24x7.lt
Žylantys plaukai. Kaip sustabdyti šį procesą?Ar žinote, kad stresas ir neigiamos emocijos pagreitina žilų plaukų atsiradimą? Išmokite atsipalaiduoti ir neimti visko giliai į širdį. Žilstantys plaukai – tai senėjimo požymis, su juo, deja, tenka susitaikyti. Tačiau plaukai, kaip ir oda, dėl neigiamų aplinkos veiksnių gali pradėti senti anksčiau laiko. Tinklalapis steptohealth.ru vardija priemones ir būdus, kurie gali padėti pristabdyti plaukų žilimą. Su amžiumi organizme mažėja dažančio pigmento melanino, tai natūralus procesas. Jo deficitas dažniausiai būna nulemtas amžiaus pokyčių, bet tam įtaką daro ir stresas, paveldimumas, klimato pokytis ar aplinkos užterštumas. Nors plaukų žilumas neveikia mūsų sveikatos, visgi dauguma stengiasi juos maskuoti.
daugiau
Kaip nepriaugti svorio šaltuoju sezonuRuduo ir žiema – pavojingas laikotarpis mūsų figūros linijoms. Kai orai atvėsta, mūsų organizmas, saugodamas save nuo sušalimo, pradeda kaupti riebalus. Be to, kai už lango lyja ar sninga, natūralu, kad mes mažiau judame. Blogas oras ir saulės stoka sukelia blogą nuotaiką ar netgi depresiją, o laimės hormonų trūkumas priverčia mus valgyti daugiau miltinių patiekalų, saldaus ir kaloringo maisto. Kaip prisitaikyti prie gamtos ciklo ir nepriaugti papildomų kilogramų?
daugiau
Jūsų nagai sluoksniuojasi ir lūžinėja? Sužinokite, ko trūksta organizmuiAr žinojote, kad žodis „manganas“ kilęs iš graikų žodžio, reiškiančio „magiją“? Pasak Oregono valstybinio universiteto, manganas vertas šio pavadinimo. Šis mineralas turi antioksidantų savybių ir yra reikalingas kaulų vystymuisi, žaizdų gijimui bei angliavandenių, amino rūgščių ir cholesterolio metabolizmui, rašoma remedydaily.com.
daugiau
Medaus stebuklas: kaip atsikratyti pilvukoMedus ne tik puiki priemonė, padedanti įveikti peršalimą, turinti gydomųjų savybių, bet ir nuostabus produktas, tinkantis grožio puoselėjimui. Medus idealiai tinka šveitikliams, kovoti su celiulitu, strijomis ir kitomis odos bėdomis, todėl norėdamos džiaugtis dailiu pilvuku, išmėginkite medaus įvyniojimus ir masažus. Meduje gausu vitaminų, mineralų, jis puikiai veikia virškinamojo trakto veiklą, netgi užkerta kelią onkologinių ir širdies ligų rizikai, kovoja su stresu, gerina miegą.
daugiau
Naminės kaukės nuo plaukų slinkimo: 6 efektyvūs receptaiPlaukų slinkimas – dažna problema, kuri ypač paūmėja rudenį. Įprastai žmogus per dieną netenka iki 120 plaukų, kas yra visiškai normalu. Jeigu plaukų išslenka vis daugiau (randate jų ant patalynės ar drabužių) arba sulėtėja jų augimas, siūlome išbandyti efektyvias namines kaukes.
daugiau
Kaip greitai atsiauginti plaukus? PatarimaiIlgi plaukai – daugelio moterų svajonė, tačiau ne visoms užtenka kantrybės juos atsiauginti. Darome klaidas juos prižiūrėdamos, džioviname džiovintuvu, pamirštame palepinti kaukėmis, šukuojame netinkamomis šukomis...

Į kokias plaukų priežiūros taisykles reikia susitelkti, kad mūsų šukuosena atrodytų puikiai, o patys plaukai ataugtų kuo greičiau? Sužinokite.

daugiau
Aknės suaktyvėjimas rudenį: priežastys ir patarimai, kaip prižiūrėti odąRudenį itin padaugėja aknės paūmėjimo atvejų – tai vasaros „dovana“. Deja, meškos paslaugą sau padarė merginos ir moterys, kurios mėgino naikinti spuogus kaitindamosi saulėje ar soliariume ir nenaudojo saulės apsauginių kremų. Kaip tinkamai prižiūrėti spuogų varginamą ir susigražinti sveiką ir gražią odą pasakoja prancūzų dermatologinės kosmetikos „Noreva Laboratoires“ atstovė, gydytoja Birute Glodenienė.
daugiau
Dėmės ant veido: kada verta sunerimti?Rudenį dažna moteris skundžiasi išryškėjusiomis pigmentinėmis dėmėmis ant veido. Jeigu vasarą neatsilaikėte pagundai degintis ar buvote pamiršę apsaugos nuo saulės (UVA/UVB) priemones, tikėtina kad rudenį pamatysite to pėdsakus. Ant veido, rankų, pečių ir iškirptės srityje gali atsirasti pigmentinių (dar vadinamų senatvinių) dėmių. Apie tai, su kokiais naujais odos pigmentacijos iššūkiais susiduria klientai Lietuvoje, pasakoja „Noreva Laboratoires“ atstovė, gydytoja Birutė Glodenienė.
daugiau
Veido odos priežiūra rudenį: naminiai veido odos šveitikliai, tonikai ir kaukėsAtėjus rudeniui svarbu nepamiršti, kad besikeičiančios oro sąlygos veikia ne tik mūsų vidinę savijautą, bet ir išorinį grožį. Jeigu vasaros metu odai aktualiausia buvo apsauga nuo UV spindulių, tai rudenį svarbu nepamiršti apie tinkamą odos valymą, maitinimą ir drėkinimą. Svarbu tai, kad šaltuoju metų laiku lengvus vasarinius kremus turėtų pakeisti riebesnės veido odos priežiūros priemonės. Šiuose kremuose turėtų būti augalinių aliejų, riebiųjų rūgščių ir kitų komponentų, kurie turėtų apsaugoti mūsų veidą nuo temperatūros svyravimų, vėjo ir šalčio.
daugiau
9 antistresiniai produktai, kurie padės išsaugoti grakščias kūno linijasDėl kasdien patiriamo streso valgymo įpročiai dažnai tampa nekontroliuojami, dėl ko auga svoris, o kartu su juo kyla nerimas ir nepasitenkinimas savimi. Tokiu atveju patenkame į užburtą ratą: iš darbo grįžtame išsekę ir susinervinę, o ranka taip ir tiesiasi prie šaldytuvo, kad galėtume save nuraminti ir apdovanoti už sunkią darbo dieną. Ieškodami lėkštėje trumpalaikio nusiraminimo, kenkiame ne tik figūrai, bet ir sveikatai. Trumpą pasisotinimą ir ramybę suteikiantys maisto produktai dažnai būna saldūs arba susidedantys iš angliavandenių. Pateikiame 9 maisto produktus, kurie ne tik nuramins, bet ir padės išsaugoti grakščias kūno linijas.
daugiau
271 - 280 iš 794 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke