24x7.lt
Ką reiškia raidės BB, CC, DD ir PP ant kremo indelio?Pirmieji BB kremai parduotuvių lentynose pasirodė vos prieš kelis metus, tačiau juos greitai pamėgo moterys. BB kremą sukūrė vokiečių dermatologas, jis buvo skirtas padėti odai susitvarkyti su mažais pažeidimais po gilių šveitimų ir dermatologinių procedūrų. Šios priemonės maskuoja ir drėkina. Kosmetikos gamintojai suskubo tobulinti šį gaminį. Dabar jau yra CC, DD, PP ir net EE kremų. Jų apžvalgą pristato tinklapis vajnoe.com
daugiau
Vyrų plastinės operacijos: kas lieka už chirurgo kabineto durų?Plastinės chirurgijos specialistai pastebi, kad plastinės operacijos visuomenėje jau nebėra tabu – žmonės nebesigėdija pripažinti, kad pakoregavo sau nepatinkančius kūno trūkumus ir vis atviriau apie tai prasitaria. Ir nors vyrams prireikia kur kas draugiau drąsos kreipiantis į grožio specialistą, keičiasi ir jų požiūris į kūno korekcijas. Tačiau apie kuriuos kompleksus dėl savo kūno vyrai nėra linkę kalbėti garsiai ir dėl ko plastinės chirurgijos specialisto kabineto slenkstį vis dar peržengia nedrąsiai?
daugiau
Būdai, kaip natūraliai padailinti sėdmenisTaip, dabar vis labiau populiarėja apvalus užpakaliukas, kurį moterys bando pasiekti pačiais įvairiausiais būdais – nuo plastinės chirurgijos operacijų, specialios aprangos iki intensyvaus sporto. Greičiausiai pritarsite, kad natūralūs būdai – patys sveikiausi ir naudingiausi mūsų figūrai bei ištvermei. Taigi, jeigu nesate patenkintos savo sėdmenimis, pats laikas juos sustiprinti, sutvirtinti raumenis, atsikratyti riebalų pertekliaus, vėl džiaugtis dailia figūra.
daugiau

Kaip turėtų atrodyti verslo moterys?Išvaizdai, kaip ir protiniams gebėjimams, tenka labai svarbus vaidmuo kuriant sėkmingą karjerą. Pasitempusi, tvarkinga ir save prisižiūrinti darbuotoja džiugina savo kolegų ir klientų akis. Žinoma, ateiti į darbą be makiažo negalima, nes nedažytas veidas ne visada sudaro valyvumo įspūdį. Tačiau pernelyg ryškus makiažas gali atrodyti per daug vulgariai. Todėl į pagalbą ateina taip vadinamas „ofisinis makiažas“. Jis, kaip taisyklė, santūrus, bet išraiškingas, paslepiantis trūkumus ir pabrėžiantis privalumus.

daugiau
Kodėl aknė neapleidžia net pasibaigus paauglysteiKas gali atsakyti, kodėl aknė moteris kankina net pasibaigus paauglystei? Nauja studija, neseniai publikuota „The Journal of the American Academy of Dermatology“, pateikė kelias užuominas, – skelbia healthday.com. Paprastieji spuogai (aknė) yra viršutinės plauko folikulo dalies liga, dažniausiai pasireiškianti veido, krūtinės, viršutinėje nugaros srityse.
daugiau
7 vitaminai ir mineralai, kurių reikai odai žiemąDidžiausias kūno organas – oda, apsaugo jį nuo ligų ir toksinų. Odos problemų atsiradimas dažnai susijęs su vidaus organų ir organizmo sistemų disfunkcija, bet kartais nepakankamas švytėjimas, sausumas ir kiti veido ir kūno odos trūkumai yra nepakankamos ir  netinkamos šio organo priežiūros pasekmė. Net žmonės su normalia Odos Būkle© dažnai žiemą turi problemų: oda pradeda pleiskanoti ir trūkinėti. Atšiauraus žiemos oro paveikti negalime, bet galime užtikrinti tinkamą odos priežiūrą. Jums reikės vitaminų ir mineralų, apie kuriuos pasakosime šiame straipsnyje.
daugiau
Žiema - palankiausias metas pasirūpinti savo odaŽiema yra palankiausias metas iš esmės pasirūpinti savimi ir savo oda. Tačiau dažnai moteris sulaiko klaidingas įsitikinimas, kad norint atgaivinti ar atjauninti odą, tam reikia skirti itin daug pastangų. Todėl gydytoja dermatologė primena, kad priemonių tam yra tiek naminių, tiek profesionalių, tereikia pasitelkti truputį fantazijos ir skirti šiek tiek laiko ir meilės sau, - skelbiama pranešime žiniasklaidai.
daugiau
15 įpročių, kurie itin kenkia jūsų išvaizdaiNors genetika vaidina nemažą vaidmenį mūsų išvaizdai, tačiau tai nėra vienintelis veiksnys. Labai dažnai ir patys galime paveikti senėjimo procesus.

Kaip rašo adme.ru, štai iš pirmo žvilgsnio visai nekaltų įpročių, kurie vagia mūsų jaunystę.

daugiau
Produktai, kuriuos patartina valgyti žiemą, kad oda būtų skaistesnėŽiemos metu reikėtų nepamiršti maitintis sveikai – mūsų organizmui reikia kuo daugiau vitaminų ir mineralų. Jų reikalauja ir mūsų oda, kurią žiemos oras paverčia sausa, pleiskanojančia, kamuojamą uždegimų. Tačiau tinkamas maistas, pasak holistinės dermatologės Jeanette Jacknin ir knygos „Smart Medicine For Your Skin“ autorės, gali pagerinti mūsų odos būklę, rašoma prevention.com. Kokius produktus ji rekomenduoja įtraukti į žiemos valgiaraštį?
daugiau
7 dažniausios lūpų šerpetojimo priežastys. Kalta gali būti net dantų pastaŽiemą, kai už lango spaudžia šaltukas, o patalpose – nuo šildymo išsausėjęs oras, susiduriame su to pasekmėmis – lūpų skeldėjimu ir šerpetojimu. Lūpos ypač jautrios žiemos šalčiams, saulės spinduliams, vėjui. Net jei visą dieną būnate tiktai jaukiame šiltame biure, žiemą greitai pastebėsite atsiradusį šerpetojimą, skilimus. Mat nuo šildymo greitai išsausėja oras, lūpos labai greitai ima skeldėti, o tada prasideda uždegimas, įskilimai, ima perštėti.
daugiau
241 - 250 iš 794 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke