24x7.lt
Populiariausi depiliacijos būdai: kokį rinktisNepageidaujamų plaukų šalinimas – šiuolaikinės moters kasdienybė. Visgi esant nemažai pasiūlai ir tobulėjant technologijoms, kartais pasimetame informacijos gausoje. Kokį būdą rinktis ir kuo jie skiriasi?
daugiau
Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas: „Kremo nuo raukšlių nepakanka“Su „DR Klinikos“ plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytoju Renaldu Vaičiūnu kalbamės apie visų moterų siaubą – raukšles. Gydytojas pastebi, kad nepageidautinos linijos veide neretai išryškėja vos perkopus 20-metį, todėl nenuostabu, kad į specialistą kasdien kreipiasi moterys su prašymu grąžinti jaunystę.
daugiau
Odos priežiūros specialistė: atgaivinti pavargusią odą galima ir namuosePavasariui įsibėgėjus, dažną žmogų vargina nemalonūs simptomai – susilpnėjusi imuninė sistema, nuovargis ar nervingumas. Sveikatos specialistai patvirtina - šiuo metų laiku kenčia ne tik bendra organizmo savijauta, bet ir išvaizda. Itin daug klausimų, kaip atgaivinti pavargusią ir papilkėjusią veido odą, ir, kaip tą padaryti greičiausiai ir efektyviausiai, sulaukiama vaistinėse, - skelbiama pranešime žiniasklaidai.
daugiau
Universalusis kokosų aliejus: 10 būdų jį panaudotiKokosų aliejus – vienas universaliausių produktų visame pasaulyje. Niekaip nepavyktų sugalvoti jokio kito, kurį dešimtimis skirtingų būdų būtų galima naudoti buityje, medicinoje, kulinarijoje ir, žinoma, grožio srityje. Išsiaiškinkime, kaip kokosų aliejus gali praversti gražinantis. Daugelis mokslinių tyrimų rodo, kad kokosų aliejus pasižymi įvairiomis gydomosiomis, organizmo darbą gerinančiomis ir ligas užkertančiomis savybėmis. Tai pat juo sėkmingai galima pakeisti bent dešimtį kosmetikos ir higienos priemonių.
daugiau
Kvepalų gamyba namuose: nesudėtingas ir malonus procesasLakstote po parduotuves ieškodami, kokius gardžiau kvepiančius, malonesnio aromato kvepalus galėtumėte įsigyti? Tačiau ar nepamirštate, kad viskas – iš gamtos ir susikurti jų galite ir namie. Tereikia žinoti, kokių ingredientų reikia, ir galite kibti į darbus.
daugiau
Masažuotojas iš Egipto: „Celiulitu vis dažniau skundžiasi jaunos ir lieknos merginos“„Nustebtumėte pamatę, kokio grožio, lieknumo ir grakštumo moterys į masažo salonus atvyksta ne pasilepinti procedūromis, o rimtai padirbėti tam, kad atsikratytų celiulito“, ‒ pasakoja Lietuvoje gyvenantis egiptietis masažuotojas Ašrafas. Pasak jo, keista, kad visuomenėje vis dar gajus stereotipas, jog celiulito problema kamuoja tik vyresnes ir apkūnesnes moteris.
daugiau
Norite ilgų plaukų? Prisiminkite auksines grožio taisyklesDaugelis merginų ir moterų nori užsiauginti ilgus plaukus, tačiau kai kurioms tai padaryti niekaip nepavyksta. O padėti gali paprasti dalykai, tik juos dažnai pamirštame. Pasinaudokite auksinėmis taisyklėmis ir galėsite džiaugtis ilgais plaukais!
daugiau
Pabudote patinusiais paakiais? Virtuvėje yra produktų, kurie padės atgauti grožįTamsūs ar po nakties patinę paakiai kamuoja ne vieną. Turint šią problemą reikia ją spręsti. Padės ne tik maskuojamosios priemonės. Daug ką rasite savo virtuvėje.
daugiau
Kaip atskirti gerą manikiūro specialistą nuo prasto?Norėdamos turėti nepriekaištingą manikiūrą, ieškome geriausio specialisto. Tačiau dažnai moterims tenka nusivilti: kai kurios iš salono išeina pažeistomis odelėmis, o manikiūras ilgai nesilaiko. Sertifikuota manikiūro meistrė Aida Martyniukienė sako, kad reikia pasidomėti, kam patikėsite rankas: peržiūrėti atliktų darbų nuotraukas, išsiaiškinti, ar specialistas tobulinasi.
daugiau
Graži ir be saulėsPavasaris įsibėgėja, o ir vasara ne už kalnų, tačiau pasilepinti saulės voniomis galėsime dar tikrai negreit. Laimė, yra būdų, kaip džiaugtis auksiniu įdegiu. Šaltuoju metų laiku įgautą blyškumą paslėpti galima savaiminio įdegio priemonėmis, naudojant natūralius produktus arba dekoratyvinę kosmetiką.
daugiau
211 - 220 iš 794 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke