24x7.lt

Kaip išsirinkti odontologą ir kliniką, kad netektų gailėtis? (153/0) 

Kaip išsirinkti odontologą ir kliniką, kad netektų gailėtis?Šiuo metu Lietuvoje veikia daugiau nei 2 tūkst. odontologijos klinikų – nuo nedidelių kabinetų, kuriuose dirba vienas odontologas, iki didelių, praktiškai visas odontologines paslaugas teikiančių klinikų ir centrų, kuriuose pacientų laukia kelios dešimtys itin aukštą kvalifikaciją turinčių, skirtingose odontologijos srityse besispecializuojančių gydytojų. Visų šių klinikų misija viena ir ta pati – padėti pacientams išspręsti kamuojančias odontologines problemas.

Vis dėlto, gydymo kokybė, teikiamas dėmesys ir kruopštumas kiekvienoje įstaigoje skiriasi. Tai lemia klinikos aplinka, specialistų praktinė patirtis, naudojamos technologijos, kvalifikacijos ir daugybė kitų faktorių. Į kokius veiksnius atkreipti dėmesį renkantis odontologijos kliniką ir gydytoją, kad sulauktumėte veiksmingos pagalbos ir norėtumėte vėl sugrįžti? Atsakome!

Gydytojų kompetencijos

Ieškant geriausio gydytojo, verta plačiau pasidomėti apie Jus sudominusios klinikos komandą. Naudingų žinių apie gydytojus galite rasti klinikos puslapyje bei internete. Kompetentingas odontologas turi pasižymėti tam tikromis kompetencijomis: sužinokite, kur ir kokius mokslus baigė gydytojas, ar reguliariai atnaujina savo žinias, kelia kvalifikaciją kursuose ir seminaruose. Taip pat įvertinkite gydytojo darbo patirtį, pacientų atsiliepimus. Tai leis jaustis saugiai gydymo metu ir padės pasiekti išties gerų rezultatų!

Bendravimo kultūra

Kaip išsirinkti odontologą ir kliniką, kad netektų gailėtis?Tikriausiai sutiksite su mintimi, kad odontologo profesionalumą lemia ne tik jo kvalifikacijos, parašyti moksliniai darbai ir dalyvavimas tarptautinėse konferencijose bei seminaruose. Ne mažiau svarbu ir tai, kaip gydytojas bei visa klinikos komanda bendrauja su pacientais.

Vizito metu jaučiamas nuoširdus personalo rūpestis, pateikiama detali informacija apie gydymą, atsakymai į visus kylančius klausimus, lygiavertis bendravimas su pacientu ir galimybė savarankiškai priimti su Jūsų sveikata susijusius sprendimus – būtent tai, ko verta ieškoti renkantis gydytoją odontologą.

Klinikos vieta ir darbo laikas

Dairantis geriausios gydymo įstaigos, rekomenduojama įvertinti jos atstumą nuo Jūsų namų ar darbovietės. Tai leis paprasčiau planuoti apsilankymus pas odontologą. Taip pat svarbu, kad klinika dirbtu Jums patogiausiu laiku, todėl nepamirškite įvertinti ir darbo valandų, kurios dažniausiai nurodomos įstaigos internetiniame puslapyje. Didelis privalumas, jeigu klinika dirba ir savaitgaliais ar iki vėlaus vakaro – lankstus darbo laikas praverčia prireikus skubios odontologo apžiūros: netikėtai suskaudus dantį, patyrus traumą ir pan.

Įvertinkite klinikos aplinką

Nors esminis faktorius renkantis gydymo įstaigą ir odontologą yra specialisto kompetencijos, klinikos aplinka taip pat verta atskiro dėmesio. Iš to, kaip pasitinkami ir priimami lankytojai, galima nemažai pasakyti apie klinikos požiūrį į pacientus.

Idealiu atveju, odontologijos klinikoje laukia maloni, estetiška aplinka, kuri atitinka visus švaros ir higienos reikalavimus bei kelia teigiamas emocijas. Raminanti muzika, malonūs klinikos administratoriai, pastelinėmis spalvomis nudažytas laukimasis su minkštasuoliais – tai pranašumai, kurie sukurs jaukumą, padės nusiraminti ir vizitą pas gydytoją pasitikti su šypsena.

Radote Jums geriausią specialistą ir odontologijos kliniką? Tuomet pats metas registruotis pirmajam vizitui!

Jeigu norite greitai ir visam laikui išspręsti kamuojančią problemą, atlikti profesionalią burnos higieną ar profilaktinę patikrą, Jūsų laukia „Šeimos odontologijos klinika”. Tai moderniai įrengta klinika, kurioje teikiamos plačios gydymo paslaugos suaugusiems ir vaikams: dantų implantacija, protezavimas, burnos chirurgija, estetinė odontologija ir dar daugiau. Naudojame kokybiškas medžiagas ir naujausias technologijas. Klinikoje dirba profesionalūs, draugiški ir švelnūs gydytojai, kurie padės pamiršti dantų gydymo baime. Užtikrinsime Jūsų komfortą vizito metu ir visada pasieksime suplanuotų rezultatų!







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke