24x7.lt
Plaukai linkę šiauštis ir veltis? 15 patarimų, kuriuos verta išbandytiPlaukai šiaušiasi dėl to, kad jiems trūksta drėgmės, tačiau ir oro drėgmė gali prisidėti prie pasišiaušusių plaukų problemos. „Per dieną jūsų plaukai praranda drėgmę, todėl apie vidurdienį kutikulė (išorinis plaukų sluoksnis) atsiveria ir įleidžia tos drėgmės iš išorės, taip atsiranda pasišiaušusi netvarka“, – aiškina Markas Townsendas, įžymybių plaukų stilistas. M. Townsedas, Niujorke dirbantis stilistas Markas Garrisonas ir Ursula Stephen, tvarkantys Rihannos ir Kerry Washington plaukus, atskleidžia savo gudrybes, kaip kovoti su pasišiaušusiais plaukais.
daugiau
Problema – pleiskanojanti galvos oda, slenkantys plaukai. Eksperto patarimaiDilgčiojanti, paraudusi, jautri galvos oda, juntamas tempimas, padidėjęs galvos odos riebalų išsiskyrimas, pleiskanos – tokios problemos vis dažniau kamuoja tiek vyrus, tiek moteris. Norint atsikratyti šių nemalonių pojūčių tikrai nereikia pirkti nemažus pinigus kainuojančių šampūnų, kaukų ar balzamų – pirmiausia reikia žinoti bei nustatyti viso to atsiradimo priežastis.
daugiau
Netikėti produktai, kurie gadina jūsų dantų spalvąDažnas, norėdamas baltesnių dantų, skuba įsigyti balinančių juostelių, pastų ir kitų priemonių, kurios turėtų išlaikyti dantis kuo šviesesnius. Žinoma, jokios kavos, juodosios arbatos ar raudono vyno – nuo šių produktų likusias dėmes nušveisti ne taip paprasta. Tačiau apskritai reikia įvertinti ir kasdienę rutiną – ne visi skiria pakankamai reikiamo dėmesio ir laiko dantų higienai, tarkime, nesivalo dantų bent du kartus per dieną, netgi nėra bandę dantų siūlo, rašo rd.com. O kokie netikėti produktai kenkia mūsų dantų spalvai? Štai ką teigia stomatologai.
daugiau
Pratęskime jaunystę: 4 natūralios priemonės nuo kaklo ir rankų raukšliųAnkstyvas senėjimas yra viena didžiausių moterų baimių. Saulės spinduliai ir aplinkos tarša daro įtaką mūsų odai, dėl to atsiranda pigmentinės dėmės, raukšlės ir kiti ankstyvo senėjimo požymiai. Puoselėdamos grožį, visuomet labiau rūpinamės veido oda, o pamirštame kaklą ir rankas. Tuo tarpu kaklas ir rankos yra tos vietos, kurios labiausiai atspindi mūsų amžių. Todėl jų priežiūrai reikėtų skirti žymiai daugiau dėmesio. Tinklapis Econet pateikia efektyvias natūralias priemones, kurias galite pasigaminti pačios.
daugiau
Gaiviname vasaros nualintą odą: nuo naminių iki profesionalių metodųVasarą veido oda patiria daug aplinkos faktorių. Veikiant saulei, vandeniui, karščiui, kondicionieriams ir dulkėms ji netenka drėgmės, greičiau riebaluojasi ir užsiteršia. Tačiau atgaivinti ir palepinti savo odą galime tiek itin paprastais metodais, tiek profesionaliomis procedūromis. „Odą veikiant ultravioletiniais spinduliais – joje itin sumažėja drėgmės, ji netenka elastingumo ir greičiau sensta. Todėl nors iš karto to ir nepastebime, ilgainiui gali susiformuoti mimikos raukšlės bei atsirasti pigmentinių dėmių. Temperatūros pokyčiai veikia ir kapiliarus, kurie dėl to išsiplečia.
daugiau
4 mitai apie suglebusią krūtinę: kas veikia, o kas – ne?Subliuškusi ir praradusi stangrumą krūtinė po gimdymo – problema, su kuria susiduria daugelis moterų. Ji verčia kompleksuoti ir jaudintis dėl savo išvaizdos. Dėl to moterys neretai vengia nusisegti liemenėlę net prieš savo vyrą bei pasirodyti su bikiniu paplūdimyje. Ką jau kalbėti apie fizinius nepatogumus dėl nukarusio biusto.
daugiau
Kokios priežastys sumažina mūsų patrauklumąPatrauklumas kaip ir grožis – diskutuotina savoka. Tačiau štai tyrėjai sako, kad yra tam tikrų bruožų, kurie atstumia. Kokie jie? Kaip rašoma iflsience.com, tai turi įtakos ir bendraujant su žmonėmis, ir seksualiniam patrauklumui.

Miego trūkumas
Štai ir priežastis, nors tokia ne vienintelė, kodėl reikėtų skirti laiko savo poilsiui ir gerai išsimiegoti. 2010-aisiais metais tyrėjai pasitelkė nuotraukas, kuriose buvo užfiksuoti žmonės, išmiegoję iki eksperimento 8 valandas, ir tie, kurie nemiegojo 31 valandą.
daugiau
3 sveikatos savybės, kurias atskleidžia jūsų veidasGrožio standartai varijuoja priklausomai nuo kultūros bei, žinoma, nuo mūsų asmeninio grožio suvokimo. Vis tik per keletą dešimtmečių evoliucijos psichologai identifikavo keletą universalių patrauklumo elementų. Anot jų, kiekvienam iš mūsų yra patrauklios tos fizinės priešingos lyties savybės, kurios vienaip ar kitaip susijusios su reproduktyvumu, rašo „Psychology Today“. Ir tai galioja visoms kultūroms.
daugiau
Kasdienės jūsų klaidos, dėl kurių greičiau senstateSenėjimas – natūralus procesas, tačiau dažnas jam stengiasi užkirsti kelią ne tik dėl noro džiaugtis skaisčia oda. Itin svarbi ir fizinė savijauta, tad jaunystei išsaugoti pasitelkiamos pačios įvairiausios priemonės – nuo plastinės chirurgijos stebuklų iki žaliavalgystės. O kokie kasdieniai įpročiai mums kiša koją? Kaip rašoma prevention.com, štai kokių septynių dalykų patariama vengti, kad sulėtintumėte senėjimo procesą.
daugiau
Avokado stebuklas: 3 receptai grožiuiAvokadai jau gana seniai lyderiauja sąraše tų žmonių, kurie rūpinasi savo sveika išvaizda bei gera savijauta. Avokadai ne tik gardūs ir padedantys lieknėti, bet ir tobulai tinka mūsų grožiui puoselėti. Alex Norfel, knygos The Recipe For Radiance: Discover Beauty’s Best-Kept Secrets in Your Kitchen autorė, natūralaus grožio ekspertė tikina, kad avokaduose gausu gerųjų riebalų, riebalų rūgščių bei vitamino E, o visa tai neįtikėtinai naudinga mūsų odai, rašoma womenshealthmag.com.
daugiau
291 - 300 iš 794 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke