24x7.lt

Natūralios dekoratyvinės kosmetikos žvaigždė - Logona!  (3057/0) 

Natūralios dekoratyvinės kosmetikos žvaigždė - Logona!Odos jaunystės išsaugojimas ir vertingų brangakmenių energija. Logona savo ištikimybę patikimiems su senėjimu kovojantiems ingredientams įkūnijo ir naujojoje dekoratyvinės kosmetikos linijoje. Kosmetikos produktai, kuriuos kasdien naudojate norėdamos pabrėžti savo grožį, taip pat mažina raukšleles ir stangrina odą. Skamba neįtikėtinai? Išbandykite išskirtinio grožio ir tvirtumo ametisto, skaidriojo kvarco bei šiluma alsuojančio gintaro derinio energiją, kuomet dažotės blakstienas ar ryškinate lūpas. O gal jau įsitikinote spanguolių sėklų aliejaus veiksmingumu kovojant su laisvaisiais radikalais, obuolių sėklų ekstrakto gebėjimu malšinti odos uždegimus ir didinti elastingumą bei rudųjų dumblių regeneruojamosiomis savybėmis?

  • Dekoratyvinė Logona kosmetika atitinka griežtus NaTrue sertifikavimo sistemos reikalavimus:
  • Joje nėra sintetinių dažiklių, kvapiųjų medžiagų ir konservantų.
  • Sudėtyje nėra parafino, mineralinės alyvos ir kitų naftos pramonės medžiagų.
  • Augaliniai aliejai ir ekstraktai gauti iš sertifikuotų ekologinių ūkių.
  • Kosmetika yra patikrinta dermatologų.
  • Pieštukų gamybai naudojama tik FSC sertifikuota mediena.
  • Akių makiažo priemonės yra patikrintos okulistų ir gali būti naudojamos nešiojant kontaktinius lęšius.
  • Kosmetika sukurta ir pagaminta neatliekant bandymų su gyvūnais.

Nuo šiol Logona dar patrauklesnė ir spalvingesnė. Patogios pakuotės, madingi atspalviai, malonios tekstūros bei kvapai – tai dekoratyvinė kosmetika, kuri verta Jūsų kosmetikos krepšelio.

Veido oda
Natūralios dekoratyvinės kosmetikos žvaigždė - Logona!Makiažą pradedame nuo veido odos spalvos tobulinimo, smulkių trūkumų maskavimo. Juk norime jaustis užtikrintai visą dieną.

Logona kreminis maskuoklis padeda tobulai paslėpti spuogelius, dėmeles bei paraudimus. Ekologiški simondsijų ir sviestmedžio aliejai palaiko odos drėgmę ir minkština. Saldžiųjų migdolų bei saulėgrąžų aliejai aprūpina odą reikiamu vitamino E kiekiu bei ją maitina.

Rinkitės 01 maskuoklio atspalvį norėdamos paslėpti tamsius paakių ratilus, 02 spalva geriausiai tiks spuogeliams paslėpti, o 03- žalsva spalva puikiai neutralizuos raudonį ir padės užmaskuoti sutrūkinėjusius kapiliarus bei nedidelius odos uždegimus.

Logona makiažo pagrindas „Natural Finish“ suteikia odai neįpareigojantį lengvą atspalvį ir tarsi susilieja su Jūsų oda. Įprastinis su senėjimu kovojantis kompleksas, ekologiški simondsijų, sviestmedžio aliejai bei mineraliniai pigmentai intensyviai drėkina odą ir suteikia jai švytėjimo. Rinkitės šį makiažo pagrindą lengvam dieniniam makiažui.

Logona makiažo pagrindas „Perfect Finish“ tobulai maskuoja odos trūkumus ir suteikia veidui švytėjimo. Naudokite jį norėdamos sukurti nepriekaištingą makiažą ir mėgautis drėkinamosiomis ir maitinamosiomis produkto savybėmis. Įprastinis su senėjimu kovojantis kompleksas, ekologiški simondsijų, sviestmedžio aliejai bei mineraliniai pigmentai intensyviai drėkina odą. Makiažo pagrindas patogiai supakuotas dėžutėje kartu su minkšta kempinėle.

Jeigu Jūs ieškote aukštos kokybės kompaktinės pudros, kuri suteiktų veidui matinį atspalvį  bei puoselėtų odą? Rinkitės Logona kompaktinę pudrą, kurios sudėtyje esantys rozmarinų, obuolių sėklų, rudųjų dumblių ekstraktai bei ekologiškas saulėgrąžų aliejus drėkina, ramina veido odą suteikdami jai švytėjimo ir natūralaus grožio. Kompaktinė pudra taip pat tiks veido kontūrų formavimui.

Su biriąja Logona pudra kurkite minkštus veido kontūrus. Natūralūs mineraliniai pigmentai, rozmarinų, obuolių sėklų, rudųjų dumblių ekstraktai bei ekologiškas saulėgrąžų aliejus drėkina, ramina veido odą suteikdami jai švytėjimo ir natūralaus grožio. Tamsesnio atspalvio birioji pudra puikiai atstos veido bronzantą - tepkite ją Logona Kabuki šepetėliu.

Šilkinio švelnumo Logona skaistalai susideda iš dviejų giminingų spalvų. Toks duetas praverčia tuomet, kai dieninio makiažo kūrimui naudojamos švelnesnės, o vakarinio - dramatiškesnės spalvos. Jūs taip pat galite maišyti spalvas ir mėgautis aukštos kokybės natūraliais ingredientais: obuolių sėklų, rudųjų dumblių ekstraktai ir natūralūs saulėgrąžų ir spanguolių sėklų aliejai, praturtinantys odą vitaminu E.

Akys
Kurdamos nepriekaištingą žvilgsnį, nepamirškite ir savo antakių. Juk dailiai suformuoti ir subtiliai akcentuoti antakiai - tobulo akių makiažo pradžia.

Logona antakių pieštukas gali būti naudojamas retiems antakiams tankinti bei antakių formai suformuoti. Integruotas šepetėlis padės tolygiai paskirstyti spalvą bei suminkštins žvilgsnį. Pieštuko sudėtyje esantys sviestmedžio, rapsų, saulėgrąžų ir simondsijų aliejai drėkina odą, okandelila ir karnaubo vaškas leidžia pieštukui minkštai brėžti tikslias linijas.

Klasikinės juodos (02) ir sodrios juodos (01) spalvų Logona akių kontūro pieštukas yra tokia pati klasika, kaip ir maža juoda suknelė. Dažykitės juo kasdien ir ypatingomis progomis - tikrai neliksite nepastebėta. Aukštos kokybės ekologiškų ingredientų kompleksas yra praturtintas svarainių vašku, kuris užtikrina minkštos ir išraiškingos linijos brėžimą. Specialiu šepetėliu arba pirštų galiukais galite sušvelninti liniją.

Eksperimentuokite su keliomis spalvomis naudodamos Logona dviejų spalvų akių kontūro pieštuką. „Protingasis“ pieštukas padės sukurti lengvą dieninį ir ryškų vakarinį makiažą. Nubrėžta linija nenubluks, o Jūsų akys bus apgaubtos puoselėjamųjų ekologiškų aliejų ir ekstraktų rūpesčiu.

Elegantiškų ir subtilių spalvų Logona akių šešėliai Mono puikiai tiks net jautriausioms akims ir visoms nešiojančioms kontaktinius lęšius. Šilkinė tekstūra ir raminamieji augaliniai ekstraktai - spanguolių sėklų aliejus, obuolių kauliukų ir rozmarinų ekstraktai - rūpinasi Jūsų akimis. Šviesiausią spalvą naudokite siekdamos išryškinti akis ir sukurti „atvirų akių“ žvilgsnį, o tamsesnę - pilkus ir šokoladinius atspalvius - pagilinti akis ir sukurti dramatišką akių makiažą.

Nuo „padūmavusių akių“ iki „gilaus vandenyno“ - iš keturių skirtingų Logona trio šešėlių tikrai išsirinksite Jums labiausiai tinkantį. Spalvinė gama sukurta taip, kad viena spalva papildytų kitą ir padėtų kurti švelnų ir subtilų dieninį arba spalvomis žėrintį vakarinį makiažą. Šilkinė tekstūra ir raminamieji augaliniai ekstraktai - spanguolių sėklų aliejus, obuolių kauliukų ir rozmarinų ekstraktai - rūpinasi Jūsų akimis.

Katės akys ir patvarus akių makiažas nuo ryto iki vakaro - tai Logona skystasis akių kontūro teptukas - būtent tai, ko reikia Jums, kad atrodytumėt nepriekaištingai. Dažytis juo itin paprasta - tereikia nubrėžti ploną reikiamo ilgio liniją nuo voko centro į išorę, po to pratęsti ją nuo vidinio kampučio voko centro link. Skystasis pravedimas akimirksniu pavers Jus vakaro karaliene, o raminamieji augaliniai ekstraktai - alavijų, spanguolių, rudųjų dumblių ir obuolių kauliukų, taip pat natūralus šilkas - užtikrins puikią Jūsų akių savijautą.

Įsivaizduokite blakstienų tušą, kuris ne tik gražina Jūsų blakstienas, bet ir saugo jas nuo neigiamo aplinkos poveikio bei stiprina ir skatina jų augimą. Logona Natural Look blakstienų tušas atitinka šiuos kriterijus. Švelnus net jautriausioms akims tušas kruopščiai nudažo kiekvieną blakstieną, o rudųjų dumblių, obuolių kauliukų ekstraktai, bičių vaškas ir ricinų aliejus jas stiprina ir maitina. Rinkitės, kuri spalva Jums labiausiai tinka – ruda ar juoda.

Juoda gali būti dar juodesnė - Logona Volume blakstienų tušas 01 nudažo blakstienas sodria juoda spalva. Suteikite savo blakstienoms apimties ir išraiškingumo. Švelnus net jautriausioms akims tušas kruopščiai nudažo kiekvieną blakstieną, o rudųjų dumblių, obuolių kauliukų ekstraktai, bičių vaškas ir ricinų aliejus jas stiprina ir maitina. Kaip alternatyvą rinkitės juodos spalvos tušą 02.

Patarimas:
Akių makiažo valymui naudokite Logona aliejų su ekologiškais rožių ir alavijų ekstraktais bei maitinamuoju ricinos aliejumi. Tereikia ant sudrėkinto vatos diskelio užlašinti porą priemonės lašų ir švelniai nuvalyti akių makiažą. Aliejus tausoja ir maitina blakstienas bei antakius ir nepalieka riebaus paviršiaus. Keliaudamos įsimeskite į rankinę šiuo aliejumi sudrėkintus Logona vatos diskelius - vieno diskelio pakaks makiažo valymui nuo abiejų akių.

Lūpos
Lūpdažis, kontūro pieštukas ir lūpų dažai - tai funkcionalus patrauklių ir madingų spalvų Logona dvigubas lūpų pieštukas. Harmoningas spalvų derinys ir šilkinė tekstūra leidžia mėgautis dviem spalvomis iškart, derinti jas su lūpų blizgesiu ar lūpų dažais. Jūsų lūpos yra lepinamos sviestmedžio, ricinos aliejais, taip pat karnaubo, bičių ir kandelilos vaškais. Šie aukštos kokybės augaliniai ingredientai atstato lūpų elastingumą, minkštumą - jos atrodo gražiai ir sveikai. Nepamirškite reguliariai drožti lūpų pieštuko - šitaip naudosite jį tvarkingai ir higieniškai.

Jautri lūpų oda bus dėkinga, jeigu pamaloninsite ją minkštu ir sodriu Logonos lūpų dažu. Tinkama lūpų dažo spalva, deranti su Jūsų odos tonu ir apranga, padės jaustis elegantiškai ir žaismingai. Ir vėjuotą pavasarį, ir spiginant vasaros saulei būkite tikros, kad Jūsų lūpomis tinkamai pasirūpinta. Migdolų, ricinos ir simondsijų aliejai drėkina jautrią lūpų odą, o rudųjų dumblių, obuolių kauliukų ekstraktai bei spanguolių sėklų aliejus saugo jų jaunystę.

Ir jaunoms panelėms, ir elegantiškoms ponioms tiks Logona lūpų blizgesiai. Sodri prisirpusių uogų, saldi šokoladinė arba perlamutrinė rožinė spalvos praskaidrins nuotaiką ir leis akimirksniu pasijusti gražiomis ir gundančiomis. Migdolų, ricinos, simondsijų, spanguolių sėklų ir saulėgrąžų aliejai atstato lūpų drėgmę ir suteikia joms minkštumo. Lūpos prašyte prašosi bučinio!

Makiažo aksesuarai
Logona pasirūpino ir tuo, kad makiažas, tinkantis tik Jums, būtų malonus ir lengvas.

Dvigubas drožtukas tiks visiems mediniams Logona pieštukams drožti. Praktiškas drožtukas su dangteliu padės tvarkingai paaštrinti pieštukus ir palaikyti higieną kosmetikos krepšelyje.

Logona akių šešėlių aplikatorius (3 vnt.) padės tolygiai užtepti akių šešėlius ant vokų, o šepetėlis iš ožkos uodegos plaukų  švelniai juos išsklaidys.

Patogus kelioninio dydžio Logona pudros šepetėlis yra pagamintas iš švelnių ožkų plaukų. Jis gali būti naudojamas pudrai ir skaistalams tepti bei išsklaidyti. Patogi pakuotė leidžia uždengti šepetėlį jį sutraukiant, tad  lengvai sutalpinsite net delninukėje.

Universalus Logona Kabuki pudros šepetėlis puikiai tinka veido kontūrams - naudokite jį kompaktinės, birios pudros bei skaistalų tepimui. Patogus šepetėlis, pagamintas iš vidutinio minkštumo ožkų plaukų, leidžia paimti reikiamą kosmetikos produkto kiekį ir tolygiai paskirstyti jį ant veido.

LOGONA produkcija

Informacija ir nuotraukos iš:

Bioteka







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke