24x7.lt
Aknės suaktyvėjimas rudenį: priežastys ir patarimai, kaip prižiūrėti odąRudenį itin padaugėja aknės paūmėjimo atvejų – tai vasaros „dovana“. Deja, meškos paslaugą sau padarė merginos ir moterys, kurios mėgino naikinti spuogus kaitindamosi saulėje ar soliariume ir nenaudojo saulės apsauginių kremų. Kaip tinkamai prižiūrėti spuogų varginamą ir susigražinti sveiką ir gražią odą pasakoja prancūzų dermatologinės kosmetikos „Noreva Laboratoires“ atstovė, gydytoja Birute Glodenienė.
daugiau
Dėmės ant veido: kada verta sunerimti?Rudenį dažna moteris skundžiasi išryškėjusiomis pigmentinėmis dėmėmis ant veido. Jeigu vasarą neatsilaikėte pagundai degintis ar buvote pamiršę apsaugos nuo saulės (UVA/UVB) priemones, tikėtina kad rudenį pamatysite to pėdsakus. Ant veido, rankų, pečių ir iškirptės srityje gali atsirasti pigmentinių (dar vadinamų senatvinių) dėmių. Apie tai, su kokiais naujais odos pigmentacijos iššūkiais susiduria klientai Lietuvoje, pasakoja „Noreva Laboratoires“ atstovė, gydytoja Birutė Glodenienė.
daugiau
Veido odos priežiūra rudenį: naminiai veido odos šveitikliai, tonikai ir kaukėsAtėjus rudeniui svarbu nepamiršti, kad besikeičiančios oro sąlygos veikia ne tik mūsų vidinę savijautą, bet ir išorinį grožį. Jeigu vasaros metu odai aktualiausia buvo apsauga nuo UV spindulių, tai rudenį svarbu nepamiršti apie tinkamą odos valymą, maitinimą ir drėkinimą. Svarbu tai, kad šaltuoju metų laiku lengvus vasarinius kremus turėtų pakeisti riebesnės veido odos priežiūros priemonės. Šiuose kremuose turėtų būti augalinių aliejų, riebiųjų rūgščių ir kitų komponentų, kurie turėtų apsaugoti mūsų veidą nuo temperatūros svyravimų, vėjo ir šalčio.
daugiau
9 antistresiniai produktai, kurie padės išsaugoti grakščias kūno linijasDėl kasdien patiriamo streso valgymo įpročiai dažnai tampa nekontroliuojami, dėl ko auga svoris, o kartu su juo kyla nerimas ir nepasitenkinimas savimi. Tokiu atveju patenkame į užburtą ratą: iš darbo grįžtame išsekę ir susinervinę, o ranka taip ir tiesiasi prie šaldytuvo, kad galėtume save nuraminti ir apdovanoti už sunkią darbo dieną. Ieškodami lėkštėje trumpalaikio nusiraminimo, kenkiame ne tik figūrai, bet ir sveikatai. Trumpą pasisotinimą ir ramybę suteikiantys maisto produktai dažnai būna saldūs arba susidedantys iš angliavandenių. Pateikiame 9 maisto produktus, kurie ne tik nuramins, bet ir padės išsaugoti grakščias kūno linijas.
daugiau
20 aliejų, kurie greitina plaukų augimąNorite palepinti savo plaukus? Suteikti jiems apimties, blizgėjimo, paskatinti augimą? Išmėginkite štai šiuos aliejus savo šukuosenai puoselėti. Kaip rašoma olwomen.com, įvairūs aliejai – tai, visų pirma, natūralios priemonės, o jeigu jas derinsite su sveiku gyvenimo būdu, tuomet sulauksite išties puikių rezultatų. Patariama aliejus tepti nuo plaukų šaknų iki galiukų, įtrinti į galvos odą, be to, juos galite palikti ir per naktį. Skirtingi aliejai turi skirtingą poveikį mūsų plaukams, – vieni drėkina, kiti šalina pleiskanas, suteikia plaukams blizgesio, o svarbiausia, skatina augimą, stabdo slinkimą ir pan. Štai ką verta išmėginti, jeigu norite užsiauginti ilgus plaukus.
daugiau
10 paprastų gudrybių, padėsiančių atsikratyti akių paburkimoPaburkusios akys – viena didžiausių moteriškojo grožio bėdų. „Maišeliai“ po akimis gali atsirasti ne tik dėl miego stokos, nuolatinio streso, vitaminų trūkumo ir linksmybių iki paryčių, bet ir dėl sutrikusios inkstų veiklos. Todėl jeigu šalia patinusių akių jus kamuoja juosmens skausmas, apsilankykite pas gydytoją.

Jeigu jus kankina akių paburkimas, atminkite kelias svarbias taisykles:

daugiau
Paburkę paakiai: kokios priežastys dažniausios?Sutikite, tai nėra mėgstamiausia jūsų išvaizdos detalė. Tačiau patinusios akys nėra tai, dėl ko vertėtų labai jaudintis, mano dermatologas Mike'as Swannas.

Žinodami priežastis, kodėl jūsų akys patinsta, ilgainiui galėsite tam užkirsti kelią, rašoma womenshealthmag.com.

daugiau
Nėra to blogo, kas neišeitų į gera: sirgusiųjų akne oda sensta lėčiauGeros naujienos žmonėms, kentėjusiems nuo aknės, – gali būti, kad jų oda sensta lėčiau nei su paprastaisiais spuogais nesusidūrusiųjų, – rašo healthday.com. Prieš keletą dienų dermatologijos žurnale „The Journal of Investigative Dermatology“ publikuoti britų studijos, kurioje dalyvavo daugiau nei 1200 dvynių (iš jų ketvirtadalis kada nors gyvenime susidūrė su akne), rezultatai.
daugiau
Kaip išsirinkti tinkamą grožio klinikąOdos puoselėjimui siūloma gausybė procedūrų, neapsiribojančių tik drėkinamuoju kremu ar agurkų kauke. Galite apsispręsti gydyti aknę, mažinti veido raudonį, slėpti išryškėjusius kapiliarus, randelius, šalinti apgamus. Oda gali būti atjauninama, stangrinama ar lyginama, bet svarbiausias klausimas – atliekamos procedūros kokybė. Grožio klinikos yra pati profesionaliausia pagalba, tačiau prieš skubant užsiregistruoti - štai 4 dalykai, į kuriuos privalu atkreipti dėmesį norinti išsirinkti kokybiškiausias paslaugas.
daugiau
Kodėl kai kurias moteris spuogai kamuoja visą gyvenimą?Spuogeliai gali rimtai apkartinti gyvenimą. Jie ne visada baigiasi paauglystėje – labai dažnai nemalonus jų šleifas velkasi ilgus metus ir nesiruošia pranykti. Nesvarbu, kad miegame ant šilkinių pagalvių, prausiame veidą kiekvieną dieną ir kitaip laikomės odos priežiūros režimo, vis tiek gali atsirasti spuogelių, rašoma womenshealthmag.com.
daugiau
281 - 290 iš 798 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke