24x7.lt

5 priežastys, kodėl verta atlikti krūtų mažinimo operaciją (128/0) 

5 priežastys, kodėl verta atlikti krūtų mažinimo operacijąKrūtų mažinimo operacija dažniausiai atliekama moterims, turinčioms dideles krūtis. Operacijos metu pašalinamas riebalų perteklius, o formą praradusios krūtys sumažinamos ir pakeliamos. Nors operacija dažniausiai domisi moterys, ją galima atlikti ir vyrams, jaučiantiems nepasitikėjimą ir diskomfortą kasdienėje veikloje. Tad apžvelkime nuodugniau, dėl kokių pagrindinių priežasčių verta rinktis šią procedūrą.

1. Sumažinamas skausmas

Didelė krūtinė gali sukelti skausmą pečių, kaklo ir nugaros srityse. Spaudimas daromas nugaros tiesiamiesiems raumenims ir stuburo diskams, o tai turi įtakos netaisyklingai laikysenai. Didelis svoris krūtinės srityje taip pat per stipriai apkrauna kaklo raumenis. Profesionaliai atliktas krūtų mažinimas sumažina skausmą minėtose srityse ir padeda išlaikyti taisyklingą laikyseną.

2. Sumažinama infekcijų tikimybė

Didelės krūtys, besitrindamos į odą, gali sukelti niežėjimą ir infekcijas tiek moterims, tiek vyrams. Ypač šiltuoju metų laiku, kai organizmas išskiria didesnį kiekį prakaito, kuris išgaruodamas atvėsina kūną. Tokiu atveju, kai prakaitas neišgaruoja, atsiranda didelė bėrimo ir infekcijų tikimybė. Atlikus krūtų mažinimo operaciją, sumažėja trintis, o kartu ir infekcijų tikimybė.

3. Nevaržoma judesių laisvė

Krūtų mažinimo procedūra gali pagerinti judėjimo laisvę. Vyrams ir moterims, turintiems didesnę krūtinę, kyla diskomfortas užsiimant aktyvesne fizine veikla. Pavyzdžiui, bėgimas ar šokinėjimas gali būti itin nemalonus ir netgi skausmingas. Ypač, jeigu veikla užsiimama ilgą laiką, reguliariai. Po operacijos pastebėsite, kaip lengvai ir neskausmingai galite pakelti daiktus, atlikti anksčiau diskomfortą kėlusius veiksmus.

4. Platesnis drabužių pasirinkimas

Dažniausiai, pamatę ir užsisakę gražų drabužį internetinėje parduotuvėje, liekame nusivylę, nes ant kūno jis neatrodo taip patraukliai, kaip nuotraukoje. Kiekvieno figūra unikali, tad su šia problema susidurti gali bet kuris. Vis dėlto, turint itin didelę krūtinę, drabužių gali tekti ieškoti specializuotose parduotuvėse.

5. Didesnis pasitikėjimas savimi

Itin didelės krūtys neretai lemia neproporcingą figūrą. Dėl to besiskundžiantys šia problema pradeda jausti gėdą net eidami gatve. Atrodo, jog visi žvelgia į įsivaizduojamus trūkumus. Kartais chirurginis gydymas yra vienintelis būdas atsikratyti kompleksų. Žinoma, kartu išryškinti kūno linijas, labiau pasitikėti savimi.

Susiduriate su minėtomis problemomis? Tiesiog užsiregistruokite į individualią konsultaciją ir aptarkite galimybes su srities specialistu. Pokalbio metu gydytojas išsamiau paaiškins operacijos seką ir supažindins su visa procedūra. Susigrąžinkite žavesį ir pasitikėjimą savimi!

 







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke