24x7.lt

4 priežastys, kodėl verta pirkti dvigulę lovą vaikui (167/0) 

4 priežastys, kodėl verta pirkti dvigulę lovą vaikuiĮrengiant vaiko kambarį, vienas iš svarbiausių ir pagrindinių baldų yra lova. Miego kokybė turi didelės įtakos mažųjų emocijoms ir sveikatai. Todėl nenuostabu, kad kyla sunkumų norint apsispręsti, kokio tipo baldą įsigyti. Straipsnyje pateikiame 4 priežastis, kodėl būtent dvigulė lova yra sumanus pasirinkimas kuriant vaikų kambarį.

1. Pakankamai vietos tėvams

Atėjus laikui miegoti (o ypač ligos atveju), vaikai dažnai nori gulėti šalia tėvų. Todėl jiems ganėtinai dažnai tenka nešti užmigusius vaikus į jų kambarį ir stengtis jų nepažadinti. Kitu atveju, jeigu užmiegama kartu su vaiku, tikėtina, kad miegas bus nekokybiškas. Juk vaikai miega itin neramiai.

Pasekus pasaką prieš miegą ir mažiesiems užmigus, geriausios vaikiškos lovos suteikia galimybę lengvai išeiti iš vaikų kambario jų nepažadinus. Rezultatas – tiek vaikai, tiek tėvai kokybiškai išsimiegos ir bus pozityviai nusiteikę naujai dienai.

2. Sumažinama iškritimo tikimybė

Kadangi vaikai dažnai miega neramiai, dvigulė lova sumažina iškritimo iš lovos galimybę. Jeigu vis tiek nerimaujate, pirmąsias naktis galite praleisti kartu su vaiku naujoje lovoje. Taip galėsite įvertinti vaiko aktyvumą nakties metu. Pradžioje galite statyti lovą prie sienos, o kitame krašte suformuoti „sieną“ iš antklodės bei pagalvių.

3. Sumažinamos išlaidos

Dvigulės lovos santykinai brangesnės nei viengulės, vis dėlto, žvelgiant į ateitį, tai protinga investicija. Vaikai greitai auga, todėl nupirkus mažesnio dydžio lovą, greitu metu tektų vėl pirkti naują. Įsigijus iš karto didesnį baldą, ilgainiui sutaupoma nemaža pinigų suma. Ypač jeigu lova pagaminta iš kokybiškų medžiagų – toks gaminys tarnaus ilgus metus.

4. Papildoma vieta svečiams

Jeigu namuose nėra laisvo kambario svečiams, vaikų kambarys vienai ar kelioms naktims gali tapti svečių kambariu. Žvelgiant į ateitį, kai vaikai išsikraustys studijuoti, kambarį bus galima lengvai transformuoti į svečių poilsio zoną.

Panašu, kad kokybiškas, erdvus miego baldas yra sumani, ilgaamžė investicija. Ilgesnėje laiko perspektyvoje pinigai sutaupomi, o vaikui paaugus, nereikia vėl galvoti, kokią lovą šį kartą pirkti.

 







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke