|
Zell Oxygen Plus fermentinės mielių ląsteles Dr. Wolz 250mlMaisto papildas |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Zell Oxygen® plus Dr. Wolz nėra atskirų medžiagų mišinys, tai - bioaktyvus produktas su fermentinėmis mielių ląstelėmis Dr. Wolz®, kurių teigiamas poveikis organizmui yra įrodytas moksliškai. Šios ląstelės savo struktūra labai panašios į žmogaus ląsteles, todėl labai lengvai ir greitai organizmo įsisavinamos. Jos yra gaunamos Dr. Wolz sukurtos keletą dienų trunkančios fermentacijos deguonimi metu. Šis procesas unikalus tuo, kad užtikrina fermentinių mielių ląstelių biologinį aktyvumą. Jos įsisavina kruopščiai atrinktas gyvybiškai svarbias ir apsaugines medžiagas (1, 2, 3) ir tokiu būdu tampa ypatingai veiksmingais biologiškai aktyvių medžiagų pernešėjais. Kadangi fermentinės mielių ląstelės Dr. Wolz® fermentacijos metu nekaitinamos ir nedžiovinamos, daugelis medžiagų išlieka natūraliai aktyvios ir pasižymi itin geru biologiniu įsisavinimu.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Kraunama e-parduotuvių informacija... |
Zell Oxygen Plus fermentinės mielių ląsteles Dr. Wolz 250ml |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Informacinis lapelis | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zell Oxygen® plus Dr. Wolz Maisto papildas
Fermentinės mielių ląstelės
Zell Oxygen® plus Dr. Wolz nėra atskirų medžiagų mišinys, tai - bioaktyvus produktas su fermentinėmis mielių ląstelėmis Dr. Wolz®, kurių teigiamas poveikis organizmui yra įrodytas moksliškai. Šios ląstelės savo struktūra labai panašios į žmogaus ląsteles, todėl labai lengvai ir greitai organizmo įsisavinamos. Jos yra gaunamos Dr. Wolz sukurtos keletą dienų trunkančios fermentacijos deguonimi metu. Šis procesas unikalus tuo, kad užtikrina fermentinių mielių ląstelių biologinį aktyvumą. Jos įsisavina kruopščiai atrinktas gyvybiškai svarbias ir apsaugines medžiagas (1, 2, 3) ir tokiu būdu tampa ypatingai veiksmingais biologiškai aktyvių medžiagų pernešėjais. Kadangi fermentinės mielių ląstelės Dr. Wolz® fermentacijos metu nekaitinamos ir nedžiovinamos, daugelis medžiagų išlieka natūraliai aktyvios ir pasižymi itin geru biologiniu įsisavinimu. Sudedamosios dalys: fermentinės mielių ląstelės Dr. Wolz® (62 %), vaisių (apelsinų, ananasų, greipfrutų, citrinų, šaltalankių) sulčių koncentratas, obuolių sultys iš obuolių sulčių koncentrato, deaktyvuotos sausos mielės, medus, kviečių gemalų aliejus, malpigijos (acerola vyšnių) sulčių milteliai, vitaminas E (augalinės kilmės RRR-α-tokoferolis), cinko mielės (mielės, cinko citratas), natūralios kvapiosios medžiagos, seleno mielės, niacinas (nikotinamidas), pantoteno rūgštis (kalcio D-pantotenatas), vitaminas B2 (riboflavinas), vitaminas B6 (piridoksino hidrochloridas), vitaminas B1 (tiamino hidrochloridas), biotinas (D-biotinas), vitaminas B12 (cianokobalaminas).
* - Referencinė maistinė vertė procentais Nurodytos vertės priklauso nuo natūralių produktų skirtumų. Be glitimo, laktozės, želatinos, dažiklių ir konservantų.
Zell Oxygen® plus Dr. Wolz vartojimas Zell Oxygen® plus Dr. Wolz yra koncentratas. Paros dozė – 20-30 ml (2-3 pilni valgomieji šaukštai) – turėtų būti skiedžiama su 200-270 ml Jums patinkančio nekaršto gėrimo (pvz., obuolių sultimis) ir suvartojama valgio metu arba po valgio visa iš karto arba per kelis kartus. Prieš vartojimą gerai suplakti! Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Zell Oxygen® plus Dr. Wolz laikymas Laikyti 4–25 °C temperatūroje. Atidarytą buteliuką laikyti šaldytuve. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Ant pakuotės nurodytam tinkamumo vartoti laikui pasibaigus maisto papildo vartoti negalima.
Grynasis kiekis: 250 ml
Partija: nurodyta ant kartoninės pakuotės lipduko Geriausias iki ... : nurodyta ant kartoninės pakuotės lipduko
Zell Oxygen® plus Dr. Wolz sudėtyje yra 12 % tūrio natūralios fermentacijos alkoholio. Netinka vartoti vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims bei žmonėms, turintiems priklausomybę alkoholiui.
|