24x7.lt
Kosmetikė: ilgalaikis makiažas gali atrodyti natūraliaiNepriekaištingas makiažas – kiekvienos veiklios, drąsios, savimi pasitikinčios moters įvaizdžio dalis. Tačiau ne visos turime laiko ir gebėjimų kasryt tobulai išryškinti savo veido bruožus. Laimė, grožio meistrai sugalvojo permanentinį makiažą.
daugiau
Krioterapija – šalčio jėga atkuria ir sveikatą, ir grožįVis dažniau pasigirsta nuomonių, kad odą sveikiau šaldyti, o ne šildyti. Šalčio procedūros naudingos ne tik sveikatai, bet ir grožiui. Jei slenka plaukai, vargina celiulitas ar pigmentinės dėmės, patariama išbandyti šalčio galią.
daugiau
Namų sąlygomis gamintas kūno šveitiklis – naudingesnisKas gali būti geriau už nušveistą, pamaitintą ir atgaivintą kūno odą? Neturite po ranka kūno šveitiklio? Neskubėkite pirkti, geriau pasigaminkite pačios – tai ir nauda, ir malonumas.
daugiau
Pamėgtos grožio procedūros: už ir priešReta moteris savo gyvenimą įsivaizduoja be įvairių grožio procedūrų, tačiau medikai ir kitų sričių specialistai ne visada pritaria mūsų pasirinkimui. Pažiūrėkime, ką jie sako apie soliariumus, depiliaciją ir kitas grožio procedūras.
daugiau
Visa tiesa apie dantų balinimąVisi svajojame apie akinamo baltumo šypseną, tačiau dėl genetikos ar gyvensenos nedažnas galime ja pasigirti. Todėl ir griebiamės natūralių balinamųjų priemonių ar skubame registruotis balinimo procedūrai odontologo kabinete.
daugiau
Kirpti ar nekirpti – štai kur klausimasSakoma, jei nori gyvenime ką nors pakeisti, pradėk nuo šukuosenos. Gerokai patrumpinti plaukai ar stilingi kirpčiukai akimirksniu pakeičia įvaizdį. Tačiau, kaip žinoti, ar verta griebtis žirklių?
daugiau
Speciali mankšta gražioms lūpoms!Vienintelė Lietuvoje sertifikuota „facebuilding“ trenerė-instruktorė Viktorija Baltramiejūnienė tvirtina, kad veido mankštos rezultatas yra veido sveikata, švytėjimas ir sveikesnė oda, o taip trokštama jaunystė – malonus šalutinis poveikis.
daugiau
7 produktai, padėsiantys sulieknėtiMoterys niekada nebūna patenkintos savo svoriu. Palengvėti bent keliais kilogramais, ko gero, neatsisakytų nė viena. Kaip tai padaryti be alinančių dietų ir treniruočių? Kasdienį racioną papildykite šiais riebalus tirpdančiais ir medžiagų apykaitą spartinančiais produktais.
daugiau
Plaukeliai ant veido: dažnas klausimas – ar aš normali?Plaukeliai ant veido – dažnas moterų rūpestis, tačiau apie jį vis dar kalbama tik pašnibždomis. Dailiosios lyties atstovės gėdijasi prisipažinti su tuo susiduriančios, o gydytoja dermatologė pastebi, kad ant veido augantys plaukeliai ir jų depiliacijos klausimai pacientėms yra didesnis tabu nei intymiausiose kūno zonose. Tad kaip su šia bėda kovoja dailiosios lyties atstovės ir kada reikėtų būti atsargesnėms, kad nepažeistų jautrios veido odos?
daugiau
Vartotojai abejoja, ar nagų specialistų teikiamos paslaugos atitinka higienos standartusNet 65 proc. manikiūro bei pedikiūro paslaugomis besinaudojančių gyventojų abejoja, ar jiems šios paslaugos teikiamos tinkamai dezinfekuotais ir sterilizuotais instrumentais. Tokį faktą atskleidė šių metų pradžioje tyrimų bendrovės „Norstat LT“ atlikta gyventojų apklausa. Beveik penktadalis apklaustųjų teigė, jog niekada nėra matę, kaip po sterilizacijos išpakuojami nagų priežiūros procedūroms naudojami įrankiai, nors pagal higienos normos reikalavimus, grožio specialistai tai padaryti privalo būtent klientams matant.
daugiau
231 - 240 iš 794 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke