24x7.lt

„Blend-a-med“ pasiūlė naują sprendimą (8997/0) 

Blend-a-medNuo dantis ėdančių bakterijų apsaugantis, tvirtesnis emalis šiandien jau virsta realybe. Po ilgų ir kruopščių tyrimų sukurta nauja specializuota dantų pasta „Blend-a-med Complete 7 Expert Enamel Protection“, skirta kasdienei priežiūrai visiems, siekiantiems sustiprinti pažeistą emalį. Emalis – pirmoji gynybinė linija, sustabdanti dantims kenkiančias bakterijas, kurios cukrų paverčia dantį ėdančiomis rūgštimis. Tad „Blend-a-med Complete 7 Expert Enamel Protection“ sukurta siekiant suteikti visapusišką emalio apsaugą.

„Dantų emalis yra svarbiausia danties dalis, apsauganti nuo dantų gedimo, todėl jo priežiūrai turi būti skirtas ypatingas dėmesys. Be to, sveikas ir nepažeistas emalis užtikrina ir natūraliai baltą šypseną. Vis dėlto norisi pabrėžti, kad šis kiečiausias žmogaus kūno audinys gali netekti mineralų, suminkštėti, kartu sumažindamas ir dantų atsparumą ėduoniui. Nuo tokio emalio „susidėvėjimo“ ir galimų įtrūkimų apsaugos tinkama dantų pasta“, – sakė Kauno medicinos universiteto klinikos odontologė Julija Narbutaitė.

Anot jos, dantų emalį gali žaloti pernelyg stiprus jų brūžinimas dantų šepetėliu, o gazuotų gėrimų ir maisto produktų, dėl kurių susidaro rūgštys, vartojimas skatina dantų paviršiaus irimą. Dažnai ir daug valgant saldumynų, tačiau nevalant ar netinkamai valant dantis, lengvai gali išsivystyti dantų ėduonis, kuris pirmiausiai pažeidžia emalį.

Blend-a-med Complete 7 Expert Enamel ProtectionDantų pasta „Blend-a-med Complete 7 Expert Enamel Protection“ sukurta pagal naują formulę su Fluorisil™. Fluorisil™  turi didelį fluorido kiekį ir padeda padidinti emalio atsparumą dantis ėdančioms bakterijoms. Naujos formulės dėka siekiama, kad kalcį ir fosforą emalis lengviau įsisavintų, būtų atstatomas mineralų lygis - taip pažeistas emalis taptų stipresnis.

Be to, dantų pastoje naudojama moderni silicio technologija užtikrina, kad bus ne tik kruopščiai išvalomi dantys, bet ir pašalinamos dėmės, esančios ant emalio. Į visapusišką dantų pastą įeina ir pirofosfatas, padedantis užkirsti kelią dantų akmenims. Išsamiais klinikiniais tyrimais įrodyta, kad šia dantų pasta puoselėti šypseną ir tvirtinti emalį saugu kiekvieną dieną.
Visapusę emalio apsaugą užtikrinančią dantų pastą „Blend-a-med Complete 7 Expert Enamel Protection“ pristato tarptautinė kompanija  „Procter&Gamble“. Specializuota dantų pastų linija „Blend-a-med Complete 7 Expert“ sukurta didžiausioms odontologinėms problemoms spręsti. „Blend-a-med Complete 7 EXPERT GUMS PROTECTION“ skirta emalio ir dantenų apsaugai, o dantų pasta „Blend-a-med EXPERT SENSITIVE“ – ¬¬dantų jautrumo mažinimui.
Blend-a-med Complete 7 Expert
Linijos „Blend-a-med Expert“ dantų pastos:

Dantų pastos „Blend-a-med Complete 7 Expert ENAMEL PROTECTION“ formulė su Fluorisil™ padeda stiprinti pažeistą dantų emalį ir palaiko jo remineralizaciją. Fluorisil™ turi didelį fluorido kiekį, kuris atsiranda jau valymo metu. Sudėtyje esantis pirofosfatas ir modernios silicio technologijos kruopščiai išvalo dantų emalį, panaikina ant jo susidariusias dėmes, užkerta kelią dantų akmenims.

Dantų pasta „Blend-a-med Complete 7 EXPERT GUMS PROTECTION“, siekiant apsaugoti dantenas, sukurta naudojant alavo fluoridą ir natrio heksametafosfatą. Ši dantų pasta užkerta kelia bakterijų kaupimuisi ir padeda kovoti su dantenų problemomis.

Be „Blend-a-med Complete 7 Expert“ linijos, pristatoma nauja dantų pasta „Blend-a-med EXPERT SENSITIVE“, kuri padeda sumažinti dantų jautrumą. Jos sudedamoji dalis kalio nitratas užtikrina dantų jautrumo mažinimą.

Daugiau informacijos:
Skaistė Sruogaitė
„Procter&Gamble Services LT“  viešųjų ryšių vadovė
el.p.







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke