atskleidžia Tina M. Penhollow iš Floridos, publikavusi tyrimą apie tai, kaip mankšta veikia seksualinį pasitikėjimą savimi. Taigi, sportas ir seksas yra susiję ne taip mažai. Sužinokite!
daugiau
Norite plokščio pilvo? Stebuklingo gėrimo receptasSassy vanduo (Sassy water) buvo pavadintas jo receptūrą atradusios JAV dietologės Cynthios Sass garbei. Šis gėrimas paprastą vandenį paverčia stebuklingu eliksyru, kuris turi teigiamą poveikį ne tik žmogaus sveikatai, bet ir bendrai jo savijautai. Šis vanduo gerina virškinimą, pagreitina medžiagų apykaitą bei šalina nereikalingą skystį iš organizmo.
daugiau
7 moterų kūno pokyčiai: bėgimas ir mityba padėjo atsikratyti dešimčių kilogramųDieta ir svoris – tai bene pagrindiniai du žodžiai, kurie ištariami moterų pasisėdėjimuose. To nevalgysiu, nes laikausi dietos, kaip čia vakare maitinsiuosi, kai tie kilogramai, regis, net nuo oro prilimpa... Tačiau profesionalūs treneriai tikina, jog dietos, iškrovos dienos – tik laikina pagalba. Šioms moterims padėjo sulieknėti reguliarus bėgimas ir subalansuota mityba.
daugiau
5 patarimai senjorams: kaip ilgiau išsaugoti sveikatą ir būti fiziškai aktyviemsEuropos Komisijos duomenimis, net 46 proc. lietuvių nesportuoja ir nesimankština – mažiausiai fiziškai aktyvia veikla užsiima moterys 45–74 m. amžiaus grupėje. Pasak gydytojų, šalyje didėjantis fizinis pasyvumas lemia ne tik širdies ir kraujagyslių ligas ar nutukimą, bet ir sąnarių problemas. Gydytoja-reumatologė Jūratė Eidžiūnienė įsitikinusi, kad reguliariai mankštintis turėtų ne tik jauni ar vidutinio amžiaus žmonės, bet ir senjorai, kurių daugelis susiduria su sąnarių skausmais.
daugiau
Pagrindinės persivalgymo priežastys ir patarimai, kaip to išvengtiVis bandote atsikratyti antsvorio, bet niekaip nepavyksta? Gal dėl to kaltas nuolatinis persivalgymas? Štai 5 pagrindinės priežastys, kodėl suvalgome daugiau negu reikia.

1. Jūs nepastebite, ką valgote
Jūs valgote ir tuo pačiu metu žiūrite televizorių, skaitote laikraštį ar naršote internete? Ranka vis siekia dar vieno sumuštinio, ir staiga jūs suprantate, kad lekštė tuščia? Galbūt net nesijaučiate sotūs ir būtumėte nieko prieš sukirsti dar porą sumuštinių?

daugiau
2101 - 2110 iš 2798 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  211 212 213 214 215 216 217 218 219 220  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke