24x7.lt

Kodėl svarbu rūpintis savo šypsena ir prireikus naudotis dantų implantų pagalba? (182/0) 

Kodėl svarbu rūpintis savo šypsena ir prireikus naudotis dantų implantų pagalba?Graži šypsena yra mūsų vizitinė kortelė, kurios negalima pamiršti. Privaloma rūpintis savo šypsena, nes ilgainiui netvarkingi ir neprižiūrėti dantys ne tik daug kainuoja, sukelia nemalonų skausmą, bet ir atrodo labai neestetiškai. Gražus ir sveiki dantys yra lyg atspindys sveikos gyvensenos, neturėjimo žalingų įpročių. Dantimis galime pasirūpinti patys, pasirinkę gerą dantų pastą, šepetėlį, dantų siūlą, tačiau kartais, ištikus didesniai dantų problemai, patys jos neišspręsime, dėl to privalome lankytis pas odontologą. Vieniems užtenka dantisto apžiūros, patvarkymo, o kartais reikalinga ir dantų implantacija.

Svarbu žinoti tai, jog dantų implantas pakeičia danties šaknį, dėl to nejausite skausmo būtent to danties vietoje, nejausite jautrumo, dirginimo ir galėsite mėgautis tiek šiltu, tiek šaltu maistu. Implantai įdedami į viršutinį ar apatinį žandikaulį ir pakeičia seną dantį, atrodo estetiškai ir tikrai yra patogu. Dantų implantui suaugus su žandikaulio kaulu yra įstatomas danties vainikėlis pagal Jūsų danties formą.
 
Kodėl reikia rinktis dantų implantaciją?

  • Dantų implantacija tampa vis populiaresnė ir mėgstamesnė odontologo procedūra, kuri palieka kiekvieną pacientą laimingą ir plačiai besišypsantį.
  • Dantų implantai padeda atstatyti dantį, nepažeidžiant aplink jį esančių dantų. Jų pagalba galite vėl pasitikėti savimi, juoktis, šypsotis ir džiaugtis. Specialistai implantus gamina taip, jog jie atrodo kaip Jūsų natūralūs dantys - visuomet yra pritaikomas atitinkančio atspalvio danties implantas, jis sulyginamas, kad visi dantys būtų vienodo dydžio ir atrodytų estetiškai, leistų vėl pasitikėti savimi.
  • Taip pat įmanoma ir visos burnos dantų implantacija, kuomet pakeičiami visi sugedę, blogą kvapą ir vaizdą turintys dantys, o jų vietoje atsiranda nauji, gražus ir patogūs dantys.
  • Pasirinkus dantų implantus nejausite diskomforto, galėsite valgyti, gerti ir mėgautis gyvenimu kaip prieš tai, nes nebus papildomų skausmų ar nepatogumų.

Kiekvienas galime rinktis, kaip rūpintis savo išvaizda ir įvaizdžiu, tačiau tikrai yra patartina saugoti savo dantis ir jiems suteikti tinkamą pagalbą atėjus laikui. Burnoje esantys netvarkingi dantys ne tik skleidžia nemalonų kvapą, bet ir atrodo negražiai, dažnai juos skauda, todėl reikia netvarkingus dantis, kurių jau neina išgydyti, keisti dantų implantais. Jei Jums reikia konsultacijos, pagalbos ar iškart žinote, jog Jums reikia dantų implantų - užsukite į pilenė.lt elektroninį tinklapį. Jame ne tik rasite daug informacijos apie dantis, odontologiją ir dantų implantus, tačiau galėsite ir išsirinkti Jums dominančias procedūras.

 

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke