24x7.lt

Ekologiškas interjero elementas – užuolaidos (133/0) 

Ekologiškas interjero elementas – užuolaidosJeigu jūs neabejingas aplinkosaugos problemoms, taip pat suvokiate, koks glaudus ryšys sieja žmogų ir jo aplinką, vis dažniau ieškote ekologiškų ir tvarių sprendimų savo kasdienybėje, mes turime jums ką pristatyti. Aukštųjų technologijų pagalba gaminamos užuolaidos iš specialių ir, žinoma, perdirbtų ekologiškų audinių, yra puiki ir tvari alternatyva įprastinėms užuolaidoms. „Eko“ užuolaidų kolekcijos išskirtinumas slypi 100 % perdirbtų audinių kokybėje.

Ekologiškų užuolaidų išskirtinumas

Įprastai ekologiškų audinių užuolaidų gamybą prižiūri tam skirti specialistai. Pagrindinis tikslas gaminant ekologišką audinį – natūralumo išgavimas ir jo išlaikymas. Gaminamos iš perdirbto plastiko, poliesterio, kitų bent kartą panaudotų medžiagų, tekstilės atraižų, ekologiškos užuolaidos yra daugiau nei vertos atsidurti jūsų namų erdvėje.

Dabartinėje rinkoje ekologiškų užuolaidų pasirinkimas tikrai platus. Rinkitės jas derindami spalvas ir raštus arba pagal funkcionalumo ir praktiškumo kriterijus. Rasite ypatingų ekologinių užuolaidų audinių – dieninių, naktinių, medvilninių, užtamsinančių ir šviesą atspindinčių, veliūrinių, sulaikančių karštį ar šaltį, nedegių, akustinių, skirtingų išorinės ir vidinės spalvų variantų. Ekologiški sprendimai jūsų interjere visada bus geriausia investicija – prisidėsite ir būsite atsakingi tiek už savo gerą savijautą, tiek už planetos ateitį. 

Kodėl tai svarbus ir žemei naudingas pasirinkimas?

Tekstilės pramonėje vanduo yra sunkiai pakeičiamas, naudojamas svarbiuose technologiniuose procesuose.  Šiuolaikinės tekstilės pramonės technologijų plėtra pasižymi taupiu medžiagų naudojimu, labiau koncentruotu kuro ir žaliavų išnaudojimu, stiprinamas siekis kiek įmanoma neteršti supančios aplinkos. Būtent šių technologijų dėka mažinamas šviežio vandens panaudojimas, skatinamas taupesnis jo panaudojimas. Reikšminga, jog būtent ekologiškos raštuotos užuolaidos gaminamos vandenį taupančių technologijų pagalba.

Norėdami užtikrinti saugią namų aplinką sau ir savo vaikams, namų interjerą rekomenduojama papildyti sąmoningomis, tvariomis ir aplinkai draugiškomis detalėmis. Juk labai svarbu tai, ką kasdieną liečiame, kuo kvėpuojame ir kokią žinutę perduodame savo vaikams. Paspaudę ant šios nuorodos, rasite platų išskirtinių ekologiškų užuolaidų pasirinkimą. Ekologiškos užuolaidos – geriausias pasirinkimas, jeigu norite pagelbėti mūsų Žemės planetai ir ieškote tvarių, ekologiniais principais besiremiančių pasirinkimų savo aplinkoje ir gyvenime.

 







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke