24x7.lt

Dr. Hauschka Cover Stick 03 – skubi pagalba spuogeliais išbertai odai!  (2834/0) 

Dr. Hauschka Cover Stick 03 – skubi pagalba spuogeliais išbertai odai!Odos problemos dažniausiai pasireiškia brendimo laikotarpiu ir pačiu netikėčiausiu  gyvenimo laikotarpiu, pavyzdžiui, prieš svarbų verslo susitikimą arba didelę reikšmę turintį įvykį.  Čia esantys skaistinamieji arbatmedžio ir manukos krūmo aliejai, paprastojo perluočio bei medetkų ekstraktai skatina odos gijimo procesus, kurių dėka odos nešvarumai greitai išnyksta. Kreminis pieštuko pagrindas, sukurtas iš natūralaus vaško, suteikia idealią priežiūrą odai ir saugo ją nuo išsausėjimo. O nauja pieštuko spalva ypatingai tinka mūsų, Baltijos merginų odos tonui.

Atminkite:

  • Maskuojamųjų gydomųjų pieštukų poveikis yra geriausias, kuomet jie naudojami tik atsiradus spuogeliui.
  • Būtina pasirinkti reikiamą atspalvį atsižvelgiant į odos toną bei tepti pažeistas vietas kelis kartus per dieną.
  • Pasitepę pieštuku, darykite makiažą kaip įprasta.

DR. HAUSCHKA, maskuojamasis pieštukas NATURAL 01, 2 g

DR. HAUSCHKA, maskuojamasis pieštukas BEIGE 02, 2 g

DR. HAUSCHKA, maskuojamasis pieštukas SAND 03, 2 g

Dr. Hauschka Cover Stick 03 – skubi pagalba spuogeliais išbertai odai!Manukos krūmo paslaptis – Dr. Hauschka Cover Stick pieštukuose
Kapitonas Džeimsas Kukas susipažino su Manuka 1769m. Naujojosios Zelandijos ekspedicijos metu. Jo laivo įgula paruošė iš šio augalo šviežių lapų arbatą, taip manuka buvo pavadinta arbatos medžiu (ang.k. tea tree). Tačiau šis augalas netūrėtu būti painiojamas su Australietišku arbatmedžiu (lot. k. Melaleuca alternifolia), kuris irgi yra plačiai naudojamas. Šie du augalai dažnai yra maišomi, nes turi labai panašius pavadinimus.

Manukos aliejus yra gaunamas iš Naujosios Zelandijos, vietinių maorių gyeventojų, kurie šių laukinių krūmų lapelius skabo rankomis. Manukos krūmai greitai atželia, todėl jiems grėsmės nėra, o po garinio distiliavimo likusios liekanos yra panaudojamos mulčiavimui arba tręšimui.

Pats manukos krūmas žydi net keletą mėnesių ir gali išaugti net iki 15 metrų aukščio.

Manukos eterinis aliejus yra gaunamas iš lapelių ir šakelių garinio distiliavimo metu. Šis tirštas geltonos spalvos aliejus turintis itin specifinį kvapą turi stiprų antivirusinį, antibakterinį ir priešgrybelinį poveikį, taip pat puikiai malšina patynimus. Ypatingai tinka dezinfektuoti, gydyti egzemas, niežulį, akne, padeda nuraminti skaudančią gerklę, sinusitą ir bronchitą. Žievės nuovirai ir garinės vonelės turi sutraukiamąjį poveikį, palengvina gastroenerologinius susirgimus ,turi raminamąjį poveikį. O Manukos krūmo medus turi tyrimais įrodyta antibakterinį poveikį.

Informacija ir nuotraukos iš:

Bioteka







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke