24x7.lt

Kanapių aliejaus nauda Jūsų grožiui (458/0) 

Kanapių aliejaus nauda Jūsų grožiuiPaskutiniu metu labai daug kalbama apie gamtos turtus, kurie padeda žmogui būti sveiku bei gražiu. Vis mažiau dėmesio skiriama sintetiniams gaminiams, kurie net vadinami atgyvena, kuri neatsiperka arba padeda pasiekti tik trumpalaikį efektą. O norisi, žinoma, ne to.
 
Viena geriausių grožio puoselėjimo priemonių yra kanapių sėklų aliejus, kurį galite įsigyti zaliasisauksas.lt. Nors dažniausiai minimos gydomosios šio aliejaus savybės, tačiau reikia nepamiršti, kad jos daro įtaką ir žmogaus išvaizdai.
 
Pagalba Jūsų plaukams
 
Pirmiausia kanapių aliejus yra naudojamas plaukų grožiui puoselėti. Galima ne tik gerti jį, vartoti su maistu, tačiau taip pat ir daryti plaukų kaukes. Tiesiog tepti ant plaukų bei galvos odos arba dar papildomai sumaišyti su medumi arba kiaušiniais, kurie kartu suteikia plaukui daugiausia naudos, pamaitina jį.
Daugelis moterų patvirtina, kad po tokios kaukės plaukai tampa ne tik elastingesni, tačiau ir pustesni, jie atrodo kaip ką tik iš kirpyklos, kadangi žvilga, traukia akis.
 
Odai reikia drėgmės
 
Kanapių aliejus yra puiki pagalba ne tik plaukams, tačiau taip pat ir odai. Jai labai reikia drėgmės ir aliejus tai gali užtikrinti. Ir tokiu atveju, kai jis yra tepamas ant odos, ir tokiu atveju, kai ji drėkinama iš vidaus, tai yra aliejus vartojamas kaip maisto sudėtinė dalis. Bet kuriuo atveju jau po savaitės, kitos - rezultatas bus ir Jūsų oda jums padėkos.
 
Vartojimo niuansai
 
Kaip jau supratote - galima vartoti tiek iš vidaus, tiek iš išorės, tad kiekvienas renkasi jam labiausiai tinkamą variantą. Tačiau akivaizdu, kad visada geriausia derinti abu vartojimo būdus, kadangi tuomet efektas bus didžiausias ir tuo pačiu Jūsų grožis atsispindės per natūralumą. Nuostabu, kaip šiais laikais kerėti kitus savo išvaizda yra paprasta.
 
Reguliariai naudojant ir vartojant kanapių aliejų pavyks ne tik gražiau atrodyti, tačiau taip pat ir kur kas geriau jaustis. Svarbiausia - sertifikuotas, aukštos kokybės aliejus ir, žinoma, nuolatinis jo vartojimas, kadangi po vienų arba dviejų kartų išgeriant po šaukštą - rezultato taip greitai nebus.

 







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke