24x7.lt

Dantų balinimo paslaugų prieinamumas (162/0) 

Dantų balinimo paslaugų prieinamumasDantų balinimas – tai priemonių kompleksas, kurio tikslas – keletu tonų pašviesinti dantų emalį. Estetinei odontologijai priklauso bet koks balinimas, tačiau procedūrų paprastomis pavadinti negalima – joms reikalingas aukštos kvalifikacijos gydytojas ir visų sąlygų laikymasis.

Dantų balinimo privalumai:

  • Aukštas rezultatas per vieną seansą.
  • Nereikia reabilitacijos.
  • Prieinamą dantų balinimo kainą

Dantų balinimo trūkumai:

  • Dantys gali prarasti natūralią spalvą, tapti „per balti“.
  • Padidėja jautrumas karštam ir šaltam maistui.
  • Kyla emalio plonėjimo ir remineralizacijos poreikio pavojus.
  • Poveikis trunka ne ilgiau kaip 5-6 metus.

Airflow dantų balinimas

Populiariausias, įperkamas ir saugiausias dantų balinimo būdas – Air Flow technologija arba mechaninis dantų balinimas smėliasrove. Formaliai tai daugiau pažangi profesionali valymo sistema, ne balinimas, o tiesiog apnašų šalinimas. Tačiau būtent ji leidžia per trumpą laiką pašviesinti emalį 2–3 tonais, išlaikant natūralų atspalvį.

Dantų balinimas kabinete trunka ne ilgiau kaip 30 minučių, kurios metu specialiu aparatu įpurškiama oro srove ir mažytėmis abrazyvinėmis silicio dioksido dalelėmis nuvalomas dantų paviršius. Apnašos šalinamos kuo subtiliau, skausmo malšinti daugeliu atvejų nereikia, anestetikas tepamas tik pacientui pageidaujant.

Ultragarsinis dantų balinimas

Ultragarsinis balinimas laikomas pažangesne technologija. Prietaisas, kuriuo atliekama procedūra, primena irigatorių, tik vietoj skalavimo priemonės užpildomas specialus balinimo skystis. Antrasis etapas – raminamojo ir stangrinamojo gelio užtepimas emalio jautrumui sumažinti. Sesija trunka tik apie 30 minučių.

Zoom dantų balinimas

Zoom dantų balinimas - tai moderni fotobalinimo technologija, kurios metu ant dantų paviršiaus užtepamas šviesinantis gelis, kurį katalizuoja specialiai sukurtos halogeninės lempos šviesa. Skirtingai nuo ankstesnės kartos ZOOM 3, ketvirtoji versija emalį veikia švelniau ir greičiau, o rezultatai yra geresni.

Optimalus laikas tarp seansų yra 2 metai. Per šį laikotarpį emalis turi laiko visiškai atsistatyti, o jei nesilaikysite kasdienių dantų priežiūros taisyklių, netrukus prireiks pakartotinio aparatinio balinimo.

Dantų balinimo kainos

Konkrečios dantų balinimo kainos priklauso nuo procedūros tipo, naudojamos technologijos ir pačios klinikos. Remiantis geraklinika.lt dantų balinimo kainomis 2021 m. Lietuvoje:

  • Dantų balinimas Airflow sistema kaina: nuo 35 EUR
  • Dantų balinimas kapomis kaina: nuo 60 EUR
  • Dantų balinimas Philips Zoom sistema kaina: nuo 200 EUR
  • Dantų balinimas ZOOM sistema kaina: nuo 140 EUR

Aktualias dantų balinimo kainos Lietuvoje galite rasti Geraklinika.lt tinklapyje.

 







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke