24x7.lt
10 patarimų, kad plaukai atrodytų lyg ką tik iš kirpyklos. Būdai išvengti plaukų elektrinimosi ir riebalavimosiKiekviena moteris svajoja turėti gražius, tvarkingus, vešlius plaukus. Tačiau gražiomis garbanomis, ypač šaltuoju metu laiku, gali džiaugtis ne kiekviena daliosios lyties atstovė. Dažna moteris žino, ką reiškia ryte atsibusi su pasišiaušusiais, nepaklusniais, elektrintis linkusiais plaukais.
daugiau
Veido odos priežiūra žiemą: patarimai ir kaukių receptaiPaspaudus šaltukui, dažna moteris susiduria su nemaloniomis odos problemomis. Oda ima šerpetoti, atsiranda veido raudonis, jautrumas, veidą apgaubia kapiliarų tinklelis, o lūpos ima skaudančiai trūkinėti. Kaip turėtume rūpintis veido oda šaltuoju metų laiku?
daugiau
Nevalingų įpročių pasekmės – raukšlės veideNe vienai merginai ar moteriai, besirūpinančiai savo išvaizda, yra tekę patirti siaubą pastebėjus naują raukšlelę veide. Tačiau bėgantis laikas ir gyvenimo būdas jų su kiekviena diena palieka vis daugiau. Brangiausi kremai ar veido procedūros tik pristabdys raukšlių atsiradimą, tačiau laiko atgal neatsuks ir nepanaikins tų raukšlių, kurios atsiranda dėl ydingo mimikavimo įpročių. Žmonės, kartais net patys to nesuprasdami, savo emocingu kalbėjimu ir nuotaikų demonstravimu skatina veido raukšlių susidarymą.
daugiau
Didžiausios grožio klaidos žiemą: ko dabar reikia jūsų odai ir plaukams?Net ir nuoširdžiai besirūpindami savo išvaizda, kartais darome klaidų. Žiemą ypač svarbu odą bei plaukus prižiūrėti taisyklingai, nes netinkamos priemonės ir būdai gali ilgam pabloginti jų būklę. Pasak specialistų, didžiausi odos, plaukų ir nagų priešai žiemą yra šilto ir šalto oro kontrastai, drėgmės trūkumas bei netinkama priežiūra.
daugiau
7 mitai apie svorius kilnojančias moteris. Trenerio patarimaiSportui būdinga savita mitologija. Dauguma moterų, siekdamos suformuoti liekną ir gražią figūrą, tiki, kad kilnodamos svorius to niekada nepasieks. Atvirkščiai, – tik dar daugiau priaugs svorio ir suvyriškės. Įvairiausių mitų apie tai, kaip suformuoti gražų kūną, ką reikia daryti ir ko – ne, kokias treniruotes rinktis, yra girdėjusios bene visos sportuojančios moterys. Tad kaip atsirinkti informaciją, rasti tiesiausią kelią į tikslą ir greičiausiai pasiekti trokštamo rezultato?
daugiau
Grožio dieta – maistas žvilgančiai odai ir plaukamsJei jau išbandėte visus įmanomus kremus veidui ar balzamus plaukams, tačiau problemos tai neišsprendžia, ekspertų tikinimu, pats metas susimąstyti, ką dedate į burną ir praturtinti savo mitybą. Portalas „The Daily Mail“ į pagalbą pasitelkęs savo srities specialistus, pataria, kokius produktus derėtų vartoti, kad žvilgėtų ir oda, ir plaukai.
daugiau
Kodėl atsiranda žilų plaukų? Priežastys, kurios nesusijusios su genetikaDaugumai žmonių pirmieji žili plaukai įprastai pasirodo sulaukus maždaug 30 metų ir daugiau, tačiau priklausomai nuo rasės (kaukaziečiai žilti pradeda anksčiau nei, pvz., afroamerikiečiai) ir genetikos (jei tėvai ar seneliai pražilo anksčiau), nieko stebėtino, jei pirmųjų žilų plaukų atsiranda ir sulaukus 20 metų. Vis dėlto jei jūsų plaukai savo pigmentą pradeda prarasti anksčiau nei jūsų giminaičių, gali būti, kad tam įtaką galėjo padaryti ir tam tikri aplinkos veiksniai ar gyvenimo būdo faktoriai.
daugiau
Veido odos priežiūros taisyklės sulaukus 20, 30 ar 40 metųKalbant apie odos priežiūrą, svarbu atminti du dalykus – reguliarumas ir laikas. Kitais žodžiais tariant – norint turėti sveiką ir gražią odą, ja svarbu rūpintis reguliariai, būtina nepamiršti atsižvelgti ir į savo amžių. „Visuomet sakau, jei esate 20-ies, turite odą, su kuria gimėte, tačiau kai sulaukiate 50-ies, jūsų oda būna tokia, kokios nusipelnėte“, – tvirtina Niujorke dirbanti dermatologė Dendy Engelman. Specialistės tikinimu, tam tikros jūsų amžiuje reikalingos grožio priežiūros taisyklės gali padaryti didžiulį poveikį tam, kaip jūsų oda atrodys vėlesniame amžiuje.
daugiau
Didžiausios grožio klaidos žiemą, kurias darome kiekvienasNet ir nuoširdžiai besirūpindami savo išvaizda, kartais darome klaidų. Žiemą ypač svarbu odą bei plaukus prižiūrėti taisyklingai, nes netinkamos priemonės ir būdai gali ilgam pabloginti jų būklę. Pasak specialistų, didžiausi odos, plaukų ir nagų priešai žiemą yra šilto ir šalto oro kontrastai, drėgmės trūkumas bei netinkama priežiūra.
daugiau
Lazerinė depiliacija ar elektroepiliacija: kas geriau?Dažnai iš savo naujų klienčių susilaukiu klausimo, kas geriau – lazerinė depiliacija ar elektroepiliacija? Konsultuoja elektrologistė Santa Neimanaitė.

Šie abu metodai šalinti plaukelius yra veiksmingi; tam tikrais atvejais tinka plaukelius šalinti lazeriu, o kitu atveju – elektroepiliacija. Norėdama padėti jums nuspręsti, koks ilgalaikis plaukelių šalinimo būdas tinka, pateikiu informaciją apie abu šiuos metodus.

daugiau
251 - 260 iš 794 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke