24x7.lt
Ką daryti su odos pertekliumi, kuris atsiranda numetus daug svorio?Kaip atsikratyti odos pertekliaus, kuris kartais atsiranda netekus daug svorio? Ar oda sugeba susitraukti, kokios jos galimybės, ką galima padaryti, kad svorio sumažėjimo džiaugsmo netemdytų klostėmis kabanti oda? Remiantis užsienio spauda, pateikiame daug svorio netekusio Chriso Chugarto asmeninę patirtį. Kai sulaukiau 18 metų, pradėjau stambėti ir tai tęsėsi apie 3 metus. Neturiu jokio pasiteisinimo, kad tai hormoninis sutrikimas ar per didelis stresas, nulemtas intensyvių mokslų. Ne, tiesiog aš valgiau daug menkaverčio maisto: atsipalaidavau, išjungiau smegenis ir nutukau.
daugiau
7 požymiai, kad makiažą valote neteisingaiNorite dailios odos, spindinčių akių? Reikėtų atkreipti dėmesį į savo makiažo rutiną. Jeigu teko kada užmigti su makiažu, greičiausiai patyrėte, ką tai reiškia jūsų odai. Tačiau nusivalyti makiažą – tai pusė darbo. Reikia žinoti, kaip tą padaryti tinkamai. Štai paakių oda yra gerokai plonesnė, todėl jai reikia ypatingo atidumo ir priežiūros. O kokias dar klaidas darome? Sužinokite.
daugiau
Ivanka Trump: kaip trijų vaikų mama puoselėja savo figūrą? Mityba ir režimasKovo mėnesį pasaulį išvydo trečiasis Ivankos Trump (35 m.) vaikas, o trijų vaikų mama ir sėkminga verslininkė jau susigrąžino tobulas formas ir atrodo fantastiškai. Taigi kokia Ivankos Trump dietos paslaptis, jei ji išvis tokią turi? Išrinkto JAV prezidento Donaldo Trumpo iš pirmosios santuokos duktė pripažįsta, kad prieš susilaukdama vaikų valgė kaip paauglė – po kelis kartus per dieną valgydavo picą ir makaronus.
daugiau
Daržovių kaukės, kokių dar nebandėte: greita, ekologiška ir efektyvuRuduo mums dovanoja daug įvairiausių daržo gėrybių, kurias galima (o ir būtina) ne tik valgyti, bet ir panaudoti grožio puoselėjimui. Kas svarbiausia: šios kaukės yra ne tik visiškai natūralios, bet ir nereikalauja didelių išlaidų.
daugiau
Specialistas: atsikratyti dvigubo pagurklio sportas nepadėsDvigubas pagurklis ne vienai iš mūsų kelia nepasitenkinimą savimi, nenorą fotografuotis, žiūrėti į savo atvaizdą nuotraukose bei verčia kaklą slėpti megztiniuose aukšta apykakle. Kovai su šia problema galima rasti daugybę pratimų ir priemonių, tačiau pirmiausia reikia išsiaiškinti, dėl ko apskritai atsirado pagurklis, koks yra skirtingų priemonių veiksmingumas bei atitinkamai – kuriomis iš jų galime pasikliauti.
daugiau
ImageAr žinote, kiek sveiki jūsų plaukai? Atsakymas arčiau, nei galvojate. Išbandykite žemiau pateiktą metodą ir sužinokite, ar jūsų garbanos yra puikios būklės, ar joms reikėtų skirti šiek tiek daugiau dėmesio, pataria prevention.com.  Išpeškite kelis švarius ir įmeskite į stiklinę su 250 ml vandens. Jei plaukai plūduriuos paviršiuje – jų būklė gera. Jei plaukai skęs – turite „didelio poringumo“ problemą.
daugiau
Mergina metus nenaudojo dezodoranto, pakeitė mitybą – ir jokio nemalonaus kvapoGyvenimo būdo tinklaraštininkė Elyse Brautigam (22 m.) sako, kad jau visus metus nenaudoja jokio dezodoranto ir tikina, kad dėl to jos kūno kvapas netapo nemalonus. Savo paskutinėje vaizdo medžiagoje mergina aiškina, kad pasiryžo atsisakyti dezodorantų dėl krūties vėžio rizikos, kuri, teigiama, kyla dėl sudėtinių dezodorantų dalių. Nors mokslininkai apie tai, kad dezodorantų naudojimas sukelia vėžį, kalba prieštaringai.
daugiau
Greitoji pagalba suskeldėjusioms lūpoms: 4 receptaiGalime drąsiai teigti, kad laikas, paliekantis žymes veide, yra bene didžiausias visų moterų grožio priešas. Iki šių dienų su raukšlėmis moterys kovoja kaip išmanydamos: iš kartos į kartą perduodamais liaudiškais metodais ar klausydamos iš lūpų į lūpas keliaujančių patarimų. Tačiau kaip tarp jų nepasimesti ir pagal ką atsirinkti efektyviausią raukšlių gydymo metodą, pataria gydytojos dermatologės.
daugiau
Greitoji pagalba suskeldėjusioms lūpoms: 4 receptaiSuskeldėjusios, sausos ir žaizdotos lūpos – dažnas šaltojo sezono ir vėjuotų orų palydovas. Užklupus šiai bėdai, ne tik nedžiugina vaizdas veidrodyje, bet ir jaučiame skausmą, kai juokiamės ar netgi kalbame. Jeigu suskeldėjusių lūpų problema jus kamuoja ne tik šaltuoju sezonu, bet ir, pavyzdžiui, vasarą, gydytojai rekomenduoja į savo racioną įtraukti pakankamai vitamino B turinčių produktų: riešutų, žalumynų, viso grūdo duonos, kepenėlių. Norint išvengti šios nemalonios situacijos, įprasti lūpų balzamai ne visada padeda, todėl siūlome išbandyti paprastus, bet efektyvius naminius receptus suskilusioms lūpoms.
daugiau
Guodos Azguridienės patarimai: kokios priemonės padės išlaikyti sveiką ir skaisčią veido odąOda yra sveika tada, kai visame organizme yra palaikoma pusiausvyra, tačiau tai pasiekti nėra paprasta. Mūsų organizmas dažniausiai neveikia tobulai, taigi visada yra nesklandumų, kurie ant odos ir pasimato. Labiausiai oda reaguoja į alergijas. Bet alergija nėra odos liga. Alergija yra organizmo reakcija į jam nepatinkančias medžiagas ar kitus dirgiklius. Tik oda jas atspindi. Tos medžiagos gali patekti su maistu, su rūbais, daiktais, taip pat su kosmetikos priemonėmis. Ir nėra sugalvota jokių kitų būdų, kaip tik vengti alergenų bei dirgintojų, juos visokiais būdais prieš tai išsiaiškinus.
daugiau
261 - 270 iš 794 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke