24x7.lt
Maistas, kuris sendina. Atsisakyti ar riboti?Senėjimo faktas gyvenime neišvengiamas. Tačiau nors ir senstame, kai ką galime padaryti, kad šį procesą sulėtintume. Pradėti reikia nuo maisto, nes yra produktų, kurie neprideda jaunystės.
daugiau
„Stebuklingi“ šampūnai nuo plikimo - ne išeitisPlaukų slinkimas, retėjimas ir plikimas – itin dažna problema, galinti pasireikšti bet kuriame amžiuje. Didžiausia klaida, pasak specialistų, - bandyti susigrąžinti plaukus kosmetikos priemonėmis. „Užuot išsiaiškinę tikrąsias plaukų netekimo priežastis, moterys ir vyrai dažnai ieško „stebuklingo“ šampūno, kuris sustabdytų plaukų slinkimą ar išspręstų kitas galvos odos problemas.
daugiau
Išmaniosios pėdkelnės – apie tokias dar negirdėjotePėdkelnių funkcija jau seniai nėra tik šildyti kojas. Skirtingi jų modeliai gali paslėpti figūros trūkumus, išryškinti privalumus, apsaugoti nuo negalavimų bei masažuoti. Pasižvalgykite, kokia yra išmaniųjų pėdkelnių įvairovė.
daugiau
5 pratimai, padėsiantys padailinti sėdmenisŠiuolaikinis žmogus daug laiko praleidžia sėdėdamas. Deja, nuolatinis sėdėjimas sėdmenis daro plokščius. Tačiau kiekviena moteris nori džiaugtis tvirtais ir gražiais sėdmenimis. Štai keletas pratimų, padėsiančių juos padailinti.
daugiau
Kaip prižiūrėti sausą kūno odą: tiesa ir mitaiNors visuomenės žinios apie sveikatą bei grožį nuolat auga, sveikatos specialistai vis dar teigia susiduriantys su plačiai paplitusiais odos priežiūros mitais. Daugelis jų supa ir bene dažniausiai pasitaikančią kūno odos problemą – sausumą, pasireiškiantį sudirgimu, niežėjimu ar pleiskanojimu.
daugiau
5 mitai apie celiulitąKai kurie specialistai apelsino žievelę ant odos vadina ne liga, o netikruoju celiulitu. Ir teigia, kad tai tiesiog rodo normalią moters estrogenų gamybą ir vaisingą būvį. Tikras ar ne, celiulitas mums nepatinka, todėl norime jo atsikratyti. Išsiaiškinkime, ar mūsų žinios teisingos.
daugiau
Pavasaris už lango: kodėl sporto klubą verta iškeisti į lauką?Atėjus pavasariui, besitreniruojantiems sporto klube verta pasvarstyti treniruotes perkelti į lauką. Grynas oras – bene didžiausias sporto lauke privalumas. Tam, kad tuo įsitikintumėte, pateikiame penkis argumentus, kodėl treniruotės lauke yra puiki alternatyva sporto klubams.
daugiau
Odos gydytoja: su problemine oda susitaikyti nereikiaOdos sausumas, pasireiškiantis sudirgimu, niežėjimu ar pleiskanojimu – bene dažniausiai pasitaikanti problema, su kuria susiduria odos ligomis sergantys žmonės. Įvairūs odos pažeidimai neretai pasireiškia ir varginant endokrininės sistemos ligoms, pavyzdžiui, diabetui. Nors didelė dalis visuomenės vis dar mano, kad sergančio žmogaus oda tiesiog negali būti graži, vaistininkė Gintė Narušytė ir Inovatyvios dermatologijos centro gydytoja dermatovenerologė Inga Kisielienė skatina netikėti mitais.
daugiau
Asmeninė trenerė: „Šortukus gali nešioti ir 40-metės“Su asmenine trenere, Pasaulio fitness bikini čempionato bronzos medalio laimėtoja Olga Grinskis, kalbame apie tai, ką gali sportas, ir kodėl, norint pasiekti akivaizdžių rezultatų, geriausia kreiptis į asmeninį trenerį.
daugiau
Per liesa! Kaip priaugti svorio?Ne vienai merginai kyla problema, kaip numesti svorio. Visgi yra tokių žmonių (apie 5 proc.), kurie niekaip negali priaugti net kelių kilogramų, kad ir ką valgytų. Specialistai tikina – kai kada priaugti sunkiau, nei numesti.
daugiau
221 - 230 iš 794 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke